Стоичков удари на камък за стадион Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Re: Стоичков удари на камък за стадион Пловдив

Мнениеот daimio » 26 юли 2011 18:09

Simo Smurfa написа:Преди половин час бях на разходка на Гребната.Минах покрай стадиона и обиколих го качих се даже по стълбите за 2-ят етаж въпреки че е доста рисковано при положение,че половината стъпала издават някакъв доста странен и неприятен шум.И честно казано това съоражение не знам как може да придобие европейски вид.Прекалено остарял ми изглежда този стадион,реконструкцията му ми изглежда прекалено закъсняла и като цяло наистина не виждам по какъв начин може да се реновира,че да добие европейски вид.После когато си тръгвах се замислих че дори изоставен с изпочупени прозорци и в ужасно състояние аз обичам този стадион и ако някой ден го няма ще ми е малко тъпо когато ходя на Гребната,но може би идеята за нов стадион наистина е по-добра.Иначе за Мол-овете не ги одобрявам ама все пак трябва да се печели и да се избиват инвестиции-даже предлагам да ги свържат с топла връзка с вече съществуващия мол ;)

виж ся аз не съм архитект незнам можели или неможе да се оправи ама имаше сума специалисти които казаха че е възможно а държавна оценка по въпроса още няма.въпреки че им беше зададен "отговор" направо.а чувството за празнина ако я няма Голямата Къща ще е за всички.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 юли 2011 18:12

CTAHKO написа:
Neo M написа:
CTAHKO написа:Разбирам да имат 20 000 НОВ И МОДЕРЕН стадион и да претендират,че им трябва по-голям,ама на голите си задници,да нямат нито един стадион по стандартите на УЕФА и да имат претенции и да ми приказват,че този за 25 000 не им трябвал :roll: :roll: :roll: ей това не мога да го разбера :!: :!: :!:

Много неща не разбираш и може би няма да разбереш! Затова по- добре не съди другите ами си изложи твоите доводи- харесва ли ти проекта или не.

Проекта ми харесва,какво ще е изпълнението и крайния резулта...това вече е друг въпрос,на който мога да си кажа мнението като го видя в завършен вид.Винаги е по-добре НОВ и МОДЕРЕН 25 000 стадион от колкото НИКАКЪВ стадион ;) ;) ;)

Виждаш ли, не случайно ти писах предния си коментар. Ще ти дам пример- колко хиляден беше стадиона на Челси? Към 30 и няколко хиляди, нали? Допреди няма и десетина години това съоръжение беше по мярка на лондонския клуб, но сега как е положението? Май имат нужда от по- голям капацитет, но я ми кажи на мястото на "Стамфорд Бридж" може ли да се построи по- голям или пък да се разшири съществуващия? Доколкото ми е известно отговора е не. Тук говорим за същата ситуация, защото както си видял на проекта, то бъдещият нов стадион е свързан с търговската част и поне аз не виждам как ще може да се разшири в последствие. Ти ми кажи, защо трябва да съм доволен тогава от предложените 25 000 хиляди? Само защото в момента не съществува качествен 20 000 стадион ли/както ти се изрази/?

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 26 юли 2011 18:17

Taz написа:
ivo77 написа:Вие сте консуматори. Взимате евтино наготово. Един читав футболист не сте произвели. Ама тъй като направихте всичко възможно да убиете футбола в провинцията , сега няма да има и откъде да взимате. Обречени сте. Просто ще изчезнете последни.

Да, а Ман Ю, Ливърпул, Интер колко футболисти са произвели? И те ли ще изчезнат?

Официалната власт в Лондон да е налагала упорито, повече от 50 години, само два лондонски отбора?

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 26 юли 2011 18:19

жълт ламтурник написа:
Taz написа:
ivo77 написа:Вие сте консуматори. Взимате евтино наготово. Един читав футболист не сте произвели. Ама тъй като направихте всичко възможно да убиете футбола в провинцията , сега няма да има и откъде да взимате. Обречени сте. Просто ще изчезнете последни.

