Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от БТВ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от

Мнениеот bobo_13 » 16 май 2015 11:27

парци написа:
bobo_13 написа:... Еми нормално, само феновете на Пинк Флойд знаят това име. Аз не виждам как ако слушаш рап, траш, пънк, фънк, блус, джас и т.н. ще знаеш името на някакъв пенсионер. Ти като се замислиш, половината от тези които слушат напр. Металика не знаят имената на членовете на бандата...

Пинк Флойд и Роджър Уотърс са институция, фигурираща във всеки един нормален учебник по музика.

Покажи ги тези учебници. Пинк Флойд се свързва единствено само с парчето "The Wall" за масовия музикален фен. А името на вокала на група, го знаят само онези, които случат прогресив. Аз като фен на други групи и друг стил музика, никога не съм го знаел. А и честно казано от Флойд знам само това парчр Стената.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 16 май 2015 11:28

bobo_13 написа:... Типичен изказ на "металяга" на кока от Подуяне.

Уау, по-добре металяга на КОКА, отколкото чалгар на амфетки.
Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 май 2015 11:32

bobo_13 написа:
парци написа:
bobo_13 написа:... Еми нормално, само феновете на Пинк Флойд знаят това име. Аз не виждам как ако слушаш рап, траш, пънк, фънк, блус, джас и т.н. ще знаеш името на някакъв пенсионер. Ти като се замислиш, половината от тези които слушат напр. Металика не знаят имената на членовете на бандата...

Пинк Флойд и Роджър Уотърс са институция, фигурираща във всеки един нормален учебник по музика.

Покажи ги тези учебници. Пинк Флойд се свързва единствено само с парчето "The Wall" за масовия музикален фен. А името на вокала на група, го знаят само онези, които случат прогресив. Аз като фен на други групи и друг стил музика, никога не съм го знаел. А и честно казано от Флойд знам само това парчр Стената.

Просто чуй и ще разбереш,че няма как да бъде сравнявано с Цеца, меца и т.н.. Даже в повечето случаи не бих писал за Цеца под един пост с Пинк Флойд.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AdKNlGfkyhc[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ojf18wT_Xtk[/youtube]

Просто чуй и ще разбереш,че няма как да бъде сравнявано с Цеца, меца и т.н.. Даже в повечето случаи не бих писал за Цеца под един пост с Пинк Флойд,
Последна промяна от Alexx на 16 май 2015 11:33, променено общо 2 пъти.

Brabam

Мнениеот Brabam » 16 май 2015 11:32

bobo_13 написа:
парци написа:

Прав си, какъв е тоя Роджър Уотърс, я ги виж Джена и Цеца - няма човек, който да не ги е чувал :o
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 16 май 2015 11:33

Честита титла на Лудогорец! Заслужена при това. Честита годишнина и честита трибуна. Желая успех в Евротурнирите и да сглобите хубав отбор. Не се притеснявайте в подобна "синьо-червена" завист са изпадали всички отбори, разбили някога двуполюсния модел в българския футбол (Литекс, Нефтохимик,Локо Пловдив, дори Берое). То не са били плюнки, обиди и прочие...
Хайде сега да ви пожелая и другото... Желая ви да се отървете от българския манталитет и да бъдете европейски отбор. Желая ви да уважавате играчите, те не са ви роби или собственост. Безяк е човек преди всичко. Няма нужда от ехидност. Лисицата като не може да стигне гроздето... Кажете едно "Благодаря!" Пратете собственика на училище за да не го пратят в затвора преди това. И се научете да губите и да ви критикуват, защото глава, която не носи на критика е празна. Явно възпитанието не се купува с пари. Защото следващия журналист може да не е от България и да се изложи Кирчо, че е от село. Току виж го уредил с една хубава кола или къща по съдебен ред.
Бъдете културни и трупайте победи!
Респект и успех!

P.S.: Тази "софийска" злъч пропита във всеки въпрос или материал за Лудогорец ми е малко излишна. Изявите на Домузчиев, бай Ганю, чичо Венци, "академичните" декларацийки на Ганчев, дето все едно в такси или кръчма са писани, и "битака" в Борисовата градина също.
Изображение

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 16 май 2015 11:34

Alexx написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AdKNlGfkyhc[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ojf18wT_Xtk[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7jMlFXouPk8[/youtube]

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 май 2015 11:35

radoslav_rashkov написа:P.S.: Тази "софийска" злъч пропита във всеки въпрос или материал за Лудогорец ми е малко излишна. Изявите на Домузчиев, бай Ганю, чичо Венци, "академичните" декларацийки на Ганчев, дето все едно в такси или кръчма са писани, и "битака" в Борисовата градина също.

Лошото е,че с ицепките на Домусчиев се изложихме пред света. Защото предпочете Цеца пред Роджър Уотърс, който е един от най-големите музиканти.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 май 2015 11:36

hd29 написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
hd29 написа:
valero80 написа:То Гришата Ганчев никога през годините не си е позволявал подобно поведение. На Киро-амфетамина или парите са му замаглили погледа прекалено много. Или дрогата която взима не му влиея добре.

Ти за ''къщичката за пиленца'' чувал ли си :?:

Чувал съм, но лафът е 10 пъти по-мек от определението "олигофрен" и гоненето от стадиона. Гришата, макар и мутра, никога не е падал на нивото на Кирчо.

Не искам да оправдавам Домусчиев,но на Гришата подобни провокацийки никой не си позволявал да прави.Не че и по неговия Литекс не се изсипваше тонове помия,но тогава бяха други времена ;)

Кое беше провокация,че го пита защо не се напълни стадиона,ако Домусчиев беше нормален трябваше да отговори,градът е малък,хората бедни,от мен каквото е трябвало съм го направил,да се надяваме че ще привличаме нови фенове,посещаемостта според мен беше добра,имаше и правостоящи и т.н.,а той обграден с десетина гарда реши да се прави на мъж.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 16 май 2015 11:37

Шибаните журналисти като този и онези, които защитаваха мангалите в Катуница от Босфор ТВ трябва да бъдат ликвидирани.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 16 май 2015 11:39

Себастиан Фетел написа:Шибаните журналисти като този и онези, които защитаваха мангалите в Катуница от Босфор ТВ трябва да бъдат ликвидирани.

Тази, която защитаваше мангалите, сега е в Нова тв, манго.

Върни се в “Футбол - България”