za nas e toj religiq написа:Както и да е , всичко свърши

Мисълта ми беше че това провокира една шепа дрисльовци да се изживяват като безсмъртни

Крайно време е наистина тези индивиди да се изчистят от стадионите! На мен а и на всички с които говорих след мача това не им харесва и се чувстваме предадени и обидени! Една шепа , развалиха празника на всички че и отбора прецакаха , за тоя дето ще плаща масрафа пък да не говорим ! Да ти имам и подкрепата

Да, и хората около мен се чувстваха по същия начин, въпреки че имаше и от групировките. Мен лично ме е срам от това, което се случи. Бях в блок 14 и 3-4 от седалките прелетяха над главата ми. Страничният съдия, не му знам името, някои му викаха Ивайло, определено беше най-замервания човек, който съм виждал на футболен мач - бутилки, запалки, някакви др. предмети. ЛЕД-таблото цялото се срина без видима причина след второто строяване на жандармерията пред сектора. Между другото, искам да благодаря на жандармерията, че не влезе с палките в сектора, въпреки че имаха основание, както и не свалиха с бой някои от висящите маймуни по оградата. Вероятно не са влезли, за да няма пострадали полицаи (бяха доста малко, между другото), но щяха да пострадат сериозно и много жени и деца, да не говорим, че сигурно щеше да има премазани хора в паниката. Като теглим чертата, единственото хубаво нещо е, че напълнихме стадиона, с изключение на двата "неутрални" блока зад пожарната, които всъщност станаха буферни, и песните преди и по време на първото прекъсване.