Браво на Лудогорец!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Браво на Лудогорец!
Хайде стига с тези коментари за българите в Лудогорец! Терзиев е контузен, Данчо Минев е контузен. Треньорът е предпочел Абало, Ешпиньо и Фура пред Стоянов, Златински и Александров. Играят най-подготвените и най-подходящите за конкретния мач. Вижте резултатите на Лудогорец U17. Там чужденци няма. Първо място във временното класиране, 6 поредни победи.
[center]
[/center]
[/center]Re: Браво на Лудогорец!
hd29 написа:iliyan написа:Я ми кажи в колко мача на Барса ще се случи в това на сезона а ?!
Щото доколкото имам спомен миналият сезон в един мач излязоха само с кадри от школата си !
Я ми кажи кога това ще се случи в Лудогорец ?! Аз ще ти кажа - никога !!!
Барселона може не в един в два,три мача да излезе с юноши,но когато дойдат мачовете ,с които се печелят купи и се пише история в състава им ще присъстват минимум 4-5 световно известни чужденци.Така е,така е било и така ще бъде,защото това е един от най-големите отбори в света е от него се чакат само победи с красиви игри,без значение какви футболисти ще ги донесат.
Предлагам ти вместо да злобееш и да се чудиш за какво да се "хванеш",да се порадваш на успеха на Лудогорец и да имаш в предвид,че някога те може и да играят само със собствени кадри,но Барса-никога
В момента е обратното и няма за какво да се радвам ! Човек трябва да се радва на истинските неща , а не на изкуствените !
Барса в момента играят основно с техни кадри ,а Лудогорец основно чужди ! И не разбирам за като човек ви казва истината вие казвате , че злобее !
Хайде ще ви видим колко ще идат на мачовете в София на Лудогорец и пак Кирето ще пуска вход Свободен
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
tsonpen написа:Хайде стига с тези коментари за българите в Лудогорец! Терзиев е контузен, Данчо Минев е контузен. Треньорът е предпочел Абало, Ешпиньо и Фура пред Стоянов, Златински и Александров. Играят най-подготвените и най-подходящите за конкретния мач. Вижте резултатите на Лудогорец U17. Там чужденци няма. Първо място във временното класиране, 6 поредни победи.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
Браво Лудогорци, честито ! Нищо, че съм от Левски, снощи виках за вас все едно бяхте моя отбор. А това, че има доста хора, които ви мразят е признак за успех. Още веднъж честито и ви пожелавам мачове на пролет от Европа 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
iliyan написа:hd29 написа:iliyan написа:Я ми кажи в колко мача на Барса ще се случи в това на сезона а ?!
Щото доколкото имам спомен миналият сезон в един мач излязоха само с кадри от школата си !
Я ми кажи кога това ще се случи в Лудогорец ?! Аз ще ти кажа - никога !!!
Барселона може не в един в два,три мача да излезе с юноши,но когато дойдат мачовете ,с които се печелят купи и се пише история в състава им ще присъстват минимум 4-5 световно известни чужденци.Така е,така е било и така ще бъде,защото това е един от най-големите отбори в света е от него се чакат само победи с красиви игри,без значение какви футболисти ще ги донесат.
Предлагам ти вместо да злобееш и да се чудиш за какво да се "хванеш",да се порадваш на успеха на Лудогорец и да имаш в предвид,че някога те може и да играят само със собствени кадри,но Барса-никога
В момента е обратното и няма за какво да се радвам ! Човек трябва да се радва на истинските неща , а не на изкуствените !
Барса в момента играят основно с техни кадри ,а Лудогорец основно чужди ! И не разбирам за като човек ви казва истината вие казвате , че злобее !
Хайде ще ви видим колко ще идат на мачовете в София на Лудогорец и пак Кирето ще пуска вход Свободен![]()
![]()
Разбиранията ти за футбол са тотално сбъркани,сигурен съм ,че даже и не гледаш мачове.Какво истинско има в това да гледам някакъв футболист,който не може да играе,но бил българин
-
James Beattie
И все пак ... Домусчиеф още ми дължи пари!
James Beattie написа:И все пак ... Домусчиеф още ми дължи пари!
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- sven_goran
- Контакти:
ЧЕСТИТО на Лудогорец и от мен! Зарадвах се в края мача... нещо, което не ми се бе случвало отдавна на мач на БГ отбор в евротурнирите.
Дано така да продължават и да ги гледаме и напролет!
Успех!
Успех!
- amstel_beer
- Контакти:
Браво на Лудогорец! Сега понеже ги подкрепям в Европа не значи,че съм забравил или предал отбора си. Всички като българи трябва да се радват!
И Левски и ЦСКА са имали и ще имат отново големи успехи, така че временното отстъпление да не заблуждава някои, че е свършено с тях.
И Левски и ЦСКА са имали и ще имат отново големи успехи, така че временното отстъпление да не заблуждава някои, че е свършено с тях.
-
James Beattie
sven_goran написа:ЧЕСТИТО на Лудогорец и от мен! Зарадвах се в края мача... нещо, което не ми се бе случвало отдавна на мач на БГ отбор в евротурнирите.
Успех!
Браво на Лудогорец ! Смачкаха децата на ПСВ. Получих оргазъм докато ги гледах
ПП: Споменах ли някъде , че Домуфчиеф ми дължи пари ? Фанах сичко вав фиша , само ПСВ не излезе 1-ца ....
Върни се в “Футбол - България”