Да, а Ман Ю, Ливърпул, Интер колко футболисти са произвели? И те ли ще изчезнат?

Официалната власт в Лондон да е налагала упорито, повече от 50 години, само два лондонски отбора?

Лондонските отбори не струват. Англия е Ливърпул и Манчестър
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юли 2011 18:21

Neo M написа:Виждаш ли, не случайно ти писах предния си коментар. Ще ти дам пример- колко хиляден беше стадиона на Челси? Към 30 и няколко хиляди, нали? Допреди няма и десетина години това съоръжение беше по мярка на лондонския клуб, но сега как е положението? Май имат нужда от по- голям капацитет, но я ми кажи на мястото на "Стамфорд Бридж" може ли да се построи по- голям или пък да се разшири съществуващия? Доколкото ми е известно отговора е не. Тук говорим за същата ситуация, защото както си видял на проекта, то бъдещият нов стадион е свързан с търговската част и поне аз не виждам как ще може да се разшири в последствие. Ти ми кажи, защо трябва да съм доволен тогава от предложените 25 000 хиляди? Само защото в момента не съществува качествен 20 000 стадион ли/както ти се изрази/?

Според мен въпросът не е в проекта,а в цената спрямо броя места ;) за сходна сума може да се търси много по-голям и добър за всички ефект и възвращаемост на инвестицията.И за да не съм голословен,ето малко четиво за сравнение ;)

http://www.sportal.bg/statistics_stadio ... =2&team=39
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юли 2011 18:24

AnalBreaker написа:
Лондонските отбори не струват. Англия е Ливърпул и Манчестър

Струват,не струват всеки клуб си има стадиона и феновете ;) И всеки лондонски клуб си пълни стадиона всеки кръг ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 юли 2011 18:36

CTAHKO написа:
Neo M написа:Виждаш ли, не случайно ти писах предния си коментар. Ще ти дам пример- колко хиляден беше стадиона на Челси? Към 30 и няколко хиляди, нали? Допреди няма и десетина години това съоръжение беше по мярка на лондонския клуб, но сега как е положението? Май имат нужда от по- голям капацитет, но я ми кажи на мястото на "Стамфорд Бридж" може ли да се построи по- голям или пък да се разшири съществуващия? Доколкото ми е известно отговора е не. Тук говорим за същата ситуация, защото както си видял на проекта, то бъдещият нов стадион е свързан с търговската част и поне аз не виждам как ще може да се разшири в последствие. Ти ми кажи, защо трябва да съм доволен тогава от предложените 25 000 хиляди? Само защото в момента не съществува качествен 20 000 стадион ли/както ти се изрази/?

Според мен въпросът не е в проекта,а в цената спрямо броя места ;) за сходна сума може да се търси много по-голям и добър за всички ефект и възвращаемост на инвестицията.И за да не съм голословен,ето малко четиво за сравнение ;)

http://www.sportal.bg/statistics_stadio ... =2&team=39

Проблема според мен се очертава в търговската, офисната и жилищната част. Мястото е ограничено, а за споменатите неща се предвижда общо 130 000 кв.м. Не ми се иска да мисля по "български", но почвам да вярвам, че испанците са решили, че с 25 000 места могат да залъжат хората. Много лесно са казали на днешната среща, че не е проблем да се увеличи капацитета на 45 000, а не са го предложили първоначално. Като не е такъв проблем, защо решиха да начертаят стадион с 25 000 места? Нали преди около месец идваха в Пловдив. Гледаха настоящия стадион и всичко останало, говориха с представители на властта и с фенове. Не вярвам някой от тях да им е казал, че ще се задоволи с предложения капацитет.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 26 юли 2011 18:41

Avanti_Ragazzi написа:
Taz написа:
Да ама не, ние сме дали Емо Костадинов, Любо Пенев, Иван Зафиров, Стоян Йорданов, Иван Методиев и т.н. ;)

Точно пък вие сте произвели!!!Над 90% от легендите са ви от други отбори....

