Изхвърлиха Стефан Спасов от професионалния футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

sandi74

Re: Изхвърлиха Стефан Спасов от професионалния футбол

Мнениеот sandi74 » 14 апр 2013 14:16

ehh написа:
venger написа:Футбалерчетата за пореден път показаха колко акъл имат. Бранеков говори за купена Паста от Левски. Като говори, нека го докаже. Или си говори, защото в България по принцип всеки може да си плямпа каквото си иска без последствия?
Да не говорим, че ако Спасов е имал поне едно вярно решение, това беше именно изгонването на Бранеков.

Точно. Тоя с най-заслужения червен картон, най-много плюеше след мача. Пълна селения. Такива футболисти само развалят реномето на Локо Сф.

Какво реноме пък имат тези? :shock:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 14 апр 2013 14:18

ralka_levskarka написа:
ShooterMan написа:Време е!.....време е недоразумението от Подуене да отпадне и от футболно джудже.Усещам,че зъбите си точат отбори като ВАДУЦ,Дюделанж,Ла Валета,Дъндолк и Корк Сити.Сегашното отборче на Левски е напълно в състояние да отпадне и от сервитьори,без съдиите им аз лично залагам за победа на свервитьорите над копанарите от край-софийския квартал.

Не е истина колко злоба има във всяко едно твое мнение за Левски :lol: Не ви ли е неудобно, вече? :mrgreen:

От какво да им е неудобно,от това че казват истината ли? :o :shock:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 14 апр 2013 14:23

Тъжен съм заради Пастичката. :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 апр 2013 14:31

sandi74 написа:Тъжен съм заради Пастичката. :lol:

Намери къде е отседнал панаира, купи си памук на клечка и ръфай! Като си подсладиш живота тъгата отминава. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 14 апр 2013 14:31

sandi74 написа:
ralka_levskarka написа:
ShooterMan написа:Време е!.....време е недоразумението от Подуене да отпадне и от футболно джудже.Усещам,че зъбите си точат отбори като ВАДУЦ,Дюделанж,Ла Валета,Дъндолк и Корк Сити.Сегашното отборче на Левски е напълно в състояние да отпадне и от сервитьори,без съдиите им аз лично залагам за победа на свервитьорите над копанарите от край-софийския квартал.

Не е истина колко злоба има във всяко едно твое мнение за Левски :lol: Не ви ли е неудобно, вече? :mrgreen:

От какво да им е неудобно,от това че казват истината ли? :o :shock:

При феновете на Левски, думата "неудобство", неудобен" е с друго значение санде. Ти не разбираш! :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 14 апр 2013 16:01

Foreigner написа:
redhooligan написа:
Foreigner написа:Стана сега тя една. Кой за квото си платил Г-н Гигов - плати си за гол от засада - получи я. Плати си да изгони играч от противника - изгони го. Кво реве сега. Да си беше платил и за футболисти, а не за дърводелци.

На тези, които им пречи Левски да практикуват извънземен футбол и да се борят за нещо (ЧерноМоре, Берое, Локо Сф и т.н.) изходът е само един - "Б" група. Обаче и там никак няма да е лесно, защото има по-големи дърводелци от тях.

Не е истина колко заблудени хора има по тези форуми :D Какъв извънземен футбол? Та вие не може да си подадете топката както трябва. Не че нашия отбор може,но поне не казваме че играем извънземен футбол. Последните няколко сезона сте толкова трагични,че ако не е синьото БФС ще се борите за оставане във А група. Но разбира се не е виновно само БФС-то,но и сателитките ви които постоянно правят всичко възможно да ви бутнат някое рамо когато е нужно за да вземете 3-те точки!

Не го прочете правилно (Левски им пречи, а не пречат на Левски), т.е. не Левски, а те играят извънземен футбол. Левски пречи на посочените отбори да практикуват извънземен футбол. Затова ги призовах да си практикуват извънземния футбол и да се борят за нещо в "Б" група.

Аха извинявай тогава. Грешката е моя. Всичките огбори са един дол дренки. Обаче заради тъй наречените грандове доста от отборите които поне малко се стремят на направят нещо във положителна посока страдат много. Това е самата истина и надали има човек който да го отрече. Болно ми е да гледам отбора на сърцето ми как страда срещу бих казал доста по не стойностни отбори от него и не могат да вкарат 1 гол. Болно ми е защото не са виновни само играчите,а и тези които са ги купили. Болно ми е да гледам как Българския футбол от година на година замира и то заради някои хора от БФС които даже се замесиха във скандал за черно тото. Но ми е болно и за ПФК Левски които също не могат да откачат да играят,но са на 1-во място за момента. Обаче ми е най болно за санди и фена които пишат само простотии във форума за пастички и марципани!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 14 апр 2013 16:11

Така му се пада!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 апр 2013 16:12

Аз останах с впечатлението на стадиона, че и 3-те червени са за нас!
Левскари, ЖАЛКИ СТЕ !
С 10 души Ви изравнихме !
С 9 души накрая пак можеше да ви изравним !
КУЦИ КОНЕ ДА ИДВА ОЛИМПИЯ !!!!!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Изхвърлиха Стефан Спасов от професионалния футбол !!!

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2013 16:46

Eminem написа:
shotgun blues написа:той има впредвид,че са показани правилно за да помогнат на ЛЕВСКИ :arrow:

Ти май забрави как се подпираше Литекс преди ? Цскарите също са забравили как техния отбор е бил подпиран...
Много къса памет имате.

Ще дадеш ли пример за един шампионат, в който не сте били подпирани, независимо колко добре или зле е бил Левски!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 14 апр 2013 17:49

Нарушението на Бранеков си беше доста опасно.
Не срещнало крака на противника........Влизането е с бутоните напред. :shock:
А, ако беше го срещнал? Може би сега щеше да е в гипс ..
А за коментарите на този футболист....без коментар- :arrow: освен за наказание за картона, глоба и за изявленията.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Върни се в “Футбол - България”