До Gong.bg

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: До Gong.bg

Мнениеот Old_death » 05 мар 2009 06:29

Я и аз да се нямеся!До колкото разбирам,недоволството е,че фенове н ЦСКА са били безпричинно наказвани и един вид е имало целенасочено действие против тях.Първо искам да кажа че познавам хората,които са зад модераторските клавиатури и в никакъв случай не мога да кажа,че всякакъв вид наказание е било целенасочено или нарочно,най-малко без причина.Недоволни винаги ще има това е ясно,то слънцето не огрява навсякъде,пък че ние ли.Сега в частност искам да видя към мен специално отправените нападки какви са и искам да знам аз кого и с какво съм ощетил (особено феновете на ЦСКА).Old death от тебе очаквам отговор най-вече,но и всеки който смята,че е бил ощетен от мен да си казва.Айде!

Лично аз не съм се оплаквал от теб,въпреки че би трябвало.Вие,модераторите май не разбрахте за какво става въпрос или ви изнася да се правите,че не разбирате.Причината да отворя тази тема е,че тук не се мери с един аршин.Дадох и пример за това.Все още във форумът,за който отговаряш има провокативна за нас,привържениците на ЦСКА тема.Посочих я в един мой поуст към морския ти колега.Подобна моя тема,написана със същия заядлив тон като тая бе изтрита вчера сутринта точно 20 минути след отварянето и!!!Колегата ти от форумът на ЦСКА си свърши акуратно работата,докато ти все още дремеш и държиш тая провокация в поверения ти за модериране форум на Левски,просто защото си левскар и такива теми те кефят.Единственото,за което съм пледирал е да има равнопоставеност спрямо всички,пишещи тук.Това разбра ли го,или да почвам отначало!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 мар 2009 06:56

Мнениеот stenly на 04 Мар 2009 22:10
Започвам да се чувствам като проф. Вучков. Чудя се на ушите ли, на очите си ли да вярвам...

Стенли,а аз лично се чувствам като професор пред клетка с маймуни.Не мога да разбера как да обясня на част от колегите ти,че не трябва да се държат като Наполеон.Триенето на мои теми вече става рецидив.Спомняш ли си каква преписка по тоя повод водихме с теб на личен?Ще ти я припомня:

Изпратено на: 21 Яну 2009 20:52
От: stenly
До: Old_death
Аз също ти писах в тази тема. Трябва да ти се извиня за недоразумението. Аз също имах сериозен разговор с модератора, който е изтрил темата. Одата ти ми хареса много, темата ти също. За изтритата тема ти се извинявам искрено!!!! Надявам се нашият екип да стикова нещата помежду си, за да не се получават повече подобни неща.
Модераторите не са ви враг!
Да ви кажа честно, след всичко прочетено си мисля, че има само един изход за този форум, дано да греша.

Приятен чат на всички, които НЕНАВИЖДАТ модераторите! Да сте живи и здрави, другото не е важно.

Да не би да има някакъв рецидив в отношението на част от колегите ти към моите теми?В последно време наистина форумът се изчисти от голяма част от простотиите в него,но тук,с риск да обидя някой твой колега,искам да изкажа едно свое мнение.Единственото ви добро попадение от новите модератори е Майки!Момчето е доста интелигентно и въпреки симпатиите си към Левски се старае да си върши принципно работата.Не мога да кажа същото за част от другите модератори,особено за тоя,който в тая тема ме нарече лигльо и ревльо!!!Между другото за такива обиди според правилата не се ли полага бан ;) Ето ти един тест за безпристрастност и демонстрация на принципност :lol: :lol: :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 05 мар 2009 14:23

Old_death написа:
Мнениеот stenly на 04 Мар 2009 22:10
Започвам да се чувствам като проф. Вучков. Чудя се на ушите ли, на очите си ли да вярвам...

Стенли,а аз лично се чувствам като професор пред клетка с маймуни.Не мога да разбера как да обясня на част от колегите ти,че не трябва да се държат като Наполеон.Триенето на мои теми вече става рецидив.Спомняш ли си каква преписка по тоя повод водихме с теб на личен?Ще ти я припомня:

Изпратено на: 21 Яну 2009 20:52
От: stenly
До: Old_death
Аз също ти писах в тази тема. Трябва да ти се извиня за недоразумението. Аз също имах сериозен разговор с модератора, който е изтрил темата. Одата ти ми хареса много, темата ти също. За изтритата тема ти се извинявам искрено!!!! Надявам се нашият екип да стикова нещата помежду си, за да не се получават повече подобни неща.
Да ви кажа честно, след всичко прочетено си мисля, че има само един изход за този форум, дано да греша.

