Жребий плейофи 2011/2012 Лига Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Жребий плейофи 2011/2012 Лига Европа

Мнениеот lisynger » 05 авг 2011 11:37

CSKA ME написа:хах, не, дано имаме късмет да не сме със спортинг или фулъм.

Аз пък мисля, че Фулъм е най-добрия жребий те ще си гонят първенството още повече те влезоха в тоя турнир, защото са имали най-малко картони в Англия :shock:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 авг 2011 11:41

evgenimilenov написа:На ЦСКА - Спортинг или Фулъм ...... на Литекс - Динамо Киев или Лацио и честито ви първенство ;) ... бъзикам се .... дано ви се паднат Стяуа и Динамо Букурещ ... ако са те 100% продължавате :roll:

[offtopic]Нека да те поправя - Рапид (не Динамо) може да се паднат на Литекс. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 05 авг 2011 11:43

lisynger написа:

Аз пък мисля, че Фулъм е най-добрия жребий те ще си гонят първенството още повече те влезоха в тоя турнир, защото са имали най-малко картони в Англия :shock:

Те и преди 2 години гониха първенството си, нали? А миналият път, като се класираха бяха 7, и биха амкар, борещ се да не изпадне, така че това са глупости. И то се видя, че и с резервите в София са непреодолими, така че ги отписвам напълно тях, заради стила им на игра предимно.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

staria
Контакти:

Re: Евентуалните съперници на ЦСКА и Литекс

Мнениеот staria » 05 авг 2011 11:44

Дано да се паднат Рейнджърс и Селтик. Шотландският футбол е в голяма криза според мен. Големи имена, лесни за преодоляване. Успех и на двата отбора, дано влезнете в групите.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 05 авг 2011 11:45

Разбирам, да кажеш за Бирмингам, че ще гонят първенството си, защото второто ниво има с 10 мача повече да се играят от премиерлийг, освен това гонят моментална промоция, а и няма за какво да се хвърлят за 1-2 милиона лири в ЕЛ, при положение, че парите, които взима 17 във Висшата лига са с пъти повече.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 05 авг 2011 11:48

CSKA ME написа:
lisynger написа:

Те и преди 2 години гониха първенството си, нали? А миналият път, като се класираха бяха 7, и биха амкар, борещ се да не изпадне, така че това са глупости. И то се видя, че и с резервите в София са непреодолими, така че ги отписвам напълно тях, заради стила им на игра предимно.

Сам го каза, че са минали 2 години нови играчи нови трениори, а и ние сме по-добър отбор от тогава!
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 авг 2011 11:53

Няма ли да дават жребият на живо?!
Може би тук- http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html ?
Последна промяна от crap на 05 авг 2011 11:55, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 авг 2011 11:54

Бирмингам и Фулъм са приемливи съперници особено пък Бирмингам със сигурност ще отпишат турнира! ;)

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 05 авг 2011 11:57

Не мисля, че сме кой знае колко по-добри от тогава, иначе играчите им на Фулъм почти не са мръднали, а Мартин Йол ще иска да играе в Европа, това е сигурно, иначе Шварцер, Хангеланд, Дъф, Боби Замора, Дани Мърфи, Рийзе от Рома взеха, Филип Сендерос, Етуху, Дейвис, не виждам кой знае каква промяна в състава им, само Пейнтсил си тръгна.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Евентуалните съперници на ЦСКА и Литекс

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 05 авг 2011 12:05

ЦСКА-Стяуа и Литекс-Бирмингам са идеалните според мен, за да продължат в групите и двата отбора.
Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - България”