Левски и ЦСКА -3%, Ботев и Локо -17 % !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА -3%, Ботев и Локо -17 % !

Мнениеот wolf » 15 дек 2012 18:43

...а в Пловдив живеят около 600 хиляди души. Цифрите за пореден път доказват, че София се е превърнала в провинция. Футболната столица е Пловдив. Само Ботев, Само Локо! Това е положението....

Колко живеят в Пловдив? Я пак? :shock: :shock:

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 15 дек 2012 19:02

Просто хората в Пловдив са с по-ниски критерии , тях футбола в БГ ги кефи, а на столичани не им харесва много! ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 15 дек 2012 19:26

kireto2 написа:Просто хората в Пловдив са с по-ниски критерии , тях футбола в БГ ги кефи, а на столичани не им харесва много! ;)

Не просто едните обичат футбола и отборите си , а другите обичат победите !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 дек 2012 21:56

kireto2 написа:Просто хората в Пловдив са с по-ниски критерии , тях футбола в БГ ги кефи, а на столичани не им харесва много! ;)

Не ни кефи футбола , просто си обичаме отборите , дори и да не са шампиони и участници в евротурнирите , те просто са си нашите !

Потребителски аватар
DerrickRose
Контакти:

Мнениеот DerrickRose » 16 дек 2012 01:24

DmG написа:

просто едните обичат футбола и отборите си , а другите обичат победите !

+10000000000000.
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 16 дек 2012 05:56

DerrickRose написа:
DmG написа:

просто едните обичат футбола и отборите си , а другите обичат победите !

+10000000000000.

Е като толкова много обичат отборите си защо допуснаха пловдивското дерби в момента да е между Велбъжд КЮСТЕНДИЛ и Металик СОПОТ :?:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 дек 2012 07:40

Пловдив-600 000.Това за цялата област ли важи.Ботев не са играли домакински двубой с най-големите си дразнители.Левски и локо.Сравнете Варна която е с население колкото Пловдив.Присъствал съм в Дупница на Бончук сред зрители повече от населението на града.Когато ви писах за Гоце Делчев някои открито ми се присмиваха.Посещаемоста е обвързана със обективни и субективни фактори.Свободен Ботев играеше във В група с непретенциозни отбори без гостуваща публика и пак беше номер едно по зрители.На другият бряг е същото.И не е случайно третото място.Но всичко ще си проличи след 30 кръг когато резултатите ще са реални.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 16 дек 2012 10:22

Captain Stottlemeyer написа:Очевидно някои провинциалисти във форума продължават да се измъчват от комплекс за малоценност, придружен от неудовлетвореност от представянето на любимия отбор. Доказателство е 12345-та тема по въпроса за посещаемостта на мачовете в София и провинцията (визирам най-вече Пловдив). ;) Само две изречения по темата, защото нямам излишно свободно време: "Левски" и ЦСКА са най-популярните отбори с привърженици не само в София, а във всички краища на България. "Локомотив" и "Ботев" са обичани в Пловдив и околните села. Това е положението, ако ще някои хора да се пос**ат от мъка... 8-)

Капитане,ти си ярък пример как ЧОВЕК,роден в Пловдив(ако не се лъжа) и впоследствие преместил се в София,започва да "еволюира".Преминал си,сигурно,през фазата "кентавър",в която все още си бил "получовек" и си можел да разсъждаваш,макар и вече с копита.С порастването на рогата(не онези,за тях не мога да знам),си се превърнал просто в едно г*****о.
Което разсъждава като такова.
Какво имам предвид?
Ако мен ме попитат кои са най-популярните отбори в България,с чиста съвест ще отговоря:ЦСКА и "Левски".И ще допълня-все още!Защото е така и на черното не мога да кажа бяло.А все още-защото това време безвъзвратно отминава.Спря потока,който водеше всички читави футболисти в София без трансферни суми,а само по заповед на партията-майка и нейните структури.Отмина и времето на "Първа програма" и нищо друго по ТВ.Когато на бай ти Иван,Драган,Сульо и Пульо от села и градчета,налагайки им се да гледат по ТВ само мачовете на двата отбора, им се набиваше в главите,че трябва да са от ЦСКА и "Левски" така,както трябва да са за БКП.
Относно "комплекса"-аз,а и всеки БОТЕВИСТ,такъв нямаме.Комплекс може да има някой от нещо,което не притежава.Говорейки за посещаемостта на клубните стадиони и любовта на феновете към отбора,този комплекс го оставям на такива като теб.
Относно "провинциалистите"-извинявай,ама наследникът на семейство шопи от село(не визирам конкретно теб),които са решили да дойдат в "голямото село" преди години да работят като ватмани и кондуктори поради това,че ги е мързяло да вършат работата,за която са родени,да ме нарече мен провинциалист,аз го приемам само с насмешка.Породена от факта,че знам своя произход и този на наричащия ме така.
В заключение-един отбор може да бъде голям с победите и титлите си.В статистиката.
Друг отбор може да бъде голям без да ги има в голямо количество.В сърцата на привържениците си.Второто е непреходно.
Аз съм фен на отбор от втория тип.И се гордея с това.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Футбол - България”