Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Re: Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА

Мнениеот nakamura » 07 авг 2012 20:02

stannn написа:Още веднъж. Пробвай пак. А това какво казва Киряков хич и не ме интересува. Нали държите на закони и правила. Ето ви закона и там пише, че договора е невалиден. Явно като не ви изнася и търсите под вола теле. Пак те питам. Имаш ли да кажеш нещо съществено по договора? Киряков ти ли си? Или си Херо?

Договорът е законен и за това се води дело в Бургаския съд от Черноморец срещу Анисе за неправомерно прекратяване на договра и без посочена основателна причина .
忍者

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 авг 2012 20:04

Чакаме да видим какво ще каже съда. Интересно ми е ако каже, че договора е невалиден какво правите? Усещам леко изнервяне от бургазлии. Явно днес е било много топло там. Стойте на хладно, че да докарате до момента в който да обясните защо съда казна едно, а БФС друго. Няма нормален съдия който да приеме тоя договор за легитимен.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 07 авг 2012 20:07

stannn написа:Чакаме да видим какво ще каже съда. Интересно ми е ако каже, че договора е невалиден какво правите?

Знам ли , не съм юрист като теб , но знам едно
тази практика на сключване на договори се прилага в цяла Европа , та даже и в други Бг отбори ;)
忍者

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 авг 2012 20:08

По чл. 70? Сигурен ли си? Пробвай пак.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 07 авг 2012 20:13

stannn написа:По чл. 70? Сигурен ли си? Пробвай пак.

Четеш изуитски .. продължавай . За тва сте на тос хал, кот Ви изнася това е закона за Вас ...лек ден г-н Йотов
忍者

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 авг 2012 20:17

Разясни ми в кое не съм прав? АйдИ дЪ видим. И Йотов не съм. Други предложения?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 авг 2012 20:27

stannn написа:Разясни ми в кое не съм прав? АйдИ дЪ видим. И Йотов не съм. Други предложения?

В Бургас има море, биричка, охлаждаме се много сериозно, господин Цимбик. Иначе колегата е прав, не сме юристи, за съжаление като твоя идол Градев. Опс, ама май и той не е :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 авг 2012 20:33

Аха сега и Цимбика станах. Няма проблем до утре може да караме така. Нали сте много вътре в нещата. Искам конкретен отговор. Нека ми разясни някой. Аз и не само аз явно твърдя, че договора е нередовен. Дал съм доказателства по твърдението си. Искам някой да ме обори без да излиза с номерата за Йотов, Цимбика и Гърнето. Явно до там ви стигат възможностите и тръгвате да измествате темата. Аз имам време. Ще повтарям като Сашо Диков докато получа отговор с доказателства. Между другото и Сашо Диков не съм. Да спестя едно предположение.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 авг 2012 20:53

Пич,спряха ли ви трансферите-спряха ги!! Верно,че за по-малко отколкото трябва,ама и тва е нещо. Догодина повече. ;)
Иначе,ОК,да предположим,че договора на Анисе е нередовен. Ай сега ти ми докажи,че ЦСКА не са го подучили да си прекрати договора. Как така изведнъж цъфва с фланелката на ЦСКА и с шапка и шал и ми твърдите,че нямате нищо общо с това?? Че и си вярвате. И докато има защитници на Титан като тебе,ще сте на това дередже. Ама мен ме кефи да гледам как ви е.. който ви фане. Който не е решил,той не ви е осъдил. И между другото,Киряков сега започва. Очаквай неочакваното,нищо че сте "легенди" и имате лоби. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 авг 2012 21:11

Предполагаме казваш, че договора му е нередовен нали така? Щом е така следва, че той е свободен агент. Нали така? Щом е свободен агент може да си преговаря с който иска. Греша ли? И какъв е проблема, че е избрал да преговаря с ЦСКА и са се разбрали? А за таковането, такова ни БФС защото и те са в тия лайна. Приели са нередовен договор и въз основа на него картотекират играч. Предполагам знаеш какво следва за вашия клуб ако това е така. А приемането на нередовен договор вреди и на същите тия гарвани от БФС. Най -малкото ще отнесат поредната глоба от УЕФА. Обаче вие сте най- умните тук и вместо да ме оборите с факти сте тръгнали да ме оприличавате на кого ли не. Е да ви го спестя. Не съм известна личност и никой от вас не ми знае името. Аз си защитавам отбора и ще го правя докато съм жив. Крайно време е да си признаете вината. Това е най малкото което можете да направите и да търсите отговорност на Киряков за простотиите които прави с отбора ви.

Върни се в “Футбол - България”