За къде сме без Левски и Цска..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: За къде сме без Левски и Цска..

Мнениеот PFC Litex » 05 апр 2010 12:53

msm написа:paceto, никой не успорва работата в другите клубове и парите , които се дават там. Нямам нищо против други отбори да се борят за първото място, но това да става когато Левски и ЦСКА са силни, а не сега когато са разкъсани от финансоови и медийни кризи.

Уважавам мненията ти, но някак си все дърпаш към своето. ;)
Това го разбирам, че след като Левски и ЦСКА са в криза другите и те да вдигнат белия байрак.
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 апр 2010 14:04

PFC Litex написа:
msm написа:paceto, никой не успорва работата в другите клубове и парите , които се дават там. Нямам нищо против други отбори да се борят за първото място, но това да става когато Левски и ЦСКА са силни, а не сега когато са разкъсани от финансоови и медийни кризи.

Уважавам мненията ти, но някак си все дърпаш към своето. ;)
Това го разбирам, че след като Левски и ЦСКА са в криза другите и те да вдигнат белия байрак.

Не бе пич, извадил си част от мнението ми, което има продължение и обяснение. Казвам точно обратното, че не трябва другите да се радват , когато са били Левски и ЦСКА в най-голямата им криза, защото това не показва, какво е тяхното състояние. Ще ми кажеш ли, колко по добри са станали Монтана, след като вчера взеха точка на трагично слабия ЦСКА?
Аз искам силни отбори, а не трагични шампиони. Образно казано - да не се засегнеш.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 апр 2010 14:21

msm написа:Теб това ли те радва, че няма да падат Левски и ЦСКА , а някой други? Въпросът не е дали без Левски и ЦСКА ще е издънка в Европа, а това , че без силен представител в турнирите сме на дъното . Защото загубите на точки не са, че някой отбор е станал много по-силен, а защото Левски и ЦСКА са станали много по-слаби. Щом този футбол ви харесва, радвай те се.

Въобще не ме интересува кой "пада", но пресиленото вайкане "Олелеее, ами сега?!" е меко казано смешно. Като не заслужават, няма да играят.

Да го кажем обратното - сега всички синьочервени ще стискат палци всички отбори да отпаднат без очка дори, та да кажат "Ето, казахме ли ви!"?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 апр 2010 14:57

Шврнц Тпрунков написа:
Въобще не ме интересува кой "пада", но пресиленото вайкане "Олелеее, ами сега?!" е меко казано смешно. Като не заслужават, няма да играят.

Да го кажем обратното - сега всички синьочервени ще стискат палци всички отбори да отпаднат без очка дори, та да кажат "Ето, казахме ли ви!"?

Виж сега, темата е точно за ЦСКА и Левски и напълно естествено е, ние привържениците на тези два отбора, да не сме доволни от тяхното представяне. Но не мога да разбера защо е вашата злоба точно за това, че ние искаме да има силни отбори. И си в голяма грешка, че ще се радваме на загубите. Това може да го има само между нашите два отбора и то защото съперничеството ни е от много години , на всякакви нива. Но можеш спокойно да прелистиш темите и да намериш такива за представянията на Локо Сф, Литекс, Черно море в Европа, и да видиш дали има злобни коментари по техен адрес .

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 апр 2010 17:48

Всеки мач в който играе Левски или ЦСКА,независимо кой е съперникът аз съм за него.Който ще да е,каквото ще да е състезанието(КБ,А група,ШЛ,ЛЕ,контроли,детски мачове).За мене това са двете туморни образования в Българския футбол,а техните комплекси болни за титли и купи карат президентите им да купуват мачове,съдии,сателити и да опорочават футбола вече 66 години.Болните амбиции на тези тумори са съсипвали десетки шампионати,опорочавали абсолютно всяко едно първенство от 1944 година до 2010 без изключение - Левски и ЦСКА са в скандалите,те са подпирани от БКП,от СДС,от партизани,комунисти,мутри,руски мафиоти.Няма първенство без скандални аванти за двата тумора,без опорочаване в тяхна полза.Жалките журналисти треперят за рухващото статукво.Опитват се да убедят хората,че ако двата жалки комунистически стожера изчезнат нямало да има футбол.Не,ще има,и ще е честен,и ще е интересен,и 8-10 отбора ще се борят за титла,купа,ще е супер интересно и равностойно,стадионите ще са пълни и футболът ще е това което трябва.Жадувам за мига в който 14-те клуба от А група отидат при онази Перука и му кажат - или махаш Левски и ЦСКА,или първенство няма да има.Или абсолютно всеки отбор в А група даде честна дума,че няма да излиза за мачовете си срещу тези отбори,мъжка дума и всеки бойкотира двата тумора!Това е начина,да ги изрежем изкорен,просто спираме да играем с тях и ще се разтурят сами!Туморът е силен докато смуче от живата плът,в момента в който го изрежеш-край!Крайно време е да бойкотираме двете изчадия на комунизма,един полусезон никой да не иска да играе с тях-КРАЙ,разбирате ли-КРАЙ,те ще изчезнат от картата,просто няма да ги има щом никой не играе с тях,те просто ще прекратят съществуването си.Дано президентите на всички останали отбори узреят за тази идея и я реализират,защото докато двата тумора са налице нито футбола ще е футбол,нито феърплея феърплей.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 апр 2010 18:30

