До Gong.bg
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- plamen etov
- Контакти:
Re: До Gong.bg
stenly написа:Апостола, затова аз ще те коригирам!
Става нагъл ,КОРЕКЦИЯ Е РЕШЕНИЕТО :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
plamen etov написа:stenly написа:Апостола, затова аз ще те коригирам!
Става нагъл ,КОРЕКЦИЯ Е РЕШЕНИЕТО :mrgreen:![]()
Модераторите не са ви враг!
-
blue lagoon
Аз сьщо смятам,че модераторите превишават правата си! Заключват теми, в който няма нищо нецензурно! Нека потребителите решават в кои теми да участвуват!
Понеже явно е модерно да се нападат модераторите, и аз ше се включа, да е честна борбата
Абе, пичове, как не можете да се справите с хора, които имат по няколко регистрации и кога ще преоткриете БАН по ИП?
И не се натягайте толкова - това като съвет - вашата работа е да следите за горе-долу добрия тон и да няма хиляда еднакви теми, да няма ботове и спам. С многото теми е ясно - сортиране му е майката, по последно мнение - ама не всеки да си го настройва лично, щото и без това не работи, а да е като настройка на форума. Или го няма, а!
??
Хайде успех от мен, не е трудно и заебете личните позиции.
ПП Това с модератор еди къв си е тъпо - няма нищо лошо да си модерират пичовете със собствените си никове, както и няма нищо лошо да изказват мнение. Лошо е, когато при прилагането на павилата подхождат личностно, което в момента го има - откакто има неколко нови модератора, държанието им е нещо от рода - ти знаеш ли кой съм аз бе!
Абе, пичове, как не можете да се справите с хора, които имат по няколко регистрации и кога ще преоткриете БАН по ИП?
И не се натягайте толкова - това като съвет - вашата работа е да следите за горе-долу добрия тон и да няма хиляда еднакви теми, да няма ботове и спам. С многото теми е ясно - сортиране му е майката, по последно мнение - ама не всеки да си го настройва лично, щото и без това не работи, а да е като настройка на форума. Или го няма, а!
Хайде успех от мен, не е трудно и заебете личните позиции.
ПП Това с модератор еди къв си е тъпо - няма нищо лошо да си модерират пичовете със собствените си никове, както и няма нищо лошо да изказват мнение. Лошо е, когато при прилагането на павилата подхождат личностно, което в момента го има - откакто има неколко нови модератора, държанието им е нещо от рода - ти знаеш ли кой съм аз бе!
- sedem_!_dva
Стенли темата за Нюкасъл-Юнайтед (нищо че е такова заглавието) е заключена - защо
Искам да отбележа, че Бербо вкара гол 
NON MOLLARE MAI
Тогава го отбележи в тема, която ще остане след това и ще се коментира в нея, а не в тази, която е заключена, защото е изчерпана, заради самото си заглавие, което е красноречиво!
Освен това, след като проверих, вече ИМА ТЕМА!!!!!!!!!!!
manchesterutd/viewtopic.php?f=25&t=11742
Модераторите не са ви враг!
- sedem_!_dva
stenly написа:Тогава го отбележи в тема, която ще остане след това и ще се коментира в нея, а не в тази, която е заключена, защото е изчерпана, заради самото си заглавие, което е красноречиво!
Добре
NON MOLLARE MAI
О, като не си запознат, по- добре не коментирай дадено нещо. Бан по айпи, не е решение- нали се сещаш, че си има проксита, динамични айпита, няколко човека навързани към рутер и т.н.
И сега си ги хващаме такива- питай fcb
Майк, не е въпроса да съм запознат - цитирам твой колега, който сподели, че трябва да почнете да ги хващате такива, което означава, че в момента не е практика.
И вярвай ми - бан по айпи е решение. Наистина се прескача елементарно, но най-досадните потребители, които ще бъдат засегнати от това нямат интелект на чаша вода, кво да говорим за откриване на огъня.
Бай дъ уей, ти по-скоро имаш предвид, че с бан по айпи ще пострадат невинни - не, вервай ми, няколко човека към рутер или прокси - несериозно е, от 5 човека вързали се към рутер едва ли и петимата ще пишат.
И вярвай ми - бан по айпи е решение. Наистина се прескача елементарно, но най-досадните потребители, които ще бъдат засегнати от това нямат интелект на чаша вода, кво да говорим за откриване на огъня.
Бай дъ уей, ти по-скоро имаш предвид, че с бан по айпи ще пострадат невинни - не, вервай ми, няколко човека към рутер или прокси - несериозно е, от 5 човека вързали се към рутер едва ли и петимата ще пишат.
Върни се в “Футбол - България”