Какво мисли Бербатов за критиците си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

KellyB

Re: Какво мисли Бербатов за критиците си

Мнениеот KellyB » 09 мар 2010 10:36

Освен че е мързел и лигльо, Барби показа за сетен път, че е една дребна злобна душица, на която всички са й виновни! Никога вината не е в него, нищо, че даже не се изпотява на мач в националния! Да си харчи парите в Англия! Вече въобще не ме интересува като личност...

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 мар 2010 10:36

Ако си мислите , че той го е написал , то вие се лъжете . Както и във Фейсбук - като пишете на профила на Арнолд Шварценегер , да не би да си мислете , че ще ви отговори истинския Шварценегер ? :lol:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 10:43

KellyB написа:Освен че е мързел и лигльо, Барби показа за сетен път, че е една дребна злобна душица, на която всички са й виновни! Никога вината не е в него, нищо, че даже не се изпотява на мач в националния! Да си харчи парите в Англия! Вече въобще не ме интересува като личност...

За такива като теб припомням едно мнение на Ицо, което спокойно може да го каже и Бербатов -
Много важно! Не си гледат голите задници, а се правят на полиглоти. След всеки мач давам интервюта в ефир и никой в ЮАР не се е заяждал с мен. Мога да говоря на испански и да използвам преводач за английски, но предпочитам да се справям сам. И с грешки или без грешки се справям, докато други цял живот ще гният в калта от завист и злоба. А, щях да забравя - ако искат, могат да дойдат и на перфектен английски да им тегля една майна
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 мар 2010 10:49

Cesc Fabregas написа:С тва си изказване колко нависоко е за да ни види нас простосмъртните ем спачели като враг завинаги!!! :idea: :idea: :idea: :idea: Никога повече няма да му стискам палци, дано не облече националната фланелка повече, най-добре е за всички!
Позьор!!! :idea: :!: Стойкаджия!

Eми Марто -не си чел като хората!!Никъде не казва,че е по-високо от обикновените хора-а говори за тези,които го плюят ежедневно.ЩЕ НАПИША И НЕЩО МНОГО ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ЗА ВСИЧКИ завистници, АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО, ЗА ДА ВИ ВИЖДАМ. А ДОРИ КАТО ТРЪГНА ДА ПАДАМ, ПАК НЯМА ДА ПАДНА НА ТОЛКОВА НИСКО.

Едва ли ти се възприемаш катозавистник,че да приемаш ,че това се отнