Никола Джугански подаде оставка
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Никола Джугански подаде оставка
Положението с нашата любима игра у нас е катастрафално . Професионалното първенство се превръща в селски панаир , младите "надежди" нареждат задраво мачове и повече гледат към хората с лаптопите , отколкото към треньорите си , а в националния отбор нагли момченца срамят страната ни и стават за смях на цял свят. Футболът в България се превърна от ИГРА в СХЕМА.
Ами, наистина трудно ще хванеме нещо в Делиормана
Имам предвид точки, не това другото, дето го хващаме послдните 3-4 пъти там 

Леевски, оле

-
- Контакти:
Сещам се за тоя мач
Пак е по-добре от "международния" Станислав, дето ни поряза ритуално миналата година във Варна
[/quote]
Кога те порязаха във Варна,като ни пращат във Варна Таско Тасков от София чорбаря или Никола Попов от София в София?

Кога те порязаха във Варна,като ни пращат във Варна Таско Тасков от София чорбаря или Никола Попов от София в София?
Черно море-първият шампион по футбол в България
-
- Контакти:
boabbb написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:memnto написа:memnto написа:Ясно е, че всичко това е в следствие на "невидим" за медиите натиск от страна на ГЕЛАТА срещу съдиите.![]()
Те трябва да спечелят мача на всяка цена, не ЦСКА.
Напротив, тях и равен ги устройва на вашия стадион и пред назлобелите ви фенове... Защото после в Разград подобни драми няма да има, а там са сигурни 6 точки...
Е откъде чак 6, бе, да го ева![]()
Нали е един мач в Делиормана
Те вече на каузата ще дават по 6 точки на мач

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Във Варна на нивата, Станислав и дузпичка ви даде ... Абе, не може да се оплачете 

Леевски, оле

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Драмите са изцяло плод на ръководството на ЦСКА и нахъсването на феновете... Аз не видях подобни драми преди мачовете на ЦСКА и Лудогорец с Левски. Просто от ЦСКА знаят, че Лудогорец са единственият отбор който в момента може да ги млати както си иска, и с някакви Стойчовски-Сашевски приоми се опитват да влеят напрежение в Лудогорец. За тяхно нещастие очаквам Лудогорци да ги размажат брутално...
Е каква драма да има с Левски ,Марек и Хасково бре !Драма има като се играе дерби .Като играем срещу отбори от средата и дъното въпроса е с колко ще ги бием!!!

- dreben23
- Контакти:
Pichichi написа:hd29 написа:Червените ревльовци надминаха себе си.Такъв натиск върху съдиите не е имало дори в най-мутренските години у нас.Срамното поведение на хората от ''червения", явно ще има продължение.
Ами не знам аз не помня ЦСКА да е играл до гол даден мач за да стане шампион ама помня един такъв в Смолян на сините!!!
Също така на Герена директно влизаха в съдийската стая в един скандален мач с/у Литекс за купата!
Всички знаем на кой на гърдите му пишеше ВИС 2 все пак!!!
Штт, млък!

Обаче през 2006-та връчихме титлата на Левски

Иначе да, в онзи мач точно мина и продължение и всичко и им пуснахме голче, но уверявам те футболистите си получиха нужните освирквания, направо ги съсипахме. По принцип след всеки добър мач идваха да ни поздравят, но тогава се покриха бързичко, че продадоха мача мамицата им.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- trokadero_
- Контакти:
Айде , айде утре ще видим Ботев как ще ви напълни кошницата 

Судийската комисия са големи шматки. Вместо отначало да застанат плътно зад избора си на съдия и да ударят по масата и да кажат - той ще е и да си защитят съдиите.,те ми слушат и четата декларации на сульо и пульо. Женска му работа.
А па тия ЦСКА ко реват. Не стига , че им слоижиха софийски съдия, ами и недоволни. Навсякъде , където ходят ЛЕвски и ЦСКА свири софийски съдия в 90% от случаите.
А па тия ЦСКА ко реват. Не стига , че им слоижиха софийски съдия, ами и недоволни. Навсякъде , където ходят ЛЕвски и ЦСКА свири софийски съдия в 90% от случаите.
Интериорни врати - Врати хармоника
Абсолютно никакво значение няма кой ще свири утрешното спарингче насред порутената "Армийка".Дори и бат Стойчо да надува свирката а Сашетата да развяват байрачетата резила ще е трагекомичен за красноармейската трупа и сбирщайн дружинка.Казах.Нека.Ще. 

Върни се в “Футбол - България”