Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот Владо_ЦСКА » 11 мар 2014 23:47

subzero написа:От човек,който е готов да смени отбора си за сметка на "добрия футбол".

Аз ако днес бях отишъл на Алианц, да викам и да се радвам за Байерн, щях да си "сменя отбора, за добрия футбол" ли бе?
Абе вие хора тотално изтрещяхте бе, мама му стара... :!:
Последна промяна от Владо_ЦСКА на 11 мар 2014 23:49, променено общо 2 пъти.
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 мар 2014 23:48

hijack1 написа:Мнозинството отивали да гледат Валенсия...да, отиват да гледат ДВА европейски отбора, един от които е Валенсия! Стигнете до тая фаза и вие ще напълните "Васил Левски".

Вече сме го правили!
Иначе аз винаги съм твърдял, че голяма част от феновете на Левски и ЦСКА са така наречените глорихънтъри и гледката по стадионите им при сегашното състояние на двата отбора доказва това. Истинските запалянковци не, че не искат да гледат хубав футбол, но за тях това не е водещето. Те си подкрепят отбора винаги и навсякъде. За съжаление такива фенове са малко, независимо за кой отбор става въпрос.
Другата голяма истина е, че и в сектор Б и в Г има страшни боклуци заради които много други хора не искат да ходят там и ще е много по-добре ако ги няма. Тези фенове носят само срам и негативи(глоби и наказания)за отборите си.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 мар 2014 23:50

Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:От човек,който е готов да смени отбора си за сметка на "добрия футбол".

Аз ако днес бях отишъл на Алианц, да викам и да се радвам за Байерн, щях да си "сменя отбора, за добрия футбол" ли бе?
Абе вие хора тотално изтрещяхте бе, мама му стара... :!:[/quote]
Ама,ако Байерн е слаб ще викаш и ще се радваш ли за тях ??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 11 мар 2014 23:51

subzero написа:
Владо_ЦСКА написа:

Ама,ако Байерн е слаб ще викаш и ще се радваш ли за тях ??[/quote]
Обясни си логиката?
Warped написа:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 мар 2014 23:52

Venko123 написа:
CSKA69 написа:Според мен СТАНКО е изчерпал темата с мнението си - КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ, дами и господа - това искат всички фенове на футбола по света и у нас :idea:

Ми стани от Лудогорец бе, ама като почне да мачка ЦСКА да не станеш пак "Армеец"?

венко венко кога па ЦСКА ша мачка
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 мар 2014 23:53

Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:
Владо_ЦСКА написа:

Ама,ако Байерн е слаб ще викаш и ще се радваш ли за тях ??

Обясни си логиката?[/quote]
Логиката ми е,че онзи господин и не само той след няколко години ще остави Лудогорец и ще подкрепя следващия отбор практикуващ "добър футбол ". Пак ще станат фенове на ЦСКА и Левски.
Ти ще го направиш ли ???

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 мар 2014 23:54

Владо_ЦСКА написа:

Ми определено.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 11 мар 2014 23:57

subzero написа:Логиката ми е,че онзи господин и не само той след няколко години ще остави Лудогорец и ще подкрепя следващия отбор практикуващ "добър футбол ". Пак ще станат фенове на ЦСКА и Левски.
Ти ще го направиш ли ???

Аз казвам,че е най нормалното нещо, ЦСКА-ри, Левскари и всякакви да се радваме за един български отбор и за неговите победи в Европа. Дали ще ходим на стадиона или ще им се радваме пред телевизора.
Дали за Лудогорец, Литекс, Славия или който и да е, аз щях да се радвам за тях и ако мога, да ида да ги подкрепя.
Както се радвам сега от сърце за Лудогорец, по същия начин по който си издрах гърлото от радост в събота на националния.
Warped написа:

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 11 мар 2014 23:59

tprodanov написа:
Владо_ЦСКА написа:

Ми определено.

Ти ми правиш впечатление, че нещо не си добре с главата и отказвам да споря с теб. Не се меси в разговора.
Warped написа:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 мар 2014 00:00

Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:Логиката ми е,че онзи господин и не само той след няколко години ще остави Лудогорец и ще подкрепя следващия отбор практикуващ "добър футбол ". Пак ще станат фенове на ЦСКА и Левски.
Ти ще го направиш ли ???

Аз казвам,че е най нормалното нещо, ЦСКА-ри, Левскари и всякакви да се радваме за един български отбор и за неговите победи в Европа. Дали ще ходим на стадиона или ще им се радваме пред телевизора.
Дали за Лудогорец, Литекс, Славия или който и да е, аз щях да се радвам за тях и ако мога, да ида да ги подкрепя.
Както се радвам сега от сърце за Лудогорец, по същия начин по който си издрах гърлото от радост в събота на националния.

Затова сме различни хора. Аз мога да го направя за всеки друг отбор,без Лудогорец и Левски. И никой не може да ме кара да се чувствам виновен за това.
Въпрос на усещане. Никой не може да ти каже кого да обичаш и мразиш.

Върни се в “Футбол - България”