Какво мисли Бербатов за критиците си
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво мисли Бербатов за критиците си
Васконти,плюене ли е коментарът за представянето му в националния отбор или критика?Плюене е когато е обиждан,отричан като футболист въобще и т.н.Явно ти и други фенове на Бербатов или по-скоро на един от бившите му клубове не можете да приемете,че човек може да има различно мнение от вашето.Да,Бербатов е голям футболист за българските стандарти,много надарен футболно по рождение,скромен като поведение извън терена до този момент,но това не означава,че е недосегаем.Такива хора не съществуват,освен в един филм...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Нали осъзнаваш, че между коментар и коментар има огромна разлика? Защо вместо да се критикува единият от тримата ни класни играчи не се погледне дали има някаква причина той да се представя по-слабо в Националния? С кого да играе в отбор, в които са Сърмов, Минев, Янков? Треньор е Мъри! Представяш ли си? Бербатов е имал за треньори едни от най-големите в тази професия, едва ли му е трудно да направи елементарна съпоставка и да види за каква разлика става въпрос! И на фона на всичко това всеки един неуспех на България е приписван на 90% само на него. Еми, екскюзми, от желязо да си, ще ти кипне най-накрая! А за да се докара до това положение скромен и спокоен човек като Бербатов, значи нещата наистина са стигнали крайности!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
acmilan написа:Васконти,плюене ли е коментарът за представянето му в националния отбор или критика?Плюене е когато е обиждан,отричан като футболист въобще и т.н.Явно ти и други фенове на Бербатов или по-скоро на един от бившите му клубове не можете да приемете,че човек може да има различно мнение от вашето.Да,Бербатов е голям футболист за българските стандарти,много надарен футболно по рождение,скромен като поведение извън терена до този момент,но това не означава,че е недосегаем.Такива хора не съществуват,освен в един филм...
На никого не съм казал че не може да критикува или плюе Бербатов... Даже ви пожелах да го правите все повече... нали виждаш
Но НИКОЙ не може да забрани на Митко да се защитава както той реши... Ето за това говоря.
И още нещо, ако значими за теб са мачовете само с Англия, Германия, Холандия и т.н., за мен всеки мач на българския национален отбор е значим, защото ако не бяхме били Беларус примерно, щеше ли да има значение че не сме били Холандия или ако бяхме победили в мача без значение Кипър /в който Бербатов се разписа/ тогава наистина и хикса с ЕЙРЕ щеше да е важен... Много повърхностно гледате на нещата. Вярно е че има футболисти за "големи" мачове, вярно е че бербатов може и да не е от тях, но без футболисти, които се разписват редовно в маловажните срещи ГОЛЕМИ МАЧОВЕ НЯМА ДА ИМА. И къде са тези другите с головете в големите мачове? Доказали ли са с нещо че заслужатват мястото на Бербатов... не става само със желание - трябва и можене
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:acmilan написа:Васконти,плюене ли е коментарът за представянето му в националния отбор или критика?Плюене е когато е обиждан,отричан като футболист въобще и т.н.Явно ти и други фенове на Бербатов или по-скоро на един от бившите му клубове не можете да приемете,че човек може да има различно мнение от вашето.Да,Бербатов е голям футболист за българските стандарти,много надарен футболно по рождение,скромен като поведение извън терена до този момент,но това не означава,че е недосегаем.Такива хора не съществуват,освен в един филм...
На никого не съм казал че не може да критикува или плюе Бербатов... Даже ви пожелах да го правите все повече... нали виждаш
Но НИКОЙ не може да забрани на Митко да се защитава както той реши... Ето за това говоря.
И още нещо, ако значими за теб са мачовете само с Англия, Германия, Холандия и т.н., за мен всеки мач на българския национален отбор е значим, защото ако не бяхме били Беларус примерно, щеше ли да има значение че не сме били Холандия или ако бяхме победили в мача без значение Кипър /в който Бербатов се разписа/ тогава наистина и хикса с ЕЙРЕ щеше да е важен... Много повърхностно гледате на нещата. Вярно е че има футболисти за "големи" мачове, вярно е че бербатов може и да не е от тях, но без футболисти, които се разписват редовно в маловажните срещи ГОЛЕМИ МАЧОВЕ НЯМА ДА ИМА. И къде са тези другите с головете в големите мачове? Доказали ли са с нещо че заслужатват мястото на Бербатов... не става само със желание - трябва и можене
Може и странно да ти прозвучи,но съм съгласен,до голяма степен с теб.Никъде не съм казвал,че Бербатов няма принос за националния отбор,трябва да съм идиот,за да смятам така.Ти сам го каза-Бербатов не е играч за големите мачове,поне до този момент,в който е на 29 години.Проблемът е,че ние имаме прекалено малко класни футболисти...Разликата между мен и теб по отношение на Бербатов е,че аз го приемам за един от отбора,а ти едва ли не за идол и не можеш да признаеш,че понякога и той заслужава критика.За отричане и омраза не бива да става въпрос,това е жалко...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
vaskonti написа:Нали осъзнаваш, че между коментар и коментар има огромна разлика? Защо вместо да се критикува единият от тримата ни класни играчи не се погледне дали има някаква причина той да се представя по-слабо в Националния? С кого да играе в отбор, в които са Сърмов, Минев, Янков? Треньор е Мъри! Представяш ли си? Бербатов е имал за треньори едни от най-големите в тази професия, едва ли му е трудно да направи елементарна съпоставка и да види за каква разлика става въпрос! И на фона на всичко това всеки един неуспех на България е приписван на 90% само на него. Еми, екскюзми, от желязо да си, ще ти кипне най-накрая! А за да се докара до това положение скромен и спокоен човек като Бербатов, значи нещата наистина са стигнали крайности!
Интересно защо включваш единствено Сърмов,Минев и Янков,а пропускаш главните виновници за най-срамните ни мачове през последните години,няма нужда да ти ги казвам,ти сам можеш да се сетиш,но проблемът е,че едва ли искаш.Колкото до треньора,самият Бербатов се е изказвал положително за него и то неведнъж...
Не смятам да се оправдавам заради това че подкрепям а не "боготворя" Бербатов. моята позиция си е лична и това е положението... Мога само да кажа че за разлика от Любо Пенев и Стоичков, митко се изказа дълеч по-ласкаво и меко не към критикарите, а към плювачите, които го вкараха в не една и две интриги... Та от "Висотата" си не ви каза "да духате супата", а просто че няма да падне на такова ниво... Ако и това не оценявате - жалко...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
acmilan написа:vaskonti написа:Нали осъзнаваш, че между коментар и коментар има огромна разлика? Защо вместо да се критикува единият от тримата ни класни играчи не се погледне дали има някаква причина той да се представя по-слабо в Националния? С кого да играе в отбор, в които са Сърмов, Минев, Янков? Треньор е Мъри! Представяш ли си? Бербатов е имал за треньори едни от най-големите в тази професия, едва ли му е трудно да направи елементарна съпоставка и да види за каква разлика става въпрос! И на фона на всичко това всеки един неуспех на България е приписван на 90% само на него. Еми, екскюзми, от желязо да си, ще ти кипне най-накрая! А за да се докара до това положение скромен и спокоен човек като Бербатов, значи нещата наистина са стигнали крайности!
Интересно защо включваш единствено Сърмов,Минев и Янков,а пропускаш главните виновници за най-срамните ни мачове през последните години,няма нужда да ти ги казвам,ти сам можеш да се сетиш,но проблемът е,че едва ли искаш.Колкото до треньора,самият Бербатов се е изказвал положително за него и то неведнъж...
Е ти какво очакваш да каже за треньора? Естествено, че така ще каже! Все пак Бербатов е достатъчно възпитан човек! Представяш ли си да каже, че Мъри не става? Е тогава какво ще се излее върху него, не е истина просто!
Кои са главните виновници? Иван Иванов? Заради 1 мач в Кипър той е виновен за цялото състояние на футбола ни? И така да е, това само потвържава тезата ми - Бербатов се е отчаял от управата на футбола ни и треньорите. А именно треньорите викат подобни недоразумения да играят до Бербатов. Сърмов не е виновен, че е дърво, виновен е тоя дето го вика в отбора! Бербатов вижда всичко това и е напълно нормално да не прелива от желание да играе. Още повече когато след загуба той е главният виновник. Намери ми поне един мач, в който да сме загубили и той да не е бил определян като най-големия грешник или в най-добрият случай един от главните виновници! Ако пък биеме някой с негов гол веднага се почва - е да, ама срещу Холандия и Италия не вкара - да се маха!
Той никъде не казва, че иска да е идол или религия. Просто казва, че почва да му писва от всичко, което му стоварват на главата, а то в много малка степен е нормална критика! През 2012г той и Стилян ще са на по 32г и още от сега казват, че ще се откажат от националния. Нормално ли ти се вижда на такава възраст да се оттеглят? Поне още 2-3 години биха могли да играят. Но вината за евентуално некласиране за европейското ще бъде хвърлена отново в голяма степен на Бербатов, най-вероятно защото няма да е вкарал на големият мач с Англия. Както се случи сега - не бил вкарал на Италия и Ейре, значи е мърда и той е виновен. Е такива са най-меките критики към него.
Vasconti,по твоята логика Сърмов,Минев и Янков ли са виновни за състоянието на футбола ни?
acmilan написа:Vasconti,по твоята логика Сърмов,Минев и Янков ли са виновни за състоянието на футбола ни?
Пробвай да прочетеш какво съм написал. Не са виновни играчите, че са дървета, виновен е треньора, който ги вика и респективно ръководтвото, което назначава подобни треньори. Това ми е логиката. По-просто не знам как да ти го кажа...
vaskonti написа:acmilan написа:Vasconti,по твоята логика Сърмов,Минев и Янков ли са виновни за състоянието на футбола ни?
Пробвай да прочетеш какво съм написал. Не са виновни играчите, че са дървета, виновен е треньора, който ги вика и респективно ръководтвото, което назначава подобни треньори. Това ми е логиката. По-просто не знам как да ти го кажа...
Ок,давай алтернативите.А и не се безпокой за мен,разбирам и по-сложни неща от твоите писания
Върни се в “Футбол - България”