Я и аз да се нямеся!До колкото разбирам,недоволството е,че фенове н ЦСКА са били безпричинно наказвани и един вид е имало целенасочено действие против тях.Първо искам да кажа че познавам хората,които са зад модераторските клавиатури и в никакъв случай не мога да кажа,че всякакъв вид наказание е било целенасочено или нарочно,най-малко без причина.Недоволни винаги ще има това е ясно,то слънцето не огрява навсякъде,пък че ние ли.Сега в частност искам да видя към мен специално отправените нападки какви са и искам да знам аз кого и с какво съм ощетил (особено феновете на ЦСКА).Old death от тебе очаквам отговор най-вече,но и всеки който смята,че е бил ощетен от мен да си казва.Айде!
Лично аз не съм се оплаквал от теб,въпреки че би трябвало.Вие,модераторите май не разбрахте за какво става въпрос или ви изнася да се правите,че не разбирате.Причината да отворя тази тема е,че тук не се мери с един аршин.Дадох и пример за това.Все още във форумът,за който отговаряш има провокативна за нас,привържениците на ЦСКА тема.Посочих я в един мой поуст към морския ти колега.Подобна моя тема,написана със същия заядлив тон като тая бе изтрита вчера сутринта точно 20 минути след отварянето и!!!Колегата ти от форумът на ЦСКА си свърши акуратно работата,докато ти все още дремеш и държиш тая провокация в поверения ти за модериране форум на Левски,просто защото си левскар и такива теми те кефят.Единственото,за което съм пледирал е да има равнопоставеност спрямо всички,пишещи тук.Това разбра ли го,или да почвам отначало!!!