Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: СПИРАТ МАЧОВЕ ОТ АНГЛИЯ ЗАРАДИ А ГРУПА!

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2011 21:34

sven_goran написа:още един повод да напуснем БГ!

И тогава как ще гледаш мачове от Англия, Испания, Германия и т.н. по ТВ, като там този казус отдавна е въведен, а удоволствието ако си в Англия да гледаш мачове от английското първенство ти струва 100лв на месец САМО за него?
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 юни 2011 21:36

PFC Litex написа:Фабри, в животът винаги е така.....
Правила се градят върху грешките.
Имаш селскостопанска сграда, няма застраховка и същата изгори в пожар и за теб остава гърбавия, след като направиш новата вече ще я застраховаш........ може повече никога да не се случи, но........... страх лозе пази ;)

Отново по темата:
При нашите географски ширини то Параграф 24 ще засегне основно първенствата в Англия и Германия, и в този ред на мисли от сега ми е ясно, как ще е новата програма на нашата група и същата ще бъде направена така, защото някой ще плати на другия сериозна сума под масата........

Дневните мачове ще са от 15:00, а вечерните от 19:00, така ефира от 16:30 до 18:45 остава чист ;)

Вероятно ще изгори някой мач от Испания, но то там дербитата не почват с начален час по-рано от 21:00 бг време ;)

Абсолютно си прав, като се замисля е много възможно нещата да бъдат изкривени, както се прави в България открай време..."и вълкът сит, и агнето цяло", ако мога да се опра на тази пословица :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 юни 2011 21:39

PFC Litex написа: а удоволствието ако си в Англия да гледаш мачове от английското първенство ти струва 100лв на месец САМО за него?

А другото удоволствие е,че тези пари там ги изкарваш за два часа ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 юни 2011 21:41

PFC Litex написа:Фабри, в животът винаги е така.....
Правила се градят върху грешките.
Имаш селскостопанска сграда, няма застраховка и същата изгори в пожар и за теб остава гърбавия, след като направиш новата вече ще я застраховаш........ може повече никога да не се случи, но........... страх лозе пази ;)

Отново по темата:
При нашите географски ширини то Параграф 24 ще засегне основно първенствата в Англия и Германия, и в този ред на мисли от сега ми е ясно, как ще е новата програма на нашата група и същата ще бъде направена така, защото някой ще плати на другия сериозна сума под масата........

Дневните мачове ще са от 15:00, а вечерните от 19:00, така ефира от 16:30 до 18:45 остава чист ;)

Вероятно ще изгори някой мач от Испания, но то там дербитата не почват с начален час по-рано от 21:00 бг време ;)

То хубаво ма интересните мачове в Англия не са от 17:00-тогава обикновено са по-тъпичките!!

Иначе на мене ми е се тая-и да ги спрат и да не ги -и без това вече рядко ги гледам-а ако искам -си има нет!!!А пък и да ги спрат-аз хора дето предпочитат да гледат Реал и Барса примерно-вместо да дойдат на Армията за мач на ЦСКА-така или или иначе не ги признавам за фенове-така че д аси седят в тях!!
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2011 21:43

CTAHKO написа:
PFC Litex написа: а удоволствието ако си в Англия да гледаш мачове от английското първенство ти струва 100лв на месец САМО за него?

Ми хубаво, щом си мислиш, че масово там ни чакат с баница няма как да ти променя мнението, а и да дадеш (за Англия говоря) 150 лири на месец за телевизия какъв е проблема?
Само че, въпреки че плащаш въпросните суми, то застъпят ли се мачове от Англия с мачове от Германия (примерно) с немските оставаш на сухо.

Колко от вас са си задавали въпросът, защо началните часове на мачовете във водещите първенства не са променяни с години?
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: БФС реши: Без английско или италианско първенство заради "А"

Мнениеот Tommi » 09 юни 2011 21:44

JohnnieWalker написа:
Cesc Fabregas написа:това просто няма как да се случи ;)

Аз лично не виждам кой и как ще откаже Булсат от това да предава мачове...

Булсат не играе никаква роля в случая :lol: :lol:
Правата за телевизионно излъчване на футболните мачове са собственост на УЕФА, футболните съюзи на страните членки и клубовете.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 юни 2011 21:51

Аз пък не виждам къде е проблема да оставят всеки да си гледа каквото му харесва :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 юни 2011 21:54

PFC Litex написа:
CTAHKO написа:

Ми хубаво, щом си мислиш, че масово там ни чакат с баница няма как да ти променя мнението, а и да дадеш (за Англия говоря) 150 лири на месец за телевизия какъв е проблема?
Само че, въпреки че плащаш въпросните суми, то застъпят ли се мачове от Англия с мачове от Германия (примерно) с немските оставаш на сухо.

Колко от вас са си задавали въпросът, защо началните часове на мачовете във водещите първенства не са променяни с години?

другото, което е факт, е че в Швейцария(със сигурност), а и Англия вероятно е така, че не можеш да гледаш он-лайн телевизия, без да си плащаш. Съответно не можеш да гледаш и мачове от чуждите първенства безплатно. Истината е някъде по средата :geek:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2011 22:00

Cesc Fabregas написа:другото, което е факт, е че в Швейцария(със сигурност), а и Англия вероятно е така, че не можеш да гледаш он-лайн телевизия, без да си плащаш

За Англия да, така е, и лично съм го видял.
Тук идва другият тънък момента и леко ме навяват разни мисли.
Ако един мач е PPV, то тогава няма проблем, че ще се излъчва в часови пояс на съответната държава и дали нашите телевизии не се опитват да преминат на този вариант.
Преди някой да ми каже, това няма почва у нас, нека да се замислят дали примерно Диема губи от всичко това?
Последна промяна от PFC Litex на 09 юни 2011 22:06, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 09 юни 2011 22:04

Дали ще има дали няма да има мачове от Англия мен посмъртно немогат да ме накарат да гледам Монтана-Видима,Берое-Локо Сф или Славия-Черноморец или който и да е подобен БГ мач.
Обратното е същото...Левски(ако немога да съм на стадиона) по ТВ ще ги гледам винаги независимо примерно,че по кабелната в същото време дават Челси-Юнайтед,Барса-Реал или Милан-Интер.
Ще ги гледаме по-стриймовете и това е.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”