Sagittarius написа:Всеки мач в който играе Левски или ЦСКА,независимо кой е съперникът аз съм за него.Който ще да е,каквото ще да е състезанието(КБ,А група,ШЛ,ЛЕ,контроли,детски мачове).За мене това са двете туморни образования в Българския футбол,а техните комплекси болни за титли и купи карат президентите им да купуват мачове,съдии,сателити и да опорочават футбола вече 66 години.Болните амбиции на тези тумори са съсипвали десетки шампионати,опорочавали абсолютно всяко едно първенство от 1944 година до 2010 без изключение - Левски и ЦСКА са в скандалите,те са подпирани от БКП,от СДС,от партизани,комунисти,мутри,руски мафиоти.Няма първенство без скандални аванти за двата тумора,без опорочаване в тяхна полза.Жалките журналисти треперят за рухващото статукво.Опитват се да убедят хората,че ако двата жалки комунистически стожера изчезнат нямало да има футбол.Не,ще има,и ще е честен,и ще е интересен,и 8-10 отбора ще се борят за титла,купа,ще е супер интересно и равностойно,стадионите ще са пълни и футболът ще е това което трябва.Жадувам за мига в който 14-те клуба от А група отидат при онази Перука и му кажат - или махаш Левски и ЦСКА,или първенство няма да има.Или абсолютно всеки отбор в А група даде честна дума,че няма да излиза за мачовете си срещу тези отбори,мъжка дума и всеки бойкотира двата тумора!Това е начина,да ги изрежем изкорен,просто спираме да играем с тях и ще се разтурят сами!Туморът е силен докато смуче от живата плът,в момента в който го изрежеш-край!Крайно време е да бойкотираме двете изчадия на комунизма,един полусезон никой да не иска да играе с тях-КРАЙ,разбирате ли-КРАЙ,те ще изчезнат от картата,просто няма да ги има щом никой не играе с тях,те просто ще прекратят съществуването си.Дано президентите на всички останали отбори узреят за тази идея и я реализират,защото докато двата тумора са налице нито футбола ще е футбол,нито феърплея феърплей.

И моето мнение е същото. Нещо повече, ти даде авангардно предложение, по което твърде е вероятно скоро да се направи дебат, ако се намерят и конкретни основания за това. Никой да не излиза и да не играе с "грандовете". Сигурен съм, че скоро няма да има много основания, тъй като червено-синия отбор, няма пари да финансира лобитата си в БФС и ще каже, че в момента в първенството, в класирането е под челото, а за купата 3 отбора от "Б" група са на полуфинал, както и един от "А", който не се казва Левски или ЦСКА. Сигурен съм, че дори и без "грандовете" футбол би имало, въпреки че вероятно пак ще има корупция и без тях, но футболът ще изглежда поне според мен, в много по-конкурентна среда! Ще се знае, че отделните отбори не са сателити на отборът с цветовете на Барселона. Не се ли вземат обаче мерки навреме, когато Левски и ЦСКА нямат средствата да задушават останалите отбори, след като се съвземат отново, може да е късно и статутвото да си остане познатото ни до болка.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 05 апр 2010 20:39

Докато синьо-червените фенове не разберат, че колкото повече ги бутат и подпират с измислени купи и титли, все по слаби и по слаби ще стават... и тогава няма да е далече денят в който, ще бъдат разбити от отбор от Сан Марино
Конкуренцията ражда качество а като са абонирани за първите две места, но не с игра а с лоби
Тогава и много мъка ще носят като излязат зад граница!!! :lol:

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 06 апр 2010 02:34

Много мразя някой да казва ФАКТ без дори да знае какво е факт и какво е предположение! Къде е този ФАКТ, че ЦСКА и Левски са най-обичани? По-скоро са най-мразени! Ако ги няма няма да има разделение на народа и омраза - ФАКТ!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 апр 2010 15:18

Никой НЕ МОЖЕ,да ме убеди че,без Левски и ЦСКА,футбола у нас,ще загине.Никой,не може да ме убеди,в това.
Само Черно море.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 апр 2010 18:41

Последните мнения по дискусията са повече анти, отколкото градивно-критикуващи.

Левски и ЦСКА "пречат", колкото пречи всеки един друг клуб у нас.

Ефективни действия с разрешени средства не трябва да са насочени към определен клуб, а към хората управляващи същия, защото от тях тръгват проблемите.

Когато на едно дете му позволиш да прави нещо, то ще продължава да го прави, но охладиш ли му амбициите и желания, то ще се спре.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”