Пловдивското или Софийското дерби??
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Botevist_1912
- Контакти:
Re: Пловдивското или Софийското дерби??
Все пак да не забравяме, че Пловдив е град - държава. Пловдивските отбори дори и всичките да са във "В" група пак ще събират повече публика и ще има повече емоции от Левски - ЦСКА. Естествено, че Ботев - Локо е много по-интересен мач от Левски - ЦСКА.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
hetfield написа:Доста търпеливи модератори.Тук не се пита за това дали е опашкарско или не,не става въпрос кой от четирите отбора е по-велик и с повече фенове.Тук се питаше според Вас кое дерби е по-интересно на дадения етап.Айде без обиди и лични дразги
Не съм обидил никого
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Ами ако кажа като запалянко,че когато от един мач се решава целия сезон мач просто няма как да стане.Една грешка един гол много нерви картони,но за зрителя нищо.А я ми кажи дали е така в един мач игран за чест,за публиката?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oXKmDM2gyVw&feature=related[/youtube]hetfield написа:Ами ако кажа като запалянко,че когато от един мач се решава целия сезон мач просто няма как да стане.Една грешка един гол много нерви картони,но за зрителя нищо.А я ми кажи дали е така в един мач игран за чест,за публиката?
И на това дерби колко хора имаше ? И колко имаше на "софийското" малко по-рано ?
Himym написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oXKmDM2gyVw&feature=related[/youtube]hetfield написа:Ами ако кажа като запалянко,че когато от един мач се решава целия сезон мач просто няма как да стане.Една грешка един гол много нерви картони,но за зрителя нищо.А я ми кажи дали е така в един мач игран за чест,за публиката?
И на това дерби колко хора имаше ? И колко имаше на "софийското" малко по-рано ?
A кое повече приличаше на дерби?
Мога да ти кажа кое повече приличаше на сцена от Втората световна война, но ако си мислиш, че това е дерби..евала. Радвам се, че не съм от Пловдивhetfield написа:Himym написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oXKmDM2gyVw&feature=related[/youtube]hetfield написа:Ами ако кажа като запалянко,че когато от един мач се решава целия сезон мач просто няма как да стане.Една грешка един гол много нерви картони,но за зрителя нищо.А я ми кажи дали е така в един мач игран за чест,за публиката?
A кое повече приличаше на дерби?
- Tribune Bessica
Вие софиянците откровено почнахте да ме притеснявате. Вие нещо болни ли сте,наркотици ли взимате или какво? Не искам да обиждам никой,но забелязвам,че има някакви 15-16 годишни пиклъовци,които едва ли не ни изкарват мижитурки и някакъв там ще ми говори как публиката на Цска била за подражание?? Абе момче,че къде е тази ВЕЛИКА и НЕВЕРОЯТНА публика сега? Защо бойкотирате? Щото предпочитате да дадете 20 лева за бири и мезета,а не 10 лева за билет. Щото титаните ви спряха паричките за фен клуба и няма откъде да пиете на аванта?? Смешна работа. Истината е,че вие софиянци не искате да признаете истината,която виждате и вижда цяла България. Локомотив и Ботев правят много по-добро дерби пак казвам последните години. Не ми показвайте клипчета от 1998-ма и 1985-та. Вие не сте никакви фенове. След 2-3 загуби спирате да ходите на мач. Какви фенове сте вие?? И пак се опитвам да кажа,че не говорим кое дерби е по-важно и кое дерби интересува повече хората. То е ясно,че е вашето. Дори хора,които не гледат мачове си пускат Левски-Цска. Говорим за атмосфера,посещаемост и хореография,където не можете да ни стигнете дори и да тичате срещу нас
!
Давам ти клипчета от преди 2-3 години, та дори и от преди малко повече от 1, а той ми вика 1985
Не съм от София и не се обиждам, а вие само си говорите, така че едва някой се обижда. Нито по заряд, нито по хореография можете да ни стигнете. Да ви имам и хореографията с един плакат опънат пред сектора и 2 трансперанта
Вярвайте си, че сте по-добри, все отнякъде трябва да започнете. Пък и да сте по-големи на никой не му пука.
Последна промяна от Himym на 24 авг 2010 15:11, променено общо 1 път.
- Tribune Bessica
Himym написа:Давам ти клипчета от преди 2-3 години, та дори и от преди малко повече от 1, а той ми вика 1985Не съм от София и не се обиждам, а вие само си говорите, така че едва някой се обижда. Нито по заряд, нито по хореография можете да ни стигнете. Да ви имам и хореографията с един плакат опънат пред скетори и 2 трансперанта
Вярвайте си, че сте по-добри, все отнякъде трябва да започнете. Пък и да сте по-големи на никой не му пука.
Да,ти наистина даде нови клипчета
левскари и цесекари викат за тяхното,че е по-по най , ние и папагалите за нашето дерби .''кокошката и яйцето''
все едно и също се ''дъвче''.
Мач между Локомотив и Ботев няма да има поне 5-6 години,до тогава колко ''вода ще изтече''Дербито ще е някакъв спомен само.
На мен ми се гледат мачове из европата с папагалте ми е все едно дали ще има дерби или не!
все едно и също се ''дъвче''.
Мач между Локомотив и Ботев няма да има поне 5-6 години,до тогава колко ''вода ще изтече''Дербито ще е някакъв спомен само.
На мен ми се гледат мачове из европата с папагалте ми е все едно дали ще има дерби или не!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Върни се в “Футбол - България”