А на другия фен на ЦСКА да кажа,че есента играехте пред 150 човека!!!!Ако не си спомняш и имаш малка памет е твой проблем!!!Същото се отнасяше и за нас и ние играехме няколко мача на 200 човека публика!!!

За капацитета на стадиона в Пловдив:ако играят националите там има мегдан за 35 000-40 000 човека да речем.Освен от Пловдив,ще ходят от Стара Загора,Пазарджик и др. по-малки градове!!!Но ако е само за градски стадион на Пловдив и там се играят само мачове от Ев.Клубни Турнири и пловдивското дерби то тогава максимума е 30 000.Просто в Пловдив за второто няма достатъчно хора отборите му нямат и фенове извън града си и града не се разраства,напротив населението му със всяка година намалява по-съвсем малко.
С население 330 000 човека жените са половината остават 160 000 мъже.От тях поне 20% не гледат футбол остават 125 000 към тях да сложим 10 000 жени дето гледат футбол и стават 135 000 човека.Като махнеш децата и старите хора,тези дето не ходят на стадиона,циганите и малкото фенове на други отбори в Пловдив остават към половената.Да речем 50 000-60 000 най-много,като ги разделим на два отбора в града.При тези сметки е ясно,че никой няма да направи градски стадион на който не играят националите в Пловдив за повече от 30 000 човека.

Хах сладур мамин, айде сега направи една такава разбивка за Големио Градо да те чуя с интерес 8-)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 юли 2011 18:53

venomcho написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Taz написа:
Да ама не, ние сме дали Емо Костадинов, Любо Пенев, Иван Зафиров, Стоян Йорданов, Иван Методиев и т.н. ;)

Точно пък вие сте произвели!!!Над 90% от легендите са ви от други отбори....

А на другия фен на ЦСКА да кажа,че есента играехте пред 150 човека!!!!Ако не си спомняш и имаш малка памет е твой проблем!!!Същото се отнасяше и за нас и ние играехме няколко мача на 200 човека публика!!!

За капацитета на стадиона в Пловдив:ако играят националите там има мегдан за 35 000-40 000 човека да речем.Освен от Пловдив,ще ходят от Стара Загора,Пазарджик и др. по-малки градове!!!Но ако е само за градски стадион на Пловдив и там се играят само мачове от Ев.Клубни Турнири и пловдивското дерби то тогава максимума е 30 000.Просто в Пловдив за второто няма достатъчно хора отборите му нямат и фенове извън града си и града не се разраства,напротив населението му със всяка година намалява по-съвсем малко.
С население 330 000 човека жените са половината остават 160 000 мъже.От тях поне 20% не гледат футбол остават 125 000 към тях да сложим 10 000 жени дето гледат футбол и стават 135 000 човека.Като махнеш децата и старите хора,тези дето не ходят на стадиона,циганите и малкото фенове на други отбори в Пловдив остават към половената.Да речем 50 000-60 000 най-много,като ги разделим на два отбора в града.При тези сметки е ясно,че никой няма да направи градски стадион на който не играят националите в Пловдив за повече от 30 000 човека.

Хах сладур мамин, айде сега направи една такава разбивка за Големио Градо да те чуя с интерес 8-)

Бе не знам кой е сладур,но знам едно със сигурност за последните години стадиона на Ботев се пълнил на макс само един път финала за купата Левски-Нефтохимик 2000г!!!и тогава половината бяхме ние а другата вие,Нафтата,Локото и имаше и чорбари при вас.Ти сега ми кажи лъжа ли?След като вие не сте пълнили за толкова години 20 000 ви стадион на макс с кво основание искаш да пълните 50 000 стадион!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 26 юли 2011 19:31

Много глупави сметки си направил, в град като Пловдив (който е много футболен) има не повече от 15-20 хил. активни фенове на двата отбора взети заедно, не знам какво си смятал, какви стотици хиляди, ние да не сме Уругвай или Аржентина, тук по-малко от 10% от населението се интересува живо от футбол ;)

Върни се в “Футбол - България”