Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Мнениеот hristo1306 » 16 май 2014 02:10

kartago написа:
hristo1306 написа:Тошко, за какви пари говориш пак ? Спри се ! Сега и пари да ми дават, няма да ходя на мач. Естествено на "Черноморец" !!! Не забравяй само едно - времето е пари !!! Че кой фен е чакал по 3 / три / часа на входа, за да заеме по-добро място ??? Естествено тези на НАФТАТА !!! Признай си, че ти също си бил на "опашката" !!! Признат грях, не е грях !!!

Ицо, какви простотии говорите, кого лъжите? Кога си чакал 3 часа? Добре, че ни знаят стадиона, иначе ще си помислят, че си чакал я за "Маракана", я за "Камп Ноу!

kartago, поне ми се извини !!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 май 2014 02:13

hristo1306 написа:
kartago написа:
hristo1306 написа:Тошко, за какви пари говориш пак ? Спри се ! Сега и пари да ми дават, няма да ходя на мач. Естествено на "Черноморец" !!! Не забравяй само едно - времето е пари !!! Че кой фен е чакал по 3 / три / часа на входа, за да заеме по-добро място ??? Естествено тези на НАФТАТА !!! Признай си, че ти също си бил на "опашката" !!! Признат грях, не е грях !!!

Ицо, какви простотии говорите, кого лъжите? Кога си чакал 3 часа? Добре, че ни знаят стадиона, иначе ще си помислят, че си чакал я за "Маракана", я за "Камп Ноу!

kartago, поне ми се извини !!!!

Ицо, извинявай, че си чакал един път!!!.....

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 16 май 2014 02:17

Не е само веднъж ! Бях и на мачовете с "Левски" 5 : 1 и 4 : 1 !!! За това чакане, бебе щеше да се роди ! :mrgreen: Ех времена, ех лакомия сега ! Пълно е с ИЗРОДИ във футбола ! Особено в Бургас !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 май 2014 02:21

hristo1306 написа:Не е само веднъж ! Бях и на мачовете с "Левски" 5 : 1 и 4 : 1 !!! За това чакане, бебе щеше да се роди ! :mrgreen: Ех времена, ех лакомия сега ! Пълно е с ИЗРОДИ във футбола ! Особено в Бургас !

А, не! На тези мачове вече бях! Ако си пил бира преди да влезеш, а си отишъл 3 часа по-рано -не се брои!.......

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 16 май 2014 02:27

Хубаво Ботев да плаща, ама бай Ушев, къде седе с рАце у гАзо, той защо не си плати?

Макар че, реално и при двете ситуации парите си излизат от джоба на данъкоплатеца - нас, сиреч. Т.е. все в гъз и все в нашия, нали...
Изображение

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 16 май 2014 07:09

Какви ултраси,какви хулигани и не знам какви си? За всичко е виновна некадърната полиция! Иначе могат да залягат из храстите и да причакват след светофарите!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 май 2014 07:25

миле гърбавия написа:Какви ултраси,какви хулигани и не знам какви си? За всичко е виновна некадърната полиция! Иначе могат да залягат из храстите и да причакват след светофарите!

Това повече прилича на: "Откраднаха ти колата, защото не си я заключил", "Откраднаха ти парите, защото не си ги скрил", "Удариха те с камък, защото ходиш на мач без каска".......глупаво!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 16 май 2014 08:28

kartago написа:И аз мисля 1:3, но! Както го казваш, човек ще остане с впечатлението, че на всеки мач е така!
И въпреки всичко не вярвам, освен ако пак не са отворили само два входа, така и повече може да се почака.........

Ти май вече забрави какви години бяха! То и аз вече не вярвам, че е било истина.

Ще ти дам друг пример - мач с Раковски Русе. Нали им помниш антирекорда? Падаха всеки мач с много, май завършиха сезона само с един равен или нещо такова. Мач лишен от всякаква интрига, Нефтохимик се бореше за шампион, въпроса беше само с колко ще бием. Отидох с приятели точно два часа преди мача и... седнахме зад вратите, защото места в централните сектори нямаше. Поне за 10 човека, ако бях сам можеше и да се мушна някъде предполагам. За тези факти става въпрос. А мача впрочем завърши 3:2, футболистите на Раковски се вдъхновиха от толкова публика и си направиха мача на годината.

За чакането - чакаше се редовно първо отварянето на вратите /отваряха ги 2-3 часа преди мач, но имаше хора далеч по-рано, за да са първи/, а после и за самото влизане. Не е било три часа само чакането, три часа преди мач ходехме, за да се вредим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 май 2014 08:36

pas написа:
kartago написа:И аз мисля 1:3, но! Както го казваш, човек ще остане с впечатлението, че на всеки мач е така!
И въпреки всичко не вярвам, освен ако пак не са отворили само два входа, така и повече може да се почака.........

Ти май вече забрави какви години бяха! То и аз вече не вярвам, че е било истина.

Ще ти дам друг пример - мач с Раковски Русе. Нали им помниш антирекорда? Падаха всеки мач с много, май завършиха сезона само с един равен или нещо такова. Мач лишен от всякаква интрига, Нефтохимик се бореше за шампион, въпроса беше само с колко ще бием. Отидох с приятели точно два часа преди мача и... седнахме зад вратите, защото места в централните сектори нямаше. Поне за 10 човека, ако бях сам можеше и да се мушна някъде предполагам. За тези факти става въпрос. А мача впрочем завърши 3:2, футболистите на Раковски се вдъхновиха от толкова публика и си направиха мача на годината.

За чакането - чакаше се редовно първо отварянето на вратите /отваряха ги 2-3 часа преди мач, но имаше хора далеч по-рано, за да са първи/, а после и за самото влизане. Не е било три часа само чакането, три часа преди мач ходехме, за да се вредим.

Не искам да споря, но мисля, че мача беше с Корабостроител-Русе, никога не съм ЧАКАЛ толкова време! Иначе си спомням, че на този мач, накрая публиката стана и започна да ръкопляска на гостуващия отбор! Нефтохимик много си бяха повярвали и май добре им дойде едно отрезвяване!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 май 2014 08:39

Някой очаквал ли е нещо по-различно от еничарите на Караибрахим :?: ( Не се отнася за всички фенове на Ботев ) . Насажданото с години чувство за безнаказаност от видния телевизионер ( сега политик ) Ники Дудука е нормално да вземе формата на вчерашната олигофрения . Естествено няма виновни . Виновна е хартията , че гори ... седалките , че са от чуплив материал , слабите заварки на металната ограда ... А да , да не забравим полицията - на която и беше наредено феновете на Ботев да не бъдат претърсвани за да "не се стигне до излишно напрежение" . Всъщност добре поне , че не накараха полицаите лично да разнесат кашоните с пиротехниката .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Футбол - България”