Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот Irish stout » 17 дек 2010 12:50

bnborisov написа:
Бройката не прави качеството, ама вие това не го разбирате. Вие сте тези, които процедирате с много никове и "спонтанни" кампании, тайно организирани между вас си. Айде моля ти се.

бати и безсилието

Нулев пост, както се казва, за бройка. Но не сме във вашия форум, че да се хабиш да трупаш мнения, че да сте напред в класацията.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 17 дек 2010 12:51

Ирландецо едни други деца се раждат 36 година ,а като остареят разбират,че всъщност цял живот са се лъгали и са родени 10 години по-рано.След още десет години разбират,че това пак е лъжа и ,че комунистите са виновни и те всъщност са родени 11 година.Та говорихме за бели престилки :))))).Само като ви чета изказа и как повтаряте майна на всяка 2 дума сте ми ясни.
Кажете сега защо ,когато става въпрос за Ботев се скъсвате да пишете,а като става въпрос за вашият отбор хич ви няма?

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 17 дек 2010 12:52

Един град-един отбор написа:
Защо боядисахте централната трибунка с това смешно лимонено жълто? Доста грозно стои, на фона на оградата на стадиона. :idea:

Комплексите ти до там ли са стигнали, че да ходиш на стадиона да гледаш лимонено-жълтото :lol: Или не излизаш от темите за Ботев и не изпускаш нито една новина и възможност да си избиеш комплексите ?! Смешни сте :) Ако щете не МеталикЪ, ами квото искате викайте ... за нас, за цяла България ще останете " Цигани от Пловдив шаляляля " 8-)

С това последното показа явно и ясно на всички кой е комплексирания тук.
А това, че всеки ден минавам покрай Кънчова поляна не значи, че ходя специано до там за да гледам как върви мега ремонта ви! Все пак аз съм от Пловдив и не ми се налага да ходя "някъде" като по-голямата част от вашите фенове които съм сигурен и ти знаеш, че са от близките села, в което няма нищо лошо, все пак с това сте известни и на това се дължи посещаемоста на стадончето ви... и на доста фуражки също! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 12:55

plovdivram
Един град-един отбор, мога ли да те попитам дали знаеш има ли отбор в историята на БГ футбола, който е получил "право на участите" в "А" група с изиграването на един приятелски мач?!

Един град-един отбор
Бих ти отговорил на въпроса ако не ми отговаряш с въпрос на моя такъв :)

Не мисля, че би ми отговорил... Но да пробваме...
Ето моят отговор... Локомотив Пловдив влезна в "А" група посредством лиценза на "Велбъжд"... това незнам да е някаква тайна!!! Сега си ти....
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 дек 2010 13:11

sky1 написа:Ирландецо едни други деца се раждат 36 година ,а като остареят разбират,че всъщност цял живот са се лъгали и са родени 10 години по-рано.След още десет години разбират,че това пак е лъжа и ,че комунистите са виновни и те всъщност са родени 11 година.Та говорихме за бели престилки :))))).Само като ви чета изказа и как повтаряте майна на всяка 2 дума сте ми ясни.
Кажете сега защо ,когато става въпрос за Ботев се скъсвате да пишете,а като става въпрос за вашият отбор хич ви няма?

Има още хляб да изядеш, докато започнеш да пишеш смислено. Няма да ти обяснявам защо и кой е наричал след 1944 година един отбор "буржоазен", но това не е бил вашия отбор, защото няма да ме разбереш. Няма да ти обяснявам как един отбор винаги се е стремял да осъществи сношение с властта, и това е бил вашия, защото няма да ме разбереш.

Що се отнася до годината 1926 и Спортклуб - попитайте вашия потребител Kicho, който е сериозен човек, за разлика от вашата маса. Именно за белите престилки говорим, щото сте техни пациенти.

Мисля, че заяждането по темата за пореден път тръгна от вас по наш адрес, така че последното изречение не виждам защо го пишеш изобщо, майна. :mrgreen: за вас тази дума е нова.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 17 дек 2010 13:14

sky1 написа:Ирландецо едни други деца се раждат 36 година ,а като остареят разбират,че всъщност цял живот са се лъгали и са родени 10 години по-рано.След още десет години разбират,че това пак е лъжа и ,че комунистите са виновни и те всъщност са родени 11 година.Та говорихме за бели престилки :))))).Само като ви чета изказа и как повтаряте майна на всяка 2 дума сте ми ясни.

Виж колко е просто, както теб те вълнува, какво става в годините в Локомотив, така и нас ни вълнува, какво става в Ботев.

