Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

sky1
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот sky1 » 17 дек 2010 13:58

Plovdiviram тука да не е телевизия,за да казвам кой съм .Мое лично право е да си казвам името или да не го правя.Това,че ти си го казал,не те прави нещо повече от останалите.
Това,че слагаш майна на всяка дума е наистина дразнещо и е признак на ниска култура.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 14:17

sky1 написа:Plovdiviram тука да не е телевизия,за да казвам кой съм .Мое лично право е да си казвам името или да не го правя.Това,че ти си го казал,не те прави нещо повече от останалите.
Това,че слагаш майна на всяка дума е наистина дразнещо и е признак на ниска култура.

Ха-ха... точно 'щото не е телевизия или трибуната на Народното събрание аз си говоря така - "ниско културно" :mrgreen: на майна.. като на улицата :mrgreen: ... само че за разлика дори от такива като теб... дори говорейки и на майна :mrgreen: ... пак се държа поне уважително към събеседника си... най-малкото, защото не го определям като едно или друго!!! Ти сам си прецени кое е израз на по-ниска клутура?!! За дразнещо пък да не говорим!!!
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 дек 2010 14:24

sky1 написа:Хахах добре си запознат с пътя до гарата :) .Нали ти казах,че едва ли ще тръгна да ти обяснявам,както ти го правиш,колко голям пловдивчанин съм.Радвам се ,че посещаваш библиотеката :).
ПС:Защо не ми отговори на въпроса?

Пловдивчанин съм, трябва да помагам на гостите на града и да показваме нужното уважение към неуките и необразованите в стремежа им да натрупат знания.
Не можем да се сърдим на простия човечец, че не знае историята на спорта в Пловдив преди той да заеме незаслужено място в политическата история на града след 1944 година, затова трябва да му обясним на човешки и разбираем език. Виж, ако той отрече, подобно на шопа пред клетката на жирафа, че такова животно няма, няма земна сила, която да му помогне да надмогне ограниченото си мислене.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 17 дек 2010 14:26

Лошо,че така си говориш дори и на улицата. :oops: То не може да си простак на улицата и да обясняваш колко си културен.Или има нещо в главата или няма-средно положения няма(говоря обобщително,да не се засегнеш).
Да се научи неукия,то трябва учителя да има знания ;) С превод на книги не става :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 14:38

sky1 написа:Лошо,че така си говориш дори и на улицата. :oops: То не може да си простак на улицата и да обясняваш колко си културен.Или има нещо в главата или няма-средно положения няма(говоря обобщително,да не се засегнеш).
Да се научи неукия,то трябва учителя да има знания ;) С превод на книги не става :)

Ха-ха... че къде съм твърдял, че съм културен?! :mrgreen: Или пъ' че имам НЕЩО В ГЛАВАТА?!! Че то те дори моите "съграждани" ;) :mrgreen: /да не кажеш, че ви дискриминирам :mrgreen: /.... че то... дори и ТЕ смятат, че нямам нищо в главата!!! Виж съвсем друго твърдях.... че уважавам /повтарям - УВАЖАВАМ/ събеседника си!!! 'щото да ти кажа... дори и човека с ниска култура и беден езиков речник може да бъде УВАЖИТЕЛЕН!!!

:mrgreen: Абе... да те питам ... 'щото ние така можем много да си говорим!!!
Та!!!
Винаги ли когато нямате какво съществено да кажете в дадена дискусия се обръщате към "теми", които нямат нищо общо със самата дискусия... "Теми" като това колко "ниска ми е културата" или пък 'що ви наричам "съграждани"... говорил съм на "майна"!!! :mrgreen: Аз скоро очаквам да докарате някоя даскалка по езикова култура, която да ми търси правописните и пунктуационните грешки МАЙНА!!! :mrgreen:
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 17 дек 2010 14:46

Темата е за Ботев,да те питам като сменяме темата,какво ТИ търсиш тука?Отивай да си пишеш за Локо,Ботев го остави на нас.Като ти кажат,че мястото не ти е тук,един нормален човек би се махнал.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 14:56

sky1 написа:Темата е за Ботев,да те питам като сменяме темата,какво ТИ търсиш тука?Отивай да си пишеш за Локо,Ботев го остави на нас.Като ти кажат,че мястото не ти е тук,един нормален човек би се махнал.

Аз не си спомням някой да ми е казвал, че мястото ми не е тук...
И в крайна сметка.... би ли ми казал с какво съм обидил отбора ти или някой от потребителите, че да трябва да се махам?!! И като говориш затова да бъде оставен Ботев Пловдив, с което съм напълно съгласен... би ли ми казал.... ама с ръка на сърцето!!! Колко пъти си говорил за "стрелочниците", "кюстендилците", "мангалите", "зрънковите" и т.н... и т.н... без никой да те е канил да вземаш отношение?!!... Айде :mrgreen: ... НИКОЙ НЕ ТЕ ГЛЕДА!!! ;) Можеш да бъдеш честен поне пред себе си... а ако искаш ще споделиш и с нас... ако съвестта ти позволи де :mrgreen: !!!!
Изображение

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 17 дек 2010 15:02

Има огромна разлика между това да говориш и да пишеш някъде ,където определено не си желан .

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 15:05

BultraStyle написа:Има огромна разлика между това да говориш и да пишеш някъде ,където определено не си желан .

Абе вие май бъркате форума... Да ви напомня, че това не е форума на Ботев, че да ми казвате желан ли съм или не... Както виждате там пиша само ако засегнете отбора ми!!! Така че момчета... аз да ви попитам сега... Кое ви дава право да се разпореждате къде да пишем бе майна?!!!
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 17 дек 2010 15:06

Plovdiviram,колкото аз съм говорил,толкова и ти.Ти само ни наричаш ботевисти нали :o .Въпроса е друг?Колкото страници вие-от другия лагер изписахте в тема,която не ви касае спрямо всички теми ,които се отнасят за вашият отбор.
ПС: Със здраве-това ми е последния пост по темата.Нещата се изместват в неправилна посока,различна от темата.А и за разлика от гурутата не мога да дрема по цял ден в интернет и да давам мнение за щяло и нещяло.Все пак освен хрантутници,трябва да има и бачкатори :)
А и наистина -мненията ти за феновете на Ботев са безинтересни.Затова се концентрирай да се изявяваш на места в които ти се възхищават.
Пловдивирам -ТЕМАТА Е ЗА БОТЕВ и няма никаква връзка с твоя отбор.
Интересно ми е каква ти е професията,че имаш толкова много време за форуми (може и да не ми отговаряш).
Последна промяна от sky1 на 17 дек 2010 15:11, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”