Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

wsxedcrfv

Re: Ще накажат ли Цска както Ботев и Левски?

Мнениеот wsxedcrfv » 16 мар 2013 22:34

rare написа:Гледам панчаревци са се покрили като плъхове преди изтребление :mrgreen:

вече доста време един форумец,наричащ се ЛЕСКИ не пише и не ръси остроумия.
та за него ми е мъчно и ще разкажа накратко епизод от клетия му животец.

Дали ГА ГА е ритал през живота си топка?И да го е правил,е било в ранната детска възраст.
Най вероятно грубо е бил преметнат от някое махленско ЛЕВСКАРЧЕ ,паднал е на още меката си
главичка и до там с практиката.И си пазете децата да не падат върху главичките си в ранна възраст.
Виждате какви са последствията ,дори и мустаци да си пуснат след време.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

Мнениеот Янис Зику » 16 мар 2013 22:37

За да започне изстрелването на ракети е нужна провокация, не мислите ли? Днес имаше таква с мятане на камъни и дори счупване на едно от огражденията. Относно ракетите миналия сезон, феновете на зеления отбор да не се правят на ударени, много добре знаят защо бяха метнати по тях.

Естествено винаги нашият противник излиза беззащитна жертва.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 16 мар 2013 22:39

Задължително наказание!

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 16 мар 2013 22:40

Всичко друго от парично наказание ще е гавра !

Да има парчета бетон да летят ? Огради почупени ? Спортни зали почупени ? Бой с полиция ?
Айде стига сте говорили , че с толкова злоба ще се пръснете чак ...

Ако наказанието за ракети и тоав гое написаното е еднакво.. дайте да се избиваме с павете тогава ... щом е един мач...
Селяни винаги ще има в агитката който не са дошли заради мача
[center]Изображение[/center]

fen1914

Re: Ще накажат ли Цска както Ботев и Левски?

Мнениеот fen1914 » 16 мар 2013 22:40

we are the champions написа:Заради такива ''фенове'' стадионите ще са празни.........

+1

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 мар 2013 22:43

Adramelech написа:
pampi написа:
sin4ec написа:Ясно съм казал, че наказание за ЦСКА не трябва да има, освен глобата за хвърлени предмети. Бомби и димки не знам дали сте хвърляли-ако има такива, ще има глоби и за тях. И то немалки, но ако не е имало друг проблем, лишаване от домакинство или закрит мач е абсурд!

С една дума пускайте ракети на воля, следвайте светлия пример на милиционерската агитка... Интересно, интересно...Като се замисля снарядите на Катюшите и те се водят ракети, че и хубаво светят, а пък какъв звук издават и как гърмят...красота :lol:

Че то май вие почнахте още от миналия сезон "модата" с ракетите или забрави как замеряхте хората в Разград?

Как се обръща палачинката обаче. До преди седмица беше - опит за убийство, лумпени и разни други такива, а сега ми то били само 2 ракети, докато гадните говеда са метнали 5, били провокирани от агитката на Локото и другите оправдания. Защо така бе другари красноармейци?

ЦСКА- Москва пък какво общо има с цялата тази работа? :shock:
А-а, ясно понеже вие станахте КГБ-ци и ви хареса, красноармейци е нещо като комплимент, така ли? Моля, моля, е па немаше нужда и обикновеното армейци стига... :lol: Може и чорбари, срамно няма, докато пощенци, а по-късно и милиционерите са маали кюфтаците на топло до гъзовете на жените си, войската е била на чорбица. Бедни години, какво да се прави... :mrgreen:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 мар 2013 22:47

Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

1. Ракетите са опасно нещо.
2. Ботев и Левски не са наказани само заради ракетите и не знам защо авторчето на "въпроса на деня" не съобщава обстоятелствата такива каквито са.

Днес може и да се псувахме като каруцари и да сме се замеряли с камъни и "ракети" с феновете на Локо, ама не сме предизвиквали военно положение.

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 16 мар 2013 22:49

Янис Зику написа:За да започне изстрелването на ракети е нужна провокация, не мислите ли? Днес имаше таква с мятане на камъни и дори счупване на едно от огражденията. Относно ракетите миналия сезон, феновете на зеления отбор да не се правят на ударени, много добре знаят защо бяха метнати по тях.

Естествено винаги нашият противник излиза беззащитна жертва.

Значи по тази логика същото важи и за Левски?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 16 мар 2013 22:49

Ако нас ни накажат, трябва да накажат и Локото, те ни провокираха с мятане на бетон и някакви лайнари на по 16 по едно време отидоха да бутат оградата.

Едит: Цветане, аз не мога да отговарям за вашите постъпки. Аз казвам какво съм видял с очите си.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 16 мар 2013 22:51

pampi написа:
Adramelech написа:
pampi написа:
sin4ec написа:Ясно съм казал, че наказание за ЦСКА не трябва да има, освен глобата за хвърлени предмети. Бомби и димки не знам дали сте хвърляли-ако има такива, ще има глоби и за тях. И то немалки, но ако не е имало друг проблем, лишаване от домакинство или закрит мач е абсурд!

С една дума пускайте ракети на воля, следвайте светлия пример на милиционерската агитка... Интересно, интересно...Като се замисля снарядите на Катюшите и те се водят ракети, че и хубаво светят, а пък какъв звук издават и как гърмят...красота :lol:

Че то май вие почнахте още от миналия сезон "модата" с ракетите или забрави как замеряхте хората в Разград?

Как се обръща палачинката обаче. До преди седмица беше - опит за убийство, лумпени и разни други такива, а сега ми то били само 2 ракети, докато гадните говеда са метнали 5, били провокирани от агитката на Локото и другите оправдания. Защо така бе другари красноармейци?

ЦСКА- Москва пък какво общо има с цялата тази работа? :shock:
А-а, ясно понеже вие станахте КГБ-ци и ви хареса, красноармейци е нещо като комплимент, така ли? Моля, моля, е па немаше нужда и обикновеното армейци стига... :lol: Може и чорбари, срамно няма, докато пощенци, а по-късно и милиционерите са маали кюфтаците на топло до гъзовете на жените си, войската е била на чорбица. Бедни години, какво да се прави... :mrgreen:

Защото сте се пръкнали, като копие на московчаните.
Не коментира другите неща обаче...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”