Red Warrior написа:Hellkeeper написа:Red Warrior написа:За ЦСКА никой още не е доказал, че са му доведени спонсори като изключим онези 100 хиляди на Цоцорков

При Левски даже Боко Тиквата и новите спонсори сами си се хвалят

Нищо не каза за Митал и Титан?
Защо да ги изключваме онези 100 000? Тях не ви ли ги осигури същия този Б.Б., който "намери" спонсор и на Левски

Дай някакви доказателства, за Митал и Титан, аз ти дадох за ВТБ! И недей се излагай сега... Тези 100 хиляди за замазване очите на продажното Дуче, което лиже бабалюгите на Боко. Къде са 100 хиляди, а къде 9 милиона...

Не знам кой се излага, като пуска тема за държавна намеса в някой отбор, след като държавата търси собственици и намира спонсор на друг отбор. Какви доказателства да ти дам. Сигурно Митал е взел ЦСКА ей така, от любов към клуба или го е взел, защото върви в пакет с Кремиковци. Че то даже заемите на ЦСКА по едно време, бяха обезпечени от Кремиковци, това даже Лупи го бе казвал! С Титан е същото - взели са клуба, защото са фенове на ЦСКА от деца и това няма нищо общо, че същите тези Титан извозват боклука на половин България.
Кое си ми дал за ВТБ? Някой казал, че Б.Б. им предложил да инвестират в българския футбол ли? Много ясно, че ако инвестират в нещо, ще гледат то да достигне до повече хора, в такъв случай ще гледат да инвестират в някой от водещите отбори. При положение, че вие не сте цвете за мирисане и скандалите при вас са през ден, в кой да инвестират?
То от твойте думи излиза, че Бойко им е казал - инвестирате в Левски или няма да стъпите тук!
Има ли значение дали става дума за 100 000 или 9 милиона (само ти знаеш че са толкова и ми е чудно от къде реши така), след като и в двата случая Бойко ги е уредил (според червените фенове)? Нали и двете се водят държавана намеса (пак според вас)?