Мнениеот Sagittarius » 05 апр 2010 17:48
Всеки мач в който играе Левски или ЦСКА,независимо кой е съперникът аз съм за него.Който ще да е,каквото ще да е състезанието(КБ,А група,ШЛ,ЛЕ,контроли,детски мачове).За мене това са двете туморни образования в Българския футбол,а техните комплекси болни за титли и купи карат президентите им да купуват мачове,съдии,сателити и да опорочават футбола вече 66 години.Болните амбиции на тези тумори са съсипвали десетки шампионати,опорочавали абсолютно всяко едно първенство от 1944 година до 2010 без изключение - Левски и ЦСКА са в скандалите,те са подпирани от БКП,от СДС,от партизани,комунисти,мутри,руски мафиоти.Няма първенство без скандални аванти за двата тумора,без опорочаване в тяхна полза.Жалките журналисти треперят за рухващото статукво.Опитват се да убедят хората,че ако двата жалки комунистически стожера изчезнат нямало да има футбол.Не,ще има,и ще е честен,и ще е интересен,и 8-10 отбора ще се борят за титла,купа,ще е супер интересно и равностойно,стадионите ще са пълни и футболът ще е това което трябва.Жадувам за мига в който 14-те клуба от А група отидат при онази Перука и му кажат - или махаш Левски и ЦСКА,или първенство няма да има.Или абсолютно всеки отбор в А група даде честна дума,че няма да излиза за мачовете си срещу тези отбори,мъжка дума и всеки бойкотира двата тумора!Това е начина,да ги изрежем изкорен,просто спираме да играем с тях и ще се разтурят сами!Туморът е силен докато смуче от живата плът,в момента в който го изрежеш-край!Крайно време е да бойкотираме двете изчадия на комунизма,един полусезон никой да не иска да играе с тях-КРАЙ,разбирате ли-КРАЙ,те ще изчезнат от картата,просто няма да ги има щом никой не играе с тях,те просто ще прекратят съществуването си.Дано президентите на всички останали отбори узреят за тази идея и я реализират,защото докато двата тумора са налице нито футбола ще е футбол,нито феърплея феърплей.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...