Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 май 2014 09:14

tonito написа:По този начин наказват собственика че оставя мърито. Чрез финансовите санкции, които евентуално ще бъдат наложени правят нещо подобно на съгражданите си.

Да, собственика е виновен, че "културната" публика на Ботев се изцепи като чи**я на сгурия !!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 май 2014 09:20

El Commandante написа:
James Beattie написа:Рано или късно , ще им се върне. Пловдив е на много удобна позиция за финал на купата , пък и новият лъскав стадион ... Все някой от бъдещите финалисти ще направи туйцък-унуйцък. Не че е редно, но такива са българските ултраси.

Само дето полицията в Пловдив не е полицията в Бургас,ако се сещаш...

Това е онази полиция, която "попречи" на феновете на Локото да прекратят мача с вас ли :D
Не е като в Бургас ама.. колко точно не е викаш?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 май 2014 09:23

gergin написа:Докато се купуват съдйи така ще бъде по стадионите.

Бамби, съдията можеше да прекрати мача, освен пожара летяха и седалки и т.н.
Така щеше да осигури гарантирано на Лудогорец купата: прекратяването щеше да е очевидно по вина на бултрасите, служебна загуба точно както вие бихте Локото, в случая 4:0 и айде.. няма доиграване, няма риск да изравните, абе всичко на 6.
Вместо това съдията реши мача да продължи, но това е защото е купен мда
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 май 2014 09:29

za nas e toj religiq написа:
radoslav_rashkov написа:Каквото и да е, какъвто и да е мача, които и да са отборите, който и да е стадиона НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПАЛИ! Това говори за липса на морал, възпитание и зачитане труда на другите. Нещо взех да се отегчавам от родните хулигани.

А на онзи комик, който каза, че нямало проблем със стадиона, имало време да го оправят, ползвателите били в Б група и прочие небивалици, ще кажа "Кога стана калайджия, кога ти почерня задника?" До вчера гледахте мача на поляната в Харманли, днес вече палите... Започва да бие на очи, е се надувате. Ако продължите ще станте като говедата - ще ви мразят навсякъде. Сполай ви и само Нефтохимик!

Само ти ли не разбра че никой не е палил умишлено стадиона ? Да глупаво беше да се хвърлят първо ленти , после факли върху тях , ама това не значи че някой е отишъл да им пали стадиона ! Просто така се случи !

За огъня да, може да е плод на грешка, недомислие, но седалките и паветата? Това вече не беше грешка неволна...
Твърдите, че сте културна публика, за едно люпене на семки на бой скачахте и сега? С митологията - дотук !!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 май 2014 09:37

Цецооуу дава милиони кинти на Бюрека, та едни 400 хилки ше го сплашат! :lol: :lol: :mrgreen:

Ше си плати като поп, ооопппааа грешка на езика! Ше си плати като имам! :oops: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 16 май 2014 09:40

za nas e toj religiq написа:Както и да е , всичко свърши :) Мисълта ми беше че това провокира една шепа дрисльовци да се изживяват като безсмъртни :twisted: Крайно време е наистина тези индивиди да се изчистят от стадионите! На мен а и на всички с които говорих след мача това не им харесва и се чувстваме предадени и обидени! Една шепа , развалиха празника на всички че и отбора прецакаха , за тоя дето ще плаща масрафа пък да не говорим ! Да ти имам и подкрепата :oops:

Да, и хората около мен се чувстваха по същия начин, въпреки че имаше и от групировките. Мен лично ме е срам от това, което се случи. Бях в блок 14 и 3-4 от седалките прелетяха над главата ми. Страничният съдия, не му знам името, някои му викаха Ивайло, определено беше най-замервания човек, който съм виждал на футболен мач - бутилки, запалки, някакви др. предмети. ЛЕД-таблото цялото се срина без видима причина след второто строяване на жандармерията пред сектора. Между другото, искам да благодаря на жандармерията, че не влезе с палките в сектора, въпреки че имаха основание, както и не свалиха с бой някои от висящите маймуни по оградата. Вероятно не са влезли, за да няма пострадали полицаи (бяха доста малко, между другото), но щяха да пострадат сериозно и много жени и деца, да не говорим, че сигурно щеше да има премазани хора в паниката. Като теглим чертата, единственото хубаво нещо е, че напълнихме стадиона, с изключение на двата "неутрални" блока зад пожарната, които всъщност станаха буферни, и песните преди и по време на първото прекъсване.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 май 2014 09:53

Ботевъ Пловдивски написа:
za nas e toj religiq написа:Както и да е , всичко свърши :) Мисълта ми беше че това провокира една шепа дрисльовци да се изживяват като безсмъртни :twisted: Крайно време е наистина тези индивиди да се изчистят от стадионите! На мен а и на всички с които говорих след мача това не им харесва и се чувстваме предадени и обидени! Една шепа , развалиха празника на всички че и отбора прецакаха , за тоя дето ще плаща масрафа пък да не говорим ! Да ти имам и подкрепата :oops:

Да, и хората около мен се чувстваха по същия начин, въпреки че имаше и от групировките. Мен лично ме е срам от това, което се случи. Бях в блок 14 и 3-4 от седалките прелетяха над главата ми. Страничният съдия, не му знам името, някои му викаха Ивайло, определено беше най-замервания човек, който съм виждал на футболен мач - бутилки, запалки, някакви др. предмети. ЛЕД-таблото цялото се срина без видима причина след второто строяване на жандармерията пред сектора. Между другото, искам да благодаря на жандармерията, че не влезе с палките в сектора, въпреки че имаха основание, както и не свалиха с бой някои от висящите маймуни по оградата. Вероятно не са влезли, за да няма пострадали полицаи (бяха доста малко, между другото), но щяха да пострадат сериозно и много жени и деца, да не говорим, че сигурно щеше да има премазани хора в паниката. Като теглим чертата, единственото хубаво нещо е, че напълнихме стадиона, с изключение на двата "неутрални" блока зад пожарната, които всъщност станаха буферни, и песните преди и по време на първото прекъсване.

Полицията ( жандармерията ) не влезе , защото имаше категорична заповед да не ви правят нищо ( визирам пловдивчани като цяло ) ... не само на стадиона и преди целия ден преди това .
Последна промяна от Der Führer на 16 май 2014 10:10, променено общо 1 път.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 16 май 2014 09:57

На нас като ни кажат,че не трябва да внасяме нищо,дори и бутилките с вода ,а тези са примъкнали цели кашони.....кой сега е селянина?
Малоумни твари.Стига оправдания,ма видите ли 20-30наркомана....като гледах ,по-голямата част от сектора подскачаха като маймуни и се кефеха на огъня и хауса .....ще се изтрепете сами бе глупендери.
Естествено съдията е виновен,че трябваше да вкара вместо вас,вместо да прекрати срещата и да последва служебна загуба.Честито и на правилния Мъди,да илядите с него.
При нормален мач щяхме да ви зашием поне още 1,да не казвам 2.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 16 май 2014 10:04

Я вижте кой всъщност подпали лентите и съответно рекламното пано! След 55 секунда!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Z4FrBQqYR6A#t=65[/youtube]

Хайде сега бургаската пожарна да си плаща!

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 16 май 2014 10:05

Ботевъ Пловдивски написа:

какво щяхте да правите ако полицията беше влязла, от оградата бегом назад и през децата, най- добре да си имате един сектор за лудите ви фенове и там да си палят, гърмят отделно от нормалните фенове
при новия стадион с камерите става лесно разпознаване на лицата и може да се ограничи достъпа им до стадиона, обаче при гостуванията може пак да се проявят

Върни се в “Футбол - България”