Искам си Акаунта написа:4. Айде да не викаме хоп , преди да скочим ... току виж репликата станала - Довиждане , Община . Добре дошли МОЛ-ове ( в Лазур и Акациите ).
Май си идваме на думата, точно тук е разковничето

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Искам си Акаунта написа:4. Айде да не викаме хоп , преди да скочим ... току виж репликата станала - Довиждане , Община . Добре дошли МОЛ-ове ( в Лазур и Акациите ).
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
T&T написа:Според мен днешната акция е не срещу черното тото, а срещу нелегалните залози. Държавата атакува конкуренцията на Черепа вместо да подгони хората, които уговарят мачове между български отбори. Когато сред арестуваните видя настоящи и бивши босове на футболни клубове, тогава ще повярвам, че в България някой наистина се опитва да спре черното тото.
TristaNNN написа:Искам си Акаунта написа: А добър ден... Явно не си от Бургас и не знаеш , че навремето кмета Николов го съдиха за източване на ДДС . И че беше уволнен от Победа АД за злоупотреби
Наистина не съм от Бургас, но това не ми пречи да намеря правилните източници на информация. Може и да греша, но не беше ли Йоан Костадинов (Кмета преди Николов) този, при когото Община Бургас се опита да мели брашно със Събев? Респективно и да изградят общата далавера.
shotgun blues написа:ShooterMan написа:Бивш цесекар,бивш левскар...какво ви говори това?Те там се учат на тея мръсотии и помиярщини!УЕФА многократно сигнализира за нередности в мачовете на двата "гранда".До кога?Кога ще бъдат разформировани тези две отборчета?Колко още доказателства трябват,за да проумее и най-големия дебил,че докато ги има футбола няма да съществува в България?
Всеки отбор в България е уговорял/участвал в уговорен мач.И мен не ме кефят софийските колоси,но разсформировани ??? Та отбори като Ювентус,Милан бяха хванати в уреждане на мачове в много по-големи мащаби от това което е в България,но не бяха разформировани....защо нашите трябва да бъдат ? Аз не си представям първенство с Ботев Враца,Черно море,Монтана,Етър,Славия Лко СФ ...та тези отбори нямат пари да се усмихнат...какъв футбол ще правят
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
1977 написа:T&T написа:Според мен днешната акция е не срещу черното тото, а срещу нелегалните залози. Държавата атакува конкуренцията на Черепа вместо да подгони хората, които уговарят мачове между български отбори. Когато сред арестуваните видя настоящи и бивши босове на футболни клубове, тогава ще повярвам, че в България някой наистина се опитва да спре черното тото.
Абе младеж,има ли разлика между черно тото и нелегални залози??![]()
Черното тото е НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ЗАЛОЗИ ОТ ДЪРЖАВАТА!!!-което значи нелегални залози.
Недей да пишеш глупости защото досега бях с високо мнение за теб!
1977 написа:T&T написа:Според мен днешната акция е не срещу черното тото, а срещу нелегалните залози. Държавата атакува конкуренцията на Черепа вместо да подгони хората, които уговарят мачове между български отбори. Когато сред арестуваните видя настоящи и бивши босове на футболни клубове, тогава ще повярвам, че в България някой наистина се опитва да спре черното тото.
Абе младеж,има ли разлика между черно тото и нелегални залози??![]()
Черното тото е НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ЗАЛОЗИ ОТ ДЪРЖАВАТА!!!-което значи нелегални залози.
Недей да пишеш глупости защото досега бях с високо мнение за теб!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта