Кой е най-лошият терен в "А"група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Кой е най-лошият терен в "А"група?

Мнениеот ЕМИЛ » 23 сеп 2010 09:01

Бернабеу е сред най-лошите в цял свят :lol: :lol: :lol:

realmadrid/viewtopic.php?f=&t=60649

Потребителски аватар
monitor42
Контакти:

Мнениеот monitor42 » 23 сеп 2010 09:39

PROSTAK написа:
G0nzi написа:Абе ПРОСТАК знаеш ли защо грухите викате ГЕЙАРЕНА - Защото там ви осъзнахме какви сте! розови панделки, розови опашки, все характерни цска черти....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: кво е тва грухите? Май си от Анадола а ? ГЕЙАРЕНА е БИЖУТО на ЕВРОПА и там ще се проведе първия в света ГЕЙ ФУТБОЛЕН ТУРНИР на името на Великия ГОНЗУ покорил най високия връх в кариерата си - ВРЪХ АЗИС :lol: :lol: :lol:

Ми да пражилно си се кръстил

Потребителски аватар
monitor42
Контакти:

Мнениеот monitor42 » 23 сеп 2010 09:41

terata написа:
greenpeak написа:Много ясно, че за привържениците на подуенското отборче стадион "ТИЧА" ще е най-зле.
На "ТИЧА", за последните 10-ет месеца, подуенци получиха СЕДЕМ БЕЗСПОРНИ ГОЛА :mrgreen: . Няма отбор в БГ който да е унижавал "по-добре" сините от нас в последно време.
Крив им бил терена, топката им била мека, още нещо да се жалвате подуеци а :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ???
Бас хващам, че 95-ет на сто от тези които твърдят, че терена на ТИЧА е бил най-зле, надали някога са били на нашия стадиона.
Форумни драскачи, нищо повече :mrgreen: .

Приятелю за първенство нямате победа над Левски вече 31 години! 31 години малоумнико, набий си го в олигофренската тиква тва. Така че незнам кой и кво е унижавал морското отборче :)

+1

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 сеп 2010 13:27

София,улица ''Цар Асен'' 26. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 23 сеп 2010 14:08

Avanti_Ragazzi написа:
morqche написа:колега погледни внимателно ако обичаш http://bsfc.18.forumer.com/index.php?ac ... t&id=24176
това е за аватар на МОРСКИЯ ето това беше "ТИЧА" и преди да изгори това лято...

Хубава снимка Браво!!!Ама е на мача Черно Море-Спартак Вн което значи,че не-може да е от миналата година,а от по-миналата!!!!Аз до колкото знам Спартак изпаднаха сезон 2008/09 нали? Това значи,че снимката е или от есента на 2008 или от пролетта на 2009.И като гледам времето на нея май е от есента!!!Говорим за сега,Герена до преди 2 или 3 години беше същата картофена нива!!!.Ама първо пролетта на 2007 се взеха в ръце и поставиха нова трева!!!А лятото и есента направиха нов дренаж,нова одводнителна система и отопление на терена!!!За всичко се иска воля!!!

Добре колега ето виж това е от мача с/у вас пролетта май месец 1:1 http://chernomorepfc.bg/bg/galeria/?album=1&gallery=76

и за да не продължаваме старата песен на нов глас ще добавя, че наистина онзи ден беше картофена нива сега ще видим неделя как ще е със Сливен терена но определено трябва нов с нови дренажи този не помня да е подменям но е факт, че тревата ни е зелена и няма локви след дъжд по него :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 18:10

Avanti_Ragazzi написа:
morqche написа:колега погледни внимателно ако обичаш http://bsfc.18.forumer.com/index.php?ac ... t&id=24176
това е за аватар на МОРСКИЯ ето това беше "ТИЧА" и преди да изгори това лято...

Хубава снимка Браво!!!Ама е на мача Черно Море-Спартак Вн което значи,че не-може да е от миналата година,а от по-миналата!!!!Аз до колкото знам Спартак изпаднаха сезон 2008/09 нали? Това значи,че снимката е или от есента на 2008 или от пролетта на 2009.И като гледам времето на нея май е от есента!!!Говорим за сега,Герена до преди 2 или 3 години беше същата картофена нива!!!.Ама първо пролетта на 2007 се взеха в ръце и поставиха нова трева!!!А лятото и есента направиха нов дренаж,нова одводнителна система и отопление на терена!!!За всичко се иска воля!!!

Снимката е от 18. 11. 2008 ;) Тогава много неща бяха по-различни ;) И терена и играта, но това е друга тема! Не вярвам нашия терен да е най-ужасния в момента сте под напрежение от мача, но определено, ако спрат да го поливат може и да се подобри... Преди имаше бабунки пред вратите, махнаха ги, сложиха нови греди на вратите, но продължиха да поливат :arrow:

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 24 сеп 2010 22:50

kireto2 написа:Не съм много сигурен но мисля, че на Черно море терена е най-трагичен!
Eee,aйде бе...Сякаш в България всички терени са на хипер добро ниво,че чак направи тема за най - лош терен :) Според мен освен Герена и терена във Бургас другите са пълна скръб :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 24 сеп 2010 23:37

Огоста, Лазур...

Върни се в “Футбол - България”