Simo Smurfa написа:Преди половин час бях на разходка на Гребната.Минах покрай стадиона и обиколих го качих се даже по стълбите за 2-ят етаж въпреки че е доста рисковано при положение,че половината стъпала издават някакъв доста странен и неприятен шум.И честно казано това съоражение не знам как може да придобие европейски вид.Прекалено остарял ми изглежда този стадион,реконструкцията му ми изглежда прекалено закъсняла и като цяло наистина не виждам по какъв начин може да се реновира,че да добие европейски вид.После когато си тръгвах се замислих че дори изоставен с изпочупени прозорци и в ужасно състояние аз обичам този стадион и ако някой ден го няма ще ми е малко тъпо когато ходя на Гребната,но може би идеята за нов стадион наистина е по-добра.Иначе за Мол-овете не ги одобрявам ама все пак трябва да се печели и да се избиват инвестиции-даже предлагам да ги свържат с топла връзка с вече съществуващия мол
виж ся аз не съм архитект незнам можели или неможе да се оправи ама имаше сума специалисти които казаха че е възможно а държавна оценка по въпроса още няма.въпреки че им беше зададен "отговор" направо.а чувството за празнина ако я няма Голямата Къща ще е за всички.