CSKA ME написа:хах, не, дано имаме късмет да не сме със спортинг или фулъм.
Аз пък мисля, че Фулъм е най-добрия жребий те ще си гонят първенството още повече те влезоха в тоя турнир, защото са имали най-малко картони в Англия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA ME написа:хах, не, дано имаме късмет да не сме със спортинг или фулъм.
evgenimilenov написа:На ЦСКА - Спортинг или Фулъм ...... на Литекс - Динамо Киев или Лацио и честито ви първенство... бъзикам се .... дано ви се паднат Стяуа и Динамо Букурещ ... ако са те 100% продължавате
lisynger написа:CSKA ME написа:хах, не, дано имаме късмет да не сме със спортинг или фулъм.
Аз пък мисля, че Фулъм е най-добрия жребий те ще си гонят първенството още повече те влезоха в тоя турнир, защото са имали най-малко картони в Англия
CSKA ME написа:lisynger написа:CSKA ME написа:хах, не, дано имаме късмет да не сме със спортинг или фулъм.
Те и преди 2 години гониха първенството си, нали? А миналият път, като се класираха бяха 7, и биха амкар, борещ се да не изпадне, така че това са глупости. И то се видя, че и с резервите в София са непреодолими, така че ги отписвам напълно тях, заради стила им на игра предимно.

Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост