Трябва ли да се преиграе мача Локо-Цска?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Трябва ли да се преиграе мача Локо-Цска?
Това ми беше идеята, че говорите за точки, за изхвърляне от групата, а си има правилник при който правилата при такива случаи не са отнемане на точки и вадене от групата, но щом вие си мислите, че е така и като не стане вашата, казвате че БФС-то не си вършели работата и били некадърници. Не защитавам никого. Аз като фен на ЦСКА, честно да ви кажа не искам мача да се преиграва, но при положение, че мача изобщо не е трябвало да започва по начина по който е започнал, какво мога да кажа ? Може би съм малко пристрастен, но вие просто се оливате..как можете на черното да кажете бяло..погледнете нещата малко по реално де
batelevski написа:Това ми беше идеята, че говорите за точки, за изхвърляне от групата, а си има правилник при който правилата при такива случаи не са отнемане на точки и вадене от групата, но щом вие си мислите, че е така и като не стане вашата, казвате че БФС-то не си вършели работата и били некадърници. Не защитавам никого. Аз като фен на ЦСКА, честно да ви кажа не искам мача да се преиграва, но при положение, че мача изобщо не е трябвало да започва по начина по който е започнал, какво мога да кажа ? Може би съм малко пристрастен, но вие просто се оливате..как можете на черното да кажете бяло..погледнете нещата малко по реално де
Че БФС-то е кадърно е така,и лично аз не вчерашната,а много по-рано случили се ситуации ме карат да мисля,че Перуци не може да върши нищо като хората...Този правилник знаеш ли колко се спазва,колкото се спази и за вас преди 2год.Но,ако беше друг отбор,нямаше да е така/Тук включвам и освен ЦСКА и Левски и Литекс/....Че гледаш пристрастно,личи си,но за дадената ситуация е нужно много по-тежко наказание,защото така излиза,че хвърлянето на предмет по играч е еквивалентно на нахлуване на терена и прекратяване на мач

Може да съм от ЦСКА, но с ръка на сърцето ще кажа НЕ... тоя мач не трябва да се преиграва, с какво са виновни футболистите на Мездра, че някакви дебили са решили да влязат.И после как да заведа малкия ми брат на стадиона или гаджето ???
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Евала за мнението...lisynger написа:Може да съм от ЦСКА, но с ръка на сърцето ще кажа НЕ... тоя мач не трябва да се преиграва, с какво са виновни футболистите на Мездра, че някакви дебили са решили да влязат.И после как да заведа малкия ми брат на стадиона или гаджето ???

-
- Контакти:
Добре, разбрахме трябва да паднем с 4:0 и от Левски ако можеше поне 7 и до края на първенството направо да си го изкараме във "В" група ясно, но попитах защо никой не коментира тия 20 човека от СОТ, защо никой не коментира това че са продадени повече билети отколкото места има в гостуващия сектор, това ми кажете...Гледам си много обективно на нещата и питам как може да се присъди служебна победа на отбор в мач който не е трябвало да започва, поне не и в този си вид..Може да съм пристрасен малко, но казвам нещата както са си..за нещо да съм излъгал ?
batelevski написа:Добре, разбрахме трябва да паднем с 4:0 и от Левски ако можеше поне 7 и до края на първенството направо да си го изкараме във "В" група ясно, но попитах защо никой не коментира тия 20 човека от СОТ, защо никой не коментира това че са продадени повече билети отколкото места има в гостуващия сектор, това ми кажете...Гледам си много обективно на нещата и питам как може да се присъди служебна победа на отбор в мач който не е трябвало да започва, поне не и в този си вид..Може да съм пристрасен малко, но казвам нещата както са си..за нещо да съм излъгал ?
Като не е трябвало,защо някой от щаба на ЦСКА не се е възмутил,ААА?????Или,защото видяхте,че ще паднете и хайде преиграване.Какво да ги коментирам тея 20 човека от СОТ-а,тяхните правомощия стигат то това да направят забележки,те нито могат да удрят,нито да прилагат физ. дейност....А едва ли тези фенове разбират от думи.И с първите ти думи в поста не можеш да накараш някой да те вземе насериозно

-
- Контакти:
Хайде като си толкова добър в прогнозите да ходиш да си пускаш еврофутбола, а не да пишеш глупости по форумите
Нито гледаш обективно на нещата, нито нищо, така че по добре замълчи..

batelevski написа:Хайде като си толкова добър в прогнозите да ходиш да си пускаш еврофутбола, а не да пишеш глупости по форумитеНито гледаш обективно на нещата, нито нищо, така че по добре замълчи..
Ти пък кой си,че да ми даваш наклон на оная ми работа

- bluepower12
- Контакти:
Това доказва СЕЛСКАТА ви същност ... Докато тези на Левски са съсредоточени в Сф
Тези на Черно Море във Варна ... на Ботев във Пловдив ... вие сте сбирщина Селяни ... много от които вече в София ... все пак вече няма гражданство !!!
Иначе за мача ... ако този мач се преиграе , на дербито с Чорбаспор при негативен резултат ТРЯБВА да се нахлуе да се спре мача и да си поискаме преиграване ... и така докато бием ...
Смешни , НАГЛИ палячовци !!!
Или с други думи ПЕРНИШКА ТЪПОТА !!! ( да ме извиняват умните перничани ) познавам и такива !!!
Тези на Черно Море във Варна ... на Ботев във Пловдив ... вие сте сбирщина Селяни ... много от които вече в София ... все пак вече няма гражданство !!!
Иначе за мача ... ако този мач се преиграе , на дербито с Чорбаспор при негативен резултат ТРЯБВА да се нахлуе да се спре мача и да си поискаме преиграване ... и така докато бием ...
Смешни , НАГЛИ палячовци !!!
Или с други думи ПЕРНИШКА ТЪПОТА !!! ( да ме извиняват умните перничани ) познавам и такива !!!
ГОТОВО - 4-0 ЗА ЛОКО МЗ !!!! ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ !!!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”