Пловдивското или Софийското дерби??

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Re: Пловдивското или Софийското дерби??

Мнениеот Botevist_1912 » 24 авг 2010 13:40

Все пак да не забравяме, че Пловдив е град - държава. Пловдивските отбори дори и всичките да са във "В" група пак ще събират повече публика и ще има повече емоции от Левски - ЦСКА. Естествено, че Ботев - Локо е много по-интересен мач от Левски - ЦСКА.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 авг 2010 13:46

hetfield написа:Доста търпеливи модератори.Тук не се пита за това дали е опашкарско или не,не става въпрос кой от четирите отбора е по-велик и с повече фенове.Тук се питаше според Вас кое дерби е по-интересно на дадения етап.Айде без обиди и лични дразги

Не съм обидил никого :!: А кое дерби е по-интересно, след като едното определя шампиона и на практика от него зависи цялото първенство, а другото ще си остане само едно "градско дерби", което интересува много малко хора извън Пловдив ?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 авг 2010 13:49

Ами ако кажа като запалянко,че когато от един мач се решава целия сезон мач просто няма как да стане.Една грешка един гол много нерви картони,но за зрителя нищо.А я ми кажи дали е така в един мач игран за чест,за публиката?

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 24 авг 2010 13:52

hetfield написа:Ами ако кажа като запалянко,че когато от един мач се решава целия сезон мач просто няма как да стане.Една грешка един гол много нерви картони,но за зрителя нищо.А я ми кажи дали е така в един мач игран за чест,за публиката?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oXKmDM2gyVw&feature=related[/youtube]
И на това дерби колко хора имаше ? И колко имаше на "софийското" малко по-рано ?

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 авг 2010 13:57

Himym написа:
hetfield написа:Ами ако кажа като запалянко,че когато от един мач се решава целия сезон мач просто няма как да стане.Една грешка един гол много нерви картони,но за зрителя нищо.А я ми кажи дали е така в един мач игран за чест,за публиката?
И на това дерби колко хора имаше ? И колко имаше на "софийското" малко по-рано ?

A кое повече приличаше на дерби?

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 24 авг 2010 14:01

hetfield написа:
Himym написа:

A кое повече приличаше на дерби?
Мога да ти кажа кое повече приличаше на сцена от Втората световна война, но ако си мислиш, че това е дерби..евала. Радвам се, че не съм от Пловдив :?

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 24 авг 2010 14:05

Вие софиянците откровено почнахте да ме притеснявате. Вие нещо болни ли сте,наркотици ли взимате или какво? Не искам да обиждам никой,но забелязвам,че има някакви 15-16 годишни пиклъовци,които едва ли не ни изкарват мижитурки и някакъв там ще ми говори как публиката на Цска била за подражание?? Абе момче,че къде е тази ВЕЛИКА и НЕВЕРОЯТНА публика сега? Защо бойкотирате? Щото предпочитате да дадете 20 лева за бири и мезета,а не 10 лева за билет. Щото титаните ви спряха паричките за фен клуба и няма откъде да пиете на аванта?? Смешна работа. Истината е,че вие софиянци не искате да признаете истината,която виждате и вижда цяла България. Локомотив и Ботев правят много по-добро дерби пак казвам последните години. Не ми показвайте клипчета от 1998-ма и 1985-та. Вие не сте никакви фенове. След 2-3 загуби спирате да ходите на мач. Какви фенове сте вие?? И пак се опитвам да кажа,че не говорим кое дерби е по-важно и кое дерби интересува повече хората. То е ясно,че е вашето. Дори хора,които не гледат мачове си пускат Левски-Цска. Говорим за атмосфера,посещаемост и хореография,където не можете да ни стигнете дори и да тичате срещу нас ;)!

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 24 авг 2010 14:12

Давам ти клипчета от преди 2-3 години, та дори и от преди малко повече от 1, а той ми вика 1985 :lol: Не съм от София и не се обиждам, а вие само си говорите, така че едва някой се обижда. Нито по заряд, нито по хореография можете да ни стигнете. Да ви имам и хореографията с един плакат опънат пред сектора и 2 трансперанта :lol: Вярвайте си, че сте по-добри, все отнякъде трябва да започнете. Пък и да сте по-големи на никой не му пука.
Последна промяна от Himym на 24 авг 2010 15:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 24 авг 2010 14:44

Himym написа:Давам ти клипчета от преди 2-3 години, та дори и от преди малко повече от 1, а той ми вика 1985 :lol: Не съм от София и не се обиждам, а вие само си говорите, така че едва някой се обижда. Нито по заряд, нито по хореография можете да ни стигнете. Да ви имам и хореографията с един плакат опънат пред скетори и 2 трансперанта :lol: Вярвайте си, че сте по-добри, все отнякъде трябва да започнете. Пък и да сте по-големи на никой не му пука.

Да,ти наистина даде нови клипчета ;). Добри са,но явно не си гледал моите ;).

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 авг 2010 15:00

левскари и цесекари викат за тяхното,че е по-по най , ние и папагалите за нашето дерби .''кокошката и яйцето'' :lol:
все едно и също се ''дъвче''.
Мач между Локомотив и Ботев няма да има поне 5-6 години,до тогава колко ''вода ще изтече''Дербито ще е някакъв спомен само.
На мен ми се гледат мачове из европата с папагалте ми е все едно дали ще има дерби или не!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Футбол - България”