Малък е даже интереса. Излиза новина - БФС изхвърли Ботев. Тя не е излязла от нас, излязла е от БФС. Ти как очакваш да не е интересна. Даже, поради малкия интерес си мисля, че ако беше за Марица или Спартак щяхме и двете страни да семе много по-активни.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 17 дек 2010 13:32

Ирландецо -майна на всяка втора дума слагат селяците около Пловдив,защото искат да изпъкнат пред другите колко големи пловдивчани са.Аз няма какво да доказвам,най-малко на такива като теб.
Хубаво е да разбереш,че си роден 10 години по-рано ,ама това да стане след 70 години:).Ако ми дадеш пример в световната история за отбор ,който 70 години се пише с една година на основаване и после е сменя ,ще ти бъда искрено благодарен.
А за хляба,какво да ти кажа ти май цял живот гладен си стоял :).За което нали знаеш,че комунистите са виновни :)
ПС:Да наречеш буржоазен отбор кръстен на превозно средство,по стил дошъл от "буржоазна" :) Русия-интересно.
Последна промяна от sky1 на 17 дек 2010 13:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 дек 2010 13:42

sky1 написа:Ирландецо -майна на всяка втора дума слагат селяците около Пловдив,защото искат да изпъкнат пред другите колко големи пловдивчани са.Аз няма какво да доказвам,най-малко на такива като теб.
Хубаво е да разбереш,че си роден 10 години по-рано ,ама това да стане след 70 години:).Ако ми дадеш пример в световната история за отбор ,който 70 години се пише с една година на основаване и после е сменя ,ще ти бъда искрено благодарен.
А за хляба,какво да ти кажа ти май цял живот гладен си стоял :).За което нали знаеш,че комунистите са виновни :)

Момко, преди да говориш кой кога използва дадена година, отиди на улица "Иван Вазов" в Пловдив, като слезеш на гарата, потърси широката павирана улица вдясно на колелото, до болницата. Там на първия светофар отляво има една висока сграда, казва се библиотека. Библиотеката е място, където се съхраняват книги. И вместо да говориш наизуст, отиди и прочети малко, да не резилиш околията.
За селяците около Пловдив не знам, бих се радвал да ме информираш, след като имаш опит от първа ръка как използвате думата "майна". За мен като пловдивчанин, и особено в годините, когато израснах, това си беше нещо нормално.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2010 13:47

sky1 написа:Ирландецо -майна на всяка втора дума слагат селяците около Пловдив,защото искат да изпъкнат пред другите колко големи пловдивчани са.Аз няма какво да доказвам,най-малко на такива като теб.

sky1, тази "майна" нещо много ви дразни бе де'а... Ами нека ти кажа... аз за разлика от доста голяма част от вас не само че не крия самоличността си... не само че пиша от ЕДИН /забележи - ЕДИН/ ник... ами си пиша и така както си говоря... Да, може би прекалявам с "майната", което може и да говори за беден речник, ниска езикова култура или както там искате си го тълкувайте /то нали това най-добре правите/... но поне пич... дори и тук... СЪМ СИ АЗ!!! А ти кой си?!! Един АНОНИМЕН НИК, който не веднъж си е позволявал да определя какъв съм аз... а сега тук за едно "съграждани" много нещо се засегнахте... Нека ви кажа... това "съграждани" в кавички го слагам не за да се шегувам с нечии произход, а за да покажа, че става дума за другата част от съгражданите ни... Аз ако исках да ви наричам СЕЛЯНИ, ПАПАГАЛИ, ЖЪЛТУГИ, ЖЪЛТУРИ и т.н... бъди сигурен, че нищо не ме притеснява да го правя... Само че аз съм свикнал да УВАЖАВАМ хората срещу мен... или поне докато и те проявяват УВАЖЕНИЕ спрямо мен... Точно и затова АЗ НЕ СЪМ АНОНИМЕН като теб!!!
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 17 дек 2010 13:51

sky1 написа:Ако ми дадеш пример в световната история за отбор ,който 70 години се пише с една година на основаване и после е сменя ,ще ти бъда искрено благодарен.
А за хляба,какво да ти кажа ти май цял живот гладен си стоял :).

Локомотив Лайпциг. Основан през 1893 година. Доскоро трябваше да пишат основани 1966 (вашите колеги от братската съветска армия им го натрисат), макар че са първия шампион на Германия през 1903 година. Водят ги буржоа (какво съвпадение със Спортклуб само), и от 1945 до 1963 им сменят 100 пъти имената. От 20 години се чудят дали да си променят името отново на ФБ Лайпциг. Младите си искат Локомотиве, старите ФБ. Надявам се си доволен.

Върни се в “Футбол - България”