Димитър Борисов и Иво Иванов пред bTV: Гриша Ганчев в ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- 4erveniibeli
- Контакти:
Re: сливане на два отбора ...
вън боклуците
Последна промяна от 4erveniibeli на 16 яну 2013 18:34, променено общо 1 път.
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков
единственото нещо което Ганчев може да направи е наистина да влезе с някакви акции в червения лагер,но не знам как ще загърби всичко в Ловеч.
Най-добрия стадион,най =продуктивната ДЮШ,заводи за коли и т.н.,от друга страна всички знаем че той си е червен бил винаги и това може и да го накара да иде на Армията,но при тази власт трудно,ако не мислят лятото на изборите да свалят Бойко.
Най-добрия стадион,най =продуктивната ДЮШ,заводи за коли и т.н.,от друга страна всички знаем че той си е червен бил винаги и това може и да го накара да иде на Армията,но при тази власт трудно,ако не мислят лятото на изборите да свалят Бойко.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:единственото нещо което Ганчев може да направи е наистина да влезе с някакви акции в червения лагер,но не знам как ще загърби всичко в Ловеч.
Ганчев няма проблеми с властта, той си плати. Просто го натискаха заради Цв. Василев, но и там си оправиха работата.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- 4erveniibeli
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:Нека се сливат, щом се обичат да се земат!Поне с това може да премахнат завинаги тези четири нищо не означаващи букви от футбола ни
А Васил Иванов Кунчев да не би да има общо с ФК Левски?
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков
Освен, че ЦСКА обявиха 6 милиона дългове, друго интересно няма в тази новина.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
Момчета сини, вие сте доста нагли да говорите за комунисти и червеноармейци. Цяла България разбра, кой е отбора на власта. Шефове от ДС и то не разузнавачи, а най-долни доностници и прекрастни спонсори от Москва. Не говорете за затвора и кой трябва трябва да ходи там, защото вошия бащица Чьорни не го пускат да си покаже главата извън Израел и Русия. Бойко също гледа сега да се хареса и да посъбере парички и фенове, че утре не се знае! Голяма услуга ви направи, като се изтъпани и призна, че сам е намерил банката за Левски. Знаете, как е известна в Москва-Банката на КГБ. Май кашата е сериозна ама все бие но изток. Гришата може да е всякакъв, но е български бизнесмен и работи във България. Сливане между ЦСКА и Литекс е невъзможно, защото в Ловеч се наляха доста пари в база и школа. Само луд може да изостави нещо готово и то работещо. Може да намали бюджета и да даде на ЦСКА футболисти, но Литекс ще го има. Сигурен съм, че с момчетата от Ловеч отбора ни ще стане много по-силен и някои хич няма да са доволни. Та ние ви бихме с най слабия ни отбор, сматайте ако имахме още три-четирима от класа?
- сини шампиони
името на новия отбор може да е ЛиЦенска това в кръга на шегата а иначе по темата това най-вероятно ще се окаже поредната партенка на пеУнишките тарикати 

И само Левски оле
- фифи перото
- Ексклузивно: Борисов обяви колко струва ЦСКА!
- Димитър Борисов: Цесекари ни източват парите и ни извиват зверски ръцете
- Борисов: ЦСКА не ме интересува! Клубът ми влияе зле на бизнеса
- Борисов: Стойне е най-големият интригант в Софийска област
Обединителят.
- Димитър Борисов: Цесекари ни източват парите и ни извиват зверски ръцете
- Борисов: ЦСКА не ме интересува! Клубът ми влияе зле на бизнеса
- Борисов: Стойне е най-големият интригант в Софийска област

Обединителят.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Ново 20

Бизнесменът Гриша Ганчев отрече пред агенция ПИК появилите се за пореден път информации, че има намерение да влиза в управата на ЦСКА.
“Мечтите са безплатни, това се отнася и за ЦСКА. Не знам кой ги пуска тези информации. Явно някой си прави реклама на мой гръб. Не искам да коментирам нищо повече за футбол”, отсече Ганчев.
Благодетелят на Литекс е категоричен в решението си да не се занимава повече с български футбол.
deepblue написа:Ново 20![]()
![]()
Бизнесменът Гриша Ганчев отрече пред агенция ПИК появилите се за пореден път информации, че има намерение да влиза в управата на ЦСКА.
“Мечтите са безплатни, това се отнася и за ЦСКА. Не знам кой ги пуска тези информации. Явно някой си прави реклама на мой гръб. Не искам да коментирам нищо повече за футбол”, отсече Ганчев.
Благодетелят на Литекс е категоричен в решението си да не се занимава повече с български футбол.
На този етап мисля да не се доверявам на агенция ПИК, която поне аз чувам за пръв път. Нещо не ми се вярва Ганчев да даде изявления за тия анонимници, а да откаже на Гонг.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Футбол - България”