Модератор ЛокоПД написа:TheApostleOfFreedom написа:Този стадион, макар и огромен на нищо не прилича. Вероятно за 70те щеше да е най-хубавия стадион на Балканите, ала сега е демоде. От горната снимка добре си личи, че горните трибуни не покриват долните, което наистина е голям проблем при строенето на козирка. Тя трябва да е огромна за да покрие и долните трибуни. Трябва ни човек, който разбира от архитектура и по-специално да е запознат със спортните съоръжения и да каже дали привеждане към експлоатация на този стадион е рентабилно и въобще възможно. ПС: мнението ми е заяждане. Стадиона е прекрасен, ала дали е по силите на някой да се възползва от това своеобразно богатство.
Последно бях на този стадион на представянето на нашия отбор тази година.Обиколих го целия и направо ми се доплака,като видях как е занемарен.А помня какво беше едно време,в началото на 70-те.Въпреки това,смея да твърдя,че един сериозен ремонт /не козметичен/ ще излезе няколко пъти по-евтино от построяването на нов Национален стадион.Да не говорим,че ако националите играят тук,стадиона ще е фрашкан,щото на нас тук ,в Пловдив,не ни пука кой е треньор,кой е национал /щото нито Локо ПД,Ботев,Спартак или Марица имат национали/,пък и на заралии/които също са футболни хора/ ще им е по-близо,а за тези няколко хиляди ,които идват от София ,няма да е особен проблем.
за нас пак ще е далеч обаче