Приятен чат на всички, които НЕНАВИЖДАТ модераторите! Да сте живи и здрави, другото не е важно.

Да не би да има някакъв рецидив в отношението на част от колегите ти към моите теми?В последно време наистина форумът се изчисти от голяма част от простотиите в него,но тук,с риск да обидя някой твой колега,искам да изкажа едно свое мнение.Единственото ви добро попадение от новите модератори е Майки!Момчето е доста интелигентно и въпреки симпатиите си към Левски се старае да си върши принципно работата.Не мога да кажа същото за част от другите модератори,особено за тоя,който в тая тема ме нарече лигльо и ревльо!!!Между другото за такива обиди според правилата не се ли полага бан ;) Ето ти един тест за безпристрастност и демонстрация на принципност :lol: :lol: :lol:

Първо, НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ, ЧЕ ПУБЛИКУВАШ ЛС. Темата ти тогава беше изтрита НЕ от НОВИТЕ МОДЕРАТОРИ, които станаха такива след тази дата, която е посочена на ЛС. (Ако не бъркам - мои мнения във въпросната тема също бяха изтрити!!!! Аз се впечатлих тогава от нея и ти писах ...) Но понеже не си нясно се опитваш да НИ изкараш ПЪЛНИ ИДИОТИ, което също не е честно, защото никой не се държи с теб като с такъв. Просто са наложени ПРАВИЛА, които и ТИ трябва да спазваш!!!
Точно поради тази причина вече има и КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ, където отиват темите те, а не се ТРИЯТ, но понеже и това не си си направил труда да провериш, ще те помоля да се запознаеш нагледно.
Благодаря за вниманието! И повече НЕ се обръщай към мен, АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА СИ КОМУНИКИРАМ С ТЕБ, просто не подхождаш като МЪЖ и голям човек!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 мар 2009 16:27

Първо, НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ, ЧЕ ПУБЛИКУВАШ ЛС. Темата ти тогава беше изтрита НЕ от НОВИТЕ МОДЕРАТОРИ, които станаха такива след тази дата, която е посочена на ЛС. (Ако не бъркам - мои мнения във въпросната тема също бяха изтрити!!!! Аз се впечатлих тогава от нея и ти писах ...) Но понеже не си нясно се опитваш да НИ изкараш ПЪЛНИ ИДИОТИ, което също не е честно, защото никой не се държи с теб като с такъв. Просто са наложени ПРАВИЛА, които и ТИ трябва да спазваш!!!
Точно поради тази причина вече има и КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ, където отиват темите те, а не се ТРИЯТ, но понеже и това не си си направил труда да провериш, ще те помоля да се запознаеш нагледно.
Благодаря за вниманието! И повече НЕ се обръщай към мен, АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА СИ КОМУНИКИРАМ С ТЕБ, просто не подхождаш като МЪЖ и голям човек!

1.Не виждам какви секретни данни съм разконспирирал,публикувайки твое ЛС.
2.Ако бе чел по внимателно,щеше да видиш че съм разделил работата на отделните модератори.Близко е до ума,че и те са хора и е съвсем нормално да се допускат грешки.
3.Не съм се държал с вас като с идиоти,въпреки че вие се опитахте да се държите с мен като с такъв,карайки ме няколко пъти да ви обяснявам едно и също нещо.
4.Тук наистина има правила,но те не са наложени за всички.Вчера бях наречен от един модератор(Морския) лигльо и ревльо!!!Ако аз бях си позволил такъв тон към някой във форумът,щях да усетя на гърбът си правилата със цялата им строгост,докато по отношението на гореспоменатия модератор,стигам до извода че на вас е позволено всичко,даже и нарушаване на правилата.ПРАВИЛАТА ЗА ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГИ СПАЗВАТ!!!
5.Държиш се като ощипана девица.Никъде и никога не съм оспорвал или коментирал работата ти в тоя форум като модератор.Просто критиката към съсловието не ти понася.
6.Без да ме молиш,при тия обстоятелства аз сам ще престана да комуникирам с теб.И то не заради молбата ти,а заради последният ти,обиден за мен твой поуст.Моето отношение към теб е точно отношение на голям човек и мъж,защото ти казвам това което мисля в очите,без да говоря зад гърбът ти!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 мар 2009 17:09

Old_death написа:

