RIR написа:delqnski47 написа:RIR написа:Мисля, че Йозил, както и много от другите "чисти арийци" в националния на Германия са израснали там, а не са дошли преди 3-4 години в България. Освен това, повярвай ми, немците са си много толерантни (като отношение, като мислене - не съвсем), защото им е насаден чудовищен комплекс след ВСВ.
Платини би бил нужен на отбора, трябва да сме честни - просто нямаме други нападатели като него.
И дайте да правим разделение - когато за България играят сърби или хървати, за тях поне знаеш, че народопсихологията им е почти като нашата, езика е близък, генералните ценности също - както се казва, те са си от Западна България. Но за хора като Вагнер, Маркиньос, предполагам и Платини, това си е просто шанс да имат по-добра визитка, да ги забележи по-голям отбор и евентуално да изкарат още малко пари.
Както е тръгнало, нека да викнем и Жоазиньо, мисля, че получи наш паспорт и определено е добър флангови играч. А и израсна в България.Не е каквото да нямаме нужда от такива като него.
Това не се ли отнася и за българите?
О, и за тях се отнася в някаква степен, но би трябвало да има и някаква доза чест и желание да играят за Родината си. Макар че знаеш ли в тия времена... Може да се окаже, че на Платини му пука повече за национала отколкото на Божинката примерно.
Аз не знам дали изобщо на някого му пука в момента за Националния!Пак казвам,ако не беше Пенев,пак щяхме да сме последни в групата(Наскоро даже с последната ни загуба от Уелс пред 30 души на Националния завършихме последни)!