Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: СПИРАТ МАЧОВЕ ОТ АНГЛИЯ ЗАРАДИ А ГРУПА!

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 юни 2011 21:16

PFC Litex написа:
CTAHKO написа: А що се отнася до мачовете на Калиакра...там никога не се знае дали ще можеш да гледаш мача :lol: :lol: :lol: Ако Цонко го кефи съдията,ще го гледаш,ако не го кефи...няма :lol:[/quote
Изпълкомът на БФС реши на заседанието си да промени наредба от вътрешния правилник заради случая, който скрои кметът на Каварна Цонко Цонев. Както е известно, Калиакра не осигури линейка на мача с "Левски" и той не се игра, като на "сините" беше присъдена служебна победа с 3:0.
"Оттук-нататък всеки отбор, който не създаде необходимите условия за провеждане на футболен мач, директно ще бъде изваждан от елита", обяви пресаташето на БФС Павел Колев.
Заради случката с рефера Антон Генов, който се оплака, че е бил удрян от хора на Черно море след мача с Локо (Сф) на стадион "Васил Левски", БФС промени глобата за посягане или разправии с длъжностни лица. Провинилите се занапред ще плащат не по 10 000 лева глоба, а по 37 500. Таксата на съдиите остава непроменена и през следващия сезон.

Това е пълен цирк, направо не знам как да го коментирам, явно се създават правилата според случаите :lol: :lol: :lol: Мерси, Милене ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 юни 2011 21:19

quote]
Кажи ми по кой платен канал в Англия, едновременно с мач от местните дивизии излъчват мач от чуждо първенство? Моля да бъдеш конкретен![/quote]
Не излъчват мачове от чуждо първенство излъчват си техните и за това се плаща , това казвм аз в предното ми мнение. Но има желаеши да си платят ,а тука никой няма да плати и не само че няма да плати а няма да остане зрител и на ефирната телвизия която ще предава Черноморец - Видима, ще излезе да си пие бирички и да си гледа кефа !!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2011 21:21

Фабри, в животът винаги е така.....
Правила се градят върху грешките.
Имаш селскостопанска сграда, няма застраховка и същата изгори в пожар и за теб остава гърбавия, след като направиш новата вече ще я застраховаш........ може повече никога да не се случи, но........... страх лозе пази ;)

Отново по темата:
При нашите географски ширини то Параграф 24 ще засегне основно първенствата в Англия и Германия, и в този ред на мисли от сега ми е ясно, как ще е новата програма на нашата група и същата ще бъде направена така, защото някой ще плати на другия сериозна сума под масата........

Дневните мачове ще са от 15:00, а вечерните от 19:00, така ефира от 16:30 до 18:45 остава чист ;)

Вероятно ще изгори някой мач от Испания, но то там дербитата не почват с начален час по-рано от 21:00 бг време ;)
Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: БФС реши: Без английско или италианско първенство заради "А"

Мнениеот JohnnieWalker » 09 юни 2011 21:22

Cesc Fabregas написа:това просто няма как да се случи ;)

Аз лично не виждам кой и как ще откаже Булсат от това да предава мачове...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 09 юни 2011 21:24

Знаете ли какво ще стане ако Диема спрат ВЛ ? Булсат ще я вземат :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2011 21:25

JohnnieWalker написа:Знаете ли какво ще стане ако Диема спрат ВЛ ? Булсат ще я вземат :mrgreen:

Параграф 14 важи за всички, така че стига сте писали по инерция.
Изображение

Потребителски аватар
Hernan_Crespo
Контакти:

Мнениеот Hernan_Crespo » 09 юни 2011 21:27

Боби пак не е внимавал. Ако наложи black-out това означава в съответния часови пояс (примерно 17:00 - 19:00 в събота) да не се излъчат НИКАКВИ мачове, вкл. български. Мярката се прилага с цел да се повиши посещаемостта, а не да се дава предимство на телевизионното излъчване на едно първенство за сметка на друго.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 09 юни 2011 21:28

Тези, които пишат, че трябва да си гледаме нашето си първенство... Само български дрехи ли обличате ? Чужди дрехи купувате ли си ? Само български филми ли гледате ? Гледате ли чужди филми ? Само българска музика ли слушате ? Слушате ли чужда музика ? Ходите ли на кино да спонсорирате българските филми ? Домовете само с български мебели ли си ги обзавеждате? Отговорете ми на тези въпроси. Ако слушате чужда музика, ако гледате чужди филми, ако обличате чужди марки дрехи,ако си обзавеждате домовете с чужди мебели, то нямате никакво право да казвате,че трябва да гледаме българското първенство, само защото е нашо !
Последна промяна от LaRgO на 09 юни 2011 21:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2011 21:30

Боби Борисов пък кой е в цялата схема, един обикновен коментатор, та те от кога имат меродавно мнение по правни въпроси?
Колкото пъти съм бил в Диема вижън по служебни въпроси, все с изп. директор на същата водя преговори, а Бобчо е никой.

LaRgO, в момента даваш примери от различни сфери, а те когато става дума за телевизия не са меродавни.
Изображение

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 09 юни 2011 21:32

още един повод да напуснем БГ!

Върни се в “Футбол - България”