1.Не виждам какви секретни данни съм разконспирирал,публикувайки твое ЛС.
2.Ако бе чел по внимателно,щеше да видиш че съм разделил работата на отделните модератори.Близко е до ума,че и те са хора и е съвсем нормално да се допускат грешки.
3.Не съм се държал с вас като с идиоти,въпреки че вие се опитахте да се държите с мен като с такъв,карайки ме няколко пъти да ви обяснявам едно и също нещо.
4.Тук наистина има правила,но те не са наложени за всички.Вчера бях наречен от един модератор(Морския) лигльо и ревльо!!!Ако аз бях си позволил такъв тон към някой във форумът,щях да усетя на гърбът си правилата със цялата им строгост,докато по отношението на гореспоменатия модератор,стигам до извода че на вас е позволено всичко,даже и нарушаване на правилата.ПРАВИЛАТА ЗА ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГИ СПАЗВАТ!!!
5.Държиш се като ощипана девица.Никъде и никога не съм оспорвал или коментирал работата ти в тоя форум като модератор.Просто критиката към съсловието не ти понася.
6.Без да ме молиш,при тия обстоятелства аз сам ще престана да комуникирам с теб.И то не заради молбата ти,а заради последният ти,обиден за мен твой поуст.Моето отношение към теб е точно отношение на голям човек и мъж,защото ти казвам това което мисля в очите,без да говоря зад гърбът ти!

Ти разбра ли изобщо,защо те нарекох лигло?Ще спреш ли с еднаквите си постове,разбрах ти болката,няма безгрешни хора, включително и ние.Ако си мислиш,че ти си безгрешен нещо си объркал!!!!Първо,ако се обиждаш от истината(ревльо дори не е обида,на това се обиждат само 3 класнички :lol: ),лошо за теб..... Аз мнението си няма да променя,факт е,че има грешки при нас,но ми дойде до гуша от вечните ви недоволства,като не ви харесва има си други форуми(имаше недовослтво и против това,еми да,ако не ти харесва едно място просто не го посещаваш),защо не се оплачете и от английската кралица :lol:
Стига глупости,първо вижте вашите грешки.Интересно как другите потребители са доволни(тези които НЕ НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА),а вие тук групата от 10 тина,все някой ви е виновен.Между другото,аз имам голям дял за това изобщо да се коментират модераторите.....Не знам до колко ти е известно,но това е против правилата,но аз смятам,че за да има нормален диалог,трябва да изказвате недоволството си!Но вие минавате всички граници.......За каква толерантност изобщо ми говориш тогава????

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 мар 2009 17:23

Ти разбра ли изобщо,защо те нарекох лигло?Ще спреш ли с еднаквите си постове,разбрах ти болката,няма безгрешни хора, включително и ние.Ако си мислиш,че ти си безгрешен нещо си объркал!!!!Първо,ако се обиждаш от истината(ревльо дори не е обида,на това се обиждат само 3 класнички :lol: ),лошо за теб..... Аз мнението си няма да променя,факт е,че има грешки при нас,но ми дойде до гуша от вечните ви недоволства,като не ви харесва има си други форуми(имаше недовослтво и против това,еми да,ако не ти харесва едно място просто не го посещаваш),защо не се оплачете и от английската кралица :lol:
Стига глупости,първо вижте вашите грешки.Интересно как другите потребители са доволни(тези които НЕ НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА),а вие тук групата от 10 тина,все някой ви е виновен.Между другото,аз имам голям дял за това изобщо да се коментират модераторите.....Не знам до колко ти е известно,но това е против правилата,но аз смятам,че за да има нормален диалог,трябва да изказвате недоволството си!Но вие минавате всички граници.......За каква толерантност изобщо ми говориш тогава????

И къде видяхте нарушение на правилата,Ваше височество!Обръщам се така към Вас,защото явно тук това е единствения подходящ начин за обръщение към Вас,богопомазаните!!!Просто искам да те предупредя,че на фона на проявеното от мен търпение към високонавирения ти нос ,епитетите и високомерното ти държание към редовните участници във форумът,продължиш да ме наричаш с обидни епитети без да има никакви последствия за теб,такава майна ще ти ударя,че ще ти се завие свят.Ти да не би да се вживяваш в ролята на Свети Георги или поне на Наполеон!Гледай си работата във форумът и престани да поднасяш обидни квалификации към хора,които не познаваш и са си позволили само да разкритикуват работата ти.И последно смятам,че е по добре вместо да ме съветваш да си търся друго място за писане,самия ти да си потърсиш друго поле за да избиваш комплексите си за малоценност.Явно високото ти самочувстеие не ти помага в работата ти като модератор!!!Хайде бъди здрав и престани да пишеш глупости!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 мар 2009 17:39

Old_death написа:

