Трябва човек наистина да се има за голям специалист, за да си позволи да прави точни прогнози за края на шампионата още преди четвърти кръг.
Признавам си, аз не се имам за такъв и затова няма да си го позволя.
За мен са ясни обаче няколко неща:
1. Временният лидер Черно море има такъв здрав спонсор зад гърба си, че ако решат да го правят шампион, ще го направят и без да има кой знае какви футболисти. Запознатите с ТИМ, разбират за какво говоря.
2. Грандовете ЦСКА и Левски имат добри футболисти и слаби треньори. С обичайната съдийска помощ и ей така по навик ще заемат, както обикновено първите места в класирането.
3. Литекс тази година няма да стане шампион. Не, че Гришата не може пак да ги направи, а просто, защото и на него вече май взе да му писва, да ги носи на гърба си след провалите им в ЛЕ и ШЛ ... Затова смятам, че Литекс дори няма да влезе в тройката !
4. Двата Локомотив-а ще редуват силни и слаби мачове и ще се наредят след първите 3-4 отбора.
5. Лудогорец ще бъде избутан максимално напред. Колко напред зависи от това колко ще искат да си начешат егото собствениците му ...
6. СЛАВИЯ има потенциал и понеже наближава 100 годишнината на клуба, тази година белите ще заеме по-предно място от предишните.
7. Черноморец, Монтана, Миньор имат здрави отбори и ще заемат златната среда. Възможно е акулите да изместят някой от двата Локомотив-а в класирането.
8. Берое ще разочарова, но вероятно няма да изпадне въпреки трагичния си старт. Ст. Загора е много футболен град и няма да остане без отбор в "А" група.
9. Калиакра, Видима Раковски и Ботев Враца ще се борят за оцеляване. Аз давам предпочитанията си за врачани да останат в групата.
10. Единственият сигурен изпадащ е Светкавица.
[/center]