Аз едно нещо не мога да разбера , футболът за феновете ли е или за телевизиите ????
И без това малко хора ходят на мач ама БФС и тях иска да изгони от стадионите .
Ще се спазят ли правилата тоя път?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще се спазят ли правилата тоя път?
Pichichi написа:Аз едно нещо не мога да разбера , футболът за феновете ли е или за телевизиите ????
И без това малко хора ходят на мач ама БФС и тях иска да изгони от стадионите .
бфс-то одавна е спряло да му пука за феновете
[center]
[/center]

Converse написа:JimBeam написа:Converse написа:Защо ми бе изтрито мнението, като дори нямаше нито една провокация и лъжа ?
На стадиона имаше ТОЧНО 11 фена на Литекс без знаме и шалове. Жалко за тях, че са пропътували дългото разстояние за 15 минути мач ..
Хаха може би защото се е сметнало за провокация.Но е смешно точно пък вие да говорите за фенове след като ви видяхме че бяхте 7-8 човека агитка и то като домакини да не говорим че на целият мач имаше 250 човека, така че по добре си замълчи.
Неска бяхме 150 човека агитка.
ДНЕСКА бяхте
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
levski_bs написа:vaskonti написа:levski_bs написа:neзнам но аз си ИСКАМ ШИБАНИТЕ 8 ЛВ. ДЕТО ДАДОХ
Ами ако не си си свил един коз с билета утре няма да имаш проблем да влезеш с него.
ДА АМА УТРЕ СЪМ НОЩНА ОТ 19 ЧАСА КВО ПРАВИМ УТРЕ ОТ СУТРИНТА ОТИВАМ НА СТАДИОНА ДА СИ ИСКАМ ПАРИТЕ ПАЗЯСИ И КАСОВИЯ БОН И БИЛЕТА
Ми какво да ти кажа.... пробваш да го върнеш, ако не стане пробваш да го продадеш на някой за 5 лв и тва е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
assencho1 написа:Извинявам се и благодаря, че ме просветихте, че играчите дето играят в Англия и Германия са нечовеци, нищо че там играят и българи . . .
Aма ти продължаваш да се правиш на хитър ?
Не, просто Литекс са се позовали на правилата, които вие постояно искате да се спазват и се е взело на база наредна - решение. Кое не разбра този път, за да пробвам пак ?
Converse написа:maldin1 написа:Май нещо ни се разминават представите за бройка.Защото сектора в който седите не беше запълнен и на 1/4......Converse написа:Неска бяхме 150 човека агитка.
Секторът е за 980 човека, смятането оставям на теб.
Аз пък нека ти дам една друга задачка 8 сектора по 1000 човека х 2 16000 хиляди.Искаш да ми кажеш, че в секторите за вратите има 2000 места общо ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Не мога да разбера какъв е проблемът, ако мачът се преиграва утре от 21:00 часа. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Какво ще спазват бре, те да не би да са спазвали нещо като "пренасрочиха" този мач да се играе днес....
Искам да видя как точно ще бъде този път формулирано "навеждането" пред отбора на Ганчев....
Като фен, който от повече от 20 години гледам БГ футбол започва сериозно да ми писва от тази пародия.....Крайно време е господата от Ловеч да разберат, че не първенството и турнирите у нас се въртят около техния клуб а те както всички останали клубове се съобразяват с наредбите за провеждането на тези състезания, в които и те са участници.....
Съжалявам ако засягам феновете на Ловеч, обаче това е положението....
Нарушавала им се видиш ли програмата....Ами кой ви е виновен, че играхте 120 минути с левски бре и ви се наруши тая пуста програма....?!!
Ако този мач не се играе както е по наредба а се отложи във времето - то е по-добре още в следващия мач и то преди да е почнал ( за да не си хабят нервите ) отговорните фактори в БФс да връчат титлата на Ловеч и да оставят останалите отбори да играят, без постоянно да се навеждат на отбора на Ганчев....
Та с интерес очаквам как точно ще измъдрят формулировката, та да угодят на Гришата....
Всъщност я по-добре да отложат мача за купата, така на ловешките принцеси няма да им се наруши програмата....
Искам да видя как точно ще бъде този път формулирано "навеждането" пред отбора на Ганчев....

Като фен, който от повече от 20 години гледам БГ футбол започва сериозно да ми писва от тази пародия.....Крайно време е господата от Ловеч да разберат, че не първенството и турнирите у нас се въртят около техния клуб а те както всички останали клубове се съобразяват с наредбите за провеждането на тези състезания, в които и те са участници.....
Съжалявам ако засягам феновете на Ловеч, обаче това е положението....

Нарушавала им се видиш ли програмата....Ами кой ви е виновен, че играхте 120 минути с левски бре и ви се наруши тая пуста програма....?!!

Ако този мач не се играе както е по наредба а се отложи във времето - то е по-добре още в следващия мач и то преди да е почнал ( за да не си хабят нервите ) отговорните фактори в БФс да връчат титлата на Ловеч и да оставят останалите отбори да играят, без постоянно да се навеждат на отбора на Ганчев....
Та с интерес очаквам как точно ще измъдрят формулировката, та да угодят на Гришата....

Всъщност я по-добре да отложат мача за купата, така на ловешките принцеси няма да им се наруши програмата....

Последна промяна от Yasso на 15 апр 2011 22:38, променено общо 1 път.

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Tommi написа:Не мога да разбера какъв е проблемът, ако мачът се преиграва утре от 21:00 часа.
няма да могът да ги излъчат
[center]
[/center]

Tommi написа:Не мога да разбера какъв е проблемът, ако мачът се преиграва утре от 21:00 часа.
Телевизията няма да го излъчи и после ще писка

Върни се в “Футбол - България”