И къде видяхте нарушение на правилата,Ваше височество!Обръщам се така към Вас,защото явно тук това е единствения подходящ начин за обръщение към Вас,богопомазаните!!!Просто искам да те предупредя,че на фона на проявеното от мен търпение към високонавирения ти нос ,епитетите и високомерното ти държание към редовните участници във форумът,продължиш да ме наричаш с обидни епитети без да има никакви последствия за теб,такава майна ще ти ударя,че ще ти се завие свят.Ти да не би да се вживяваш в ролята на Свети Георги или поне на Наполеон!Гледай си работата във форумът и престани да поднасяш обидни квалификации към хора,които не познаваш и са си позволили само да разкритикуват работата ти.И последно смятам,че е по добре вместо да ме съветваш да си търся друго място за писане,самия ти да си потърсиш друго поле за да избиваш комплексите си за малоценност.Явно високото ти самочувстеие не ти помага в работата ти като модератор!!!Хайде бъди здрав и престани да пишеш глупости!

Има 2 варианта или да те напсувам или да не обръщам внимание на явната ти заблуденост,мисля да направя второто,с хора коиото не поемат от дума,няма как да се води разговор. За богопомазан и безгрешен се мислиш ти,явно не виждаш грешките в себе си.....Доста жалко за теб. Не ме познаваш драги,за да казваш за какъв съм се смятал :!: Още по-малко ще ме трогне мнението на човек,който си знае само своето и не иска да проумее,че може и да е сбъркал!!!!! Аз високо самочувствие нямам,виж за теб не знам.....
Ще дадеш ли конкретно предложение по работата на модераторите, или ще продължиш с безсмислените си триади :?: :?: :?: А и ще разясниш ли какво обидно има в думата лигльо,отнесена в правилния и контекст???И къде по-точно съм продължил да те обиждам в предишния си пост?Дай да не изпозлзваме никакви думи,по тази логика ,ако ти кажа,че си "пън" примерно,пак ли ще се обидите Господине????

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 мар 2009 06:26

Има 2 варианта или да те напсувам или да не обръщам внимание на явната ти заблуденост,мисля да направя второто,с хора коиото не поемат от дума,няма как да се води разговор. За богопомазан и безгрешен се мислиш ти,явно не виждаш грешките в себе си.....Доста жалко за теб. Не ме познаваш драги,за да казваш за какъв съм се смятал :!: Още по-малко ще ме трогне мнението на човек,който си знае само своето и не иска да проумее,че може и да е сбъркал!!!!! Аз високо самочувствие нямам,виж за теб не знам.....
Ще дадеш ли конкретно предложение по работата на модераторите, или ще продължиш с безсмислените си триади :?: :?: :?: А и ще разясниш ли какво обидно има в думата лигльо,отнесена в правилния и контекст???И къде по-точно съм продължил да те обиждам в предишния си пост?Дай да не изпозлзваме никакви думи,по тази логика ,ако ти кажа,че си "пън" примерно,пак ли ще се обидите Господине????

[offtopic]Нещастник смотан,предупредих ли те да не си позволяваш повече обидни епитети по мой адрес!Защо не се погледнеш какъв си плод на урок по ръчен труд в нетрезво състояние!Ти ли се намери единствения отворко тук,който да определя кой какъв е и къде да ходи!Не си ли се поглеждал сутрин в огледалото,за да видиш каква дребна душица си,скрила се зад властта на бутончетата,дадена му от някой!Колегата ти,който допусна грешката,заради която отворих тая тема се свърза с мен на личен и ми се извини,само ти не миряса и не спря да се държиш като съдник!Поне ми помогна да разреша спора за липсващото звено между маймуната и човека.Оказа се че това било едно морско земноводно,Модопитек!!Още в предишният си поуст до теб те предупредих да престанеш да пишеш глупости за хора,които не познаваш и да захвърлиш поведението си на диктатор и на училищен педагог.Хич не съм искал да си губя времето да трогвам такива отрепки като тебе,за това и ти не губи своето,за да се занимаваш с мен.Имаш си форум и се зарови там,а не си пъхай гагата там,дето не са те канили и да се намесваш в неща,които не те касаят.Ако за тебе епитети като,лигльо,ревльо и пън не са обиди,тогава се оплачи на майка си за това,че не те е възпитала както трябва навремето!Сега ти ми обясни какво обидно намираш в моите думи,отнесени в правилния контекст???[/offtopic]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 мар 2009 06:40

Old_death написа:2.Ако бе чел по внимателно,щеше да видиш че съм разделил работата на отделните модератори.Близко е до ума,че и те са хора и е съвсем нормално да се допускат грешки.
6.защото ти казвам това което мисля в очите,без да говоря зад гърбът ти!

