Тъмно синьото БФС отново наказа тежко ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Тъмно синьото БФС отново наказа тежко ЦСКА

Мнениеот Кировец » 25 ное 2014 21:47

Tommi написа:
TristaNNN написа:"Докога ще ги пазим, докога ще ги галим? Правят каквото си искат толкова години вече. Утре някой ще умре”, изригна преди време един футболен спец, родом от село Плоски. С нетърпение очаквах да чуя коментара на този рицар на сигурността и спортната етика по повод убийствените парчета бетон (Деца, това не е като снежна топка, доста по-опасно е! ), но уви-отново нито думичка за истинските проблеми. Мъжът на "честта" се доказа като обикновен ревльо, за пореден път. :|

Бат Стою е прочут със своето мрънкане. ;)

Тристанчо мама, я да ми припомниш с какво наказаха Левски след десетките боеве и наранявания на полицаи, след ударът по Стойчо Младенов със "снежна топка"? С какво ви наказаха бе?
Последна промяна от Кировец на 25 ное 2014 22:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 25 ное 2014 21:54

Не наказаха "децата на Батков"-затова и не наказаха ЦСКА,иначе за тази организирана престъпна група-БФС ставаше много деликатно положението.... :idea:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 ное 2014 21:58

Кировец написа:Тристанчо мама, я да ми припомниш с какво наказаха Левски след десетките боеве и наранявания на полицаи, след ударът по Стойчо Младенов със "снежна топка"? С какво ви наказаха бе, лайнар?

С лишаване от домакинство и глоба! А вас, за летящи бетонови късове и плюнки по Петричев с какво ви наказват, а? Виж, не мисля и няма да споря за разликата между снежна топка и бетонови късове, няма как да ме принизиш на твоето ниво ;)
[offtopic]Малко офтопик: Кои са тези десетки боеве, би ли ми ги изброил? :roll:[/offtopic]
Последна промяна от TristaNNN на 25 ное 2014 22:00, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 ное 2014 22:00

TristaNNN написа:
Кировец написа:Тристанчо мама, я да ми припомниш с какво наказаха Левски след десетките боеве и наранявания на полицаи, след ударът по Стойчо Младенов със "снежна топка"? С какво ви наказаха бе, лайнар?

С лишаване от домакинство и глоба! А вас, за летящи бетонови късове и плюнки по Петричев с какво ви наказват, а? Виж, не мисля и няма да споря за разликата между снежна топка и бетонови късове, няма как да ме принизиш на твоето ниво ;)

:lol: Браво! Ама за твое сведение Правилникът на БФС изисква изхвърляне от А група! Та, я пак за тъмносиньото БФС?!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 ное 2014 22:02

А Ботевъ за плюнките и хвърлената бутилка по треньора на Локо Сф с какво ги наказа?

Правилникът може да е сбъркан, но има ясен критерий, който разглежда реален удар и ситуация без последствия. Така че - дотук.
Няма какво повече да се каже, аз разбирам ситуацията да противоречи на документа, НО ТОВА НЕ Е ТАКА. НЯма с какво да претендирате. БФС е тъмносиньо и точка по въпросът! Трябваше да ви изхвърлят!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 ное 2014 22:03

Кировец написа:
TristaNNN написа:

:lol: Браво! Ама за твое сведение Правилникът на БФС изисква изхвърляне от А група! Та, я пак за тъмносиньото БФС?!

Аха, падна ми в капанчето :) Айде сега да ми цитираш какво гласи целият Правилник на БФС за "изхвърляне от А група". Лицемерен красноармеец такъв!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 ное 2014 22:04

TristaNNN написа:
Кировец написа:
TristaNNN написа:

Аха, падна ми в капанчето :) Айде сега да ми цитираш какво гласи целият Правилник на БФС за "изхвърляне от А група". Лицемерен красноармеец такъв!

Какво капанче, какви 5 стотинки бе, ти въобще имаш ли нещо в тимбата или пишеш колкото да си пред монитора?
http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... HThUNKDmSo
Последна промяна от Кировец на 25 ное 2014 22:11, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 25 ное 2014 22:05

TristaNNN написа:

[offtopic]Малко офтопик: Кои са тези десетки боеве, би ли ми ги изброил? :roll:[/offtopic]

Лицето Кучев от ДК,ясно обясни че отборът ти е наказан,не за удара срещу 100-йчо(за което няма медицинско),а за удари срещу полицаи,за което имат медицинско.Ако бетонните парчета(които категорично не одобрявам) бяха наранили или контузили някой,наказанието щеше да е жестоко-можеш да бъдеш сигурен..... :arrow:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 ное 2014 22:16

И тъй като гледам всеки задава някакви въпроси за наказания... АБЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ СЛЕД МАЧА С МАРЕК В ДУПНИЦА? Там не се мятаха камъни, там се мятаха седалки и дъски по феновете... Та какво се случи след този мач?
Последна промяна от ros на 25 ное 2014 22:24, променено общо 2 пъти.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 25 ное 2014 22:21

Мятането на павета от трибуните трябва да се третира като опит за убийство и виновникът да бъде подведен под наказателна отговорност.

Стадионът на ЦСКА пък трябва да бъде затворен поради непригодност за провеждане на мачове.

Върни се в “Футбол - България”