Бат Бойко помогна на Левски, а на ЦСКА какво е помогнал???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бат Бойко помогна на Левски, а на ЦСКА какво е помогнал???
Помните ли камионите "Спартак"? Титан мисля, че имат много общо с тях.
hrclspr12 написа:Помните ли камионите "Спартак"? Титан мисля, че имат много общо с тях.
Те помнят само това което им изнася пич не се насилвай да обясняваш на някой които няма да те разбере

vanuch6 написа:Оки най- малкото тогава ти имаш право да говориш за този отбор защото погледни си твоя отбор с петолъчката и тогава тръгвай да коментираш нашия ама явно е по лесно да видиш тресчицата в нашето око от колкото гредата във вашето
Бре, нагли бе! 20 години да си отбор на Комунистическата Народна милиция и да се правиш на "света вода"... Митовете и легендите си ги разправяйте........ в Скопие...там вървят все още.

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
pampi написа:vanuch6 написа:Оки най- малкото тогава ти имаш право да говориш за този отбор защото погледни си твоя отбор с петолъчката и тогава тръгвай да коментираш нашия ама явно е по лесно да видиш тресчицата в нашето око от колкото гредата във вашето
Бре, нагли бе! 20 години да си отбор на Комунистическата Народна милиция и да се правиш на "света вода"... Митовете и легендите си ги разправяйте........ в Скопие...там вървят все още.
Говори си говори си не ми пречиш ама жлчната ти злобичка ще ти докара някоя язва а вече и ти си на годинки

Момчета пийте си антидепресантите, сиропите за кашлица и др. нещица и изчакайте до статията на ГА за сините. Явно Левски ви е по- важен от четирибуквения отбор!!!
tihomires написа:Момчета пийте си антидепресантите, сиропите за кашлица и др. нещица и изчакайте до статията на ГА за сините. Явно Левски ви е по- важен от четирибуквения отбор!!!
+10000000

- Странджата
- Контакти:
Хайде бе, вместо да вземем да плеснем, та да се прегърнем, ние се ядем. Ами объркаха се нещата - уж Левски беше отбор на народа, а сега цял народ хвърля боклук да храни ЦСКА. Ама пък вече изглежда да сме заедно - всяка изпушена цигара - за сините, всеки фас в кошчето - за червените. Докато все още има пушачи 
Ликуй, народе!!!!

Ликуй, народе!!!!
vanuch6 написа:Говори си говори си не ми пречиш ама жлчната ти злобичка ще ти докара някоя язва а вече и ти си на годинки![]()
![]()
Момко, твоя отбор толкова слабо ме интересува, че и сред резервите на проблемите ми го няма.
Пък и има кой да ви мисли - Бойко, че вече и бащицата Путин. Да сте живи и здрави!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- Странджата
- Контакти:
Апропо, кога служител(к)ите по чистота с метлите ще започнат да ги водят на мач на ведомствения отбор както едно време войниците 

Karsa Orlong написа:джони написа:що за наглост.а кой даде точно преди една година 20 млн безлихвен кредит на титан?не беше ли българска банка за развитие и парите на всички данъкопладци и лично разпоредено от бойко борисов
Що за глупост? Ти наясно ли си с термина "цесия" ?
А бе то цесия, цесия, ама защо от държавна банка, а не от някоя друга?
Върни се в “Футбол - България”