Кой е най-лошият терен в "А"група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Кой е най-лошият терен в "А"група?

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 02:57

[offtopic]Мале уикипедия ли ми даваш като доказателство :mrgreen: Освен това в конкретняи ти линк не пише нищо, че сме отбор на рамията нито едно доказателство??? И аз съм тръгнал да споря с теб, извинявай, помислих, че си сериозен човек и доводите са ти сериозни :twisted: :mrgreen: Че аз утре мога да напиша каквото ми скимне за вашия отбор в Уикипедията... И покрай трансфера на Жардел точно така се пишеше- в Бацова махала го изкараха , че играе!

казах ти, не се опитвай да ме накараш нарочно да спамя.. Този спор , ако изобшщо може да се нарече така е между теб и мен и е за ЛС! А, дали съм се притеснявал от нещо :mrgreen: Дори и да съм се притеснявал след като ми извади като факт и защита на думите ти най-несигурния източник няма какво да кажа :mrgreen:

Както и да е, стана никое време и си лягам, достатъчно неща ти доказах, ти ако искаш да ги отричаш и 100 години да спорим ще го правиш... Поне го умеете това...
и аз можеше да кажа, че терена ни е в отлично състояние и да споря ли да споря :mrgreen: Но явно по това се различаваме ;) Жив и здрав[/offtopic]!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 03:00

Добре. След като нямаш от какво да се притесняваш, да уточним думите ти- ти твърдиш, че Черно Море никога и по никакъв повод не е бил военен отбор. ОК?
Мани ги личните, фен ли си хората да ни гледат сеира? Аз притеснения нямам - твой ред е.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 03:09

[offtopic]
tprodanov написа:Добре. След като нямаш от какво да се притесняваш, да уточним думите ти- ти твърдиш, че Черно Море никога и по никакъв повод не е бил военен отбор. ОК?
Мани ги личните, фен ли си хората да ни гледат сеира? Аз притеснения нямам - твой ред е.
[/offtopic]
[offtopic]Хората не са длъжни да ни гледат сеира, но като за последнот- другот на ЛС ти го написах...
Дай ми факти и доказателства, такива каквито ти дадох, че сме били под шапката на армията и може да приема думите ти за достоверни... Останалото са трактовки... Ти може да напишеш, че и от Марс сме получавали помощ и сме били подчинени на Дарт Вейдър.... Аз ти доказах, че сте били отбор подкрепян от МВР, ти ми докажи, че сме били армейски тим и нещата са квит!
Макар че не виждам защо се ровим в неща отпреди 30 и отгоре години?[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 03:12

MORSKI написа:[offtopic]
tprodanov написа:Добре. След като нямаш от какво да се притесняваш, да уточним думите ти- ти твърдиш, че Черно Море никога и по никакъв повод не е бил военен отбор. ОК?
[/offtopic]
[offtopic]Хората не са длъжни да ни гледат сеира, но като за последнот- другот на ЛС ти го написах...
Дай ми факти и доказателства, такива каквито ти дадох, че сме били под шапката на армията и може да приема думите ти за достоверни... Останалото са трактовки... Ти може да напишеш, че и от Марс сме получавали помощ и сме били подчинени на Дарт Вейдър.... Аз ти доказах, че сте били отбор подкрепян от МВР, ти ми докажи, че сме били армейски тим и нещата са квит!
Макар че не виждам защо се ровим в неща отпреди 30 и отгоре години?[/offtopic]

Постни си сам личните, че аз все пак нямам право да го правя и ми покажи къде показа или доказа, че сме отбор на МВР. Не видях доказателство, дори и твърдение. Сигурно затова искаш да е на лични, нормално.

И понеже не одобряваш уикито като източник е редно да заявиш твоята позиция - Черно Море никога не е бил военен отбор. Да/Не?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 03:26

[offtopic]Ако 15 имена на хора, които стоят зад длъжностите си и пише, че са във вашия УС не е знак не знам кое е... Може би лично да застанат пред теб(повечето ще им е трудно покойници са) и да ти кажат, че са помагали или с апречили на отбора ти, ти пак няма да им повярваш, пак може да отричаш... И после колко години пяхте, че нямате нищо общо с МВР... Кой ви карапе да го пеете? Това, ако не е гузен- негонен бяга? Моята позиция за 100 път ти я казах, докаот не ми покажеш нещо като доказателвсто, а ти нищо не ми показа, дори линка ти беше нещо прецакан- НЕ сме били отбор на армията? Я ми кажи ти твоята позиция- според теб вие никога не сте имали помощ от партията или хора от партията, никога не ви се е помагало спрямо по-малките отбори и никога не сте били отбор на МВР, така ли? ДА/НЕ?[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 03:27

MORSKI написа:[offtopic]Ако 15 имена на хора, които стоят зад длъжностите си и пише, че са във вашия УС не е знак не знам кое е... Може би лично да застанат пред теб(повечето ще им е трудно покойници са) и да ти кажат, че са помагали или с апречили на отбора ти, ти пак няма да им повярваш, пак може да отричаш... И после колко години пяхте, че нямате нищо общо с МВР... Кой ви карапе да го пеете? Това, ако не е гузен- негонен бяга? Моята позиция за 100 път ти я казах, докаот не ми покажеш нещо като доказателвсто, а ти нищо не ми показа, дори линка ти беше нещо прецакан- НЕ сме били отбор на армията? Я ми кажи ти твоята позиция- според теб вие никога не сте имали помощ от партията или хора от партията, никога не ви се е помагало спрямо по-малките отбори и никога не сте били отбор на МВР, така ли? ДА/НЕ?[/offtopic]

Значи, според твоята логика, след като начело на родината ти са стояли султани и везири, то ти си турчин? ОК?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 03:40

[offtopic]Не, но както вече ти казах достатчъно сме спамили! Ако имаш нещо да ми го кажеш го прави по съответния начин, че утре някой глобален ще трябва да пречиства темата или направо да я заключва заради тази дискисия, чието място не е тук! За последен път ти казам, съшото което се опитваш ти да ми докажеш за милицията и за партията, се опитвам и аз да ти докажа с обратен знак, за армията! По същата логика за султаните и везирите!
Лека нощ ![/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 сеп 2010 07:33

На Монтана терена също е ужасен :mrgreen:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 сеп 2010 08:17

morqche написа:колега погледни внимателно ако обичаш http://bsfc.18.forumer.com/index.php?ac ... t&id=24176
това е за аватар на МОРСКИЯ ето това беше "ТИЧА" и преди да изгори това лято...

Хубава снимка Браво!!!Ама е на мача Черно Море-Спартак Вн което значи,че не-може да е от миналата година,а от по-миналата!!!!Аз до колкото знам Спартак изпаднаха сезон 2008/09 нали? Това значи,че снимката е или от есента на 2008 или от пролетта на 2009.И като гледам времето на нея май е от есента!!!Говорим за сега,Герена до преди 2 или 3 години беше същата картофена нива!!!.Ама първо пролетта на 2007 се взеха в ръце и поставиха нова трева!!!А лятото и есента направиха нов дренаж,нова одводнителна система и отопление на терена!!!За всичко се иска воля!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 23 сеп 2010 08:57

tprodanov, няма ли кой да ти каже, че просто не те бива ?

Върни се в “Футбол - България”