2. Благодарим за това - оценяваме го !
4. Това не е така, но ти няма как да го знаеш.Всичко си е до вътрешен правилник и той знае, за какво говоря.До известна степен тук за сега вземаме под внимание казаното от тебе в края на точка 2 - " че и те са хора и е съвсем нормално да се допускат грешки."
6. Хич не е в очите :D

Правилата са си правила и вие като потребители на този форум сте длъжни да ги спазвате.
Форума се стреми да върви в нова насока - по добра, а не във този си вид който беше преди.
Gong.Bg е един от най-посещаваните спортни сайтове в България и не може да има такъв форум с такива потребители.
Както и да го погледнеш това да виждаш във всяка една тема псувни, обиди, закани и т.н. си е доста грозно нещо.
Казано ни е тук да оправим форума и това и правим.
Уверявам ви, че това е само началото и нищо още не сте видяли от това което се готви.
За ваше и наше добро започвайте да свиквате с промените, а не на ден да пускате теми с оплаквания, защо еди си коя тема е заключена, защо еди си кой е с БАН.
Такива теми моментално след определено време ще се трият и после да не да сърдите защо човека пуснал тема след като е била заключена подобна е с БАН.

Тази тема ще бъде отключена още малко време така, че ако имате да си изливате душата за подобни неща давайте.

Това е спортен форум и тук трябва да се коментират спортни събития, а не кой и защо е с БАН или защо му е заключена темата - не сме някой форум за оплаквания !

Когато в един форум темите са подредени и няма еднакви теми тогава такъв форум е приличен на вид, защото на един потребител ще му е по-хубаво да влезе в една тема да си каже мнението вместо да се пръска в 4-5 теми.Това е целта на всички и затова се заключват еднотипни теми.

Винаги ще има недоволни то е ясно, но поне като имате да казвате нещо го отправяйте към въпросният Модератор, който Ви е заключил темата, който ви е БАН-ал и т.н., но на ЛС а не във форума със теми от подбен сорт.

Благодаря.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2009 11:11

[offtopic]Нещастник смотан,предупредих ли те да не си позволяваш повече обидни епитети по мой адрес!Защо не се погледнеш какъв си плод на урок по ръчен труд в нетрезво състояние!Ти ли се намери единствения отворко тук,който да определя кой какъв е и къде да ходи!Не си ли се поглеждал сутрин в огледалото,за да видиш каква дребна душица си,скрила се зад властта на бутончетата,дадена му от някой!Колегата ти,който допусна грешката,заради която отворих тая тема се свърза с мен на личен и ми се извини,само ти не миряса и не спря да се държиш като съдник!Поне ми помогна да разреша спора за липсващото звено между маймуната и човека.Оказа се че това било едно морско земноводно,Модопитек!!Още в предишният си поуст до теб те предупредих да престанеш да пишеш глупости за хора,които не познаваш и да захвърлиш поведението си на диктатор и на училищен педагог.Хич не съм искал да си губя времето да трогвам такива отрепки като тебе,за това и ти не губи своето,за да се занимаваш с мен.Имаш си форум и се зарови там,а не си пъхай гагата там,дето не са те канили и да се намесваш в неща,които не те касаят.Ако за тебе епитети като,лигльо,ревльо и пън не са обиди,тогава се оплачи на ***** си за това,че не те е възпитала както трябва навремето!Сега ти ми обясни какво обидно намираш в моите думи,отнесени в правилния контекст???[/offtopic]

Пацето ти го каза ясно,ако нещо не си разбрал си е твой проблем,.Още нещо не си ти човекът който да ми казва какво да правя и как да се държа, още по-малко къде да пиша,това ясно ли ти е????? И "нещастник" ще викаш на някой друг,аз ,че попрекалих си е истина,но,че ти си беше виновен си беше така и пацето ти го обясни :!: Макар че "ревльо"и "глезльо" бяха най-меките думи които можех да отнеса към цялата тема,далеч по звучни епитети ми идваха,но си ги запазих,както и да е. С теб нямам какво да деля,и внимавай с думите,че си просиш наказание.Аз грешките си признавам,ама при теб това липсва :!: :!: :!: Обидите си ги запзи за някъде другаде,че като те гледам и ти си активен само зад клавиартурата :lol: Най-малко за мен можеш да кажеш,че съм се криел зад клавиартурата,най-малкото защото не ме познаваш,за да реагирам така явно има причина :!: Спирам да се занимавам с твоите триади,ако си мъж ще си усетиш грешката,както аз усетих моята :!:

Върни се в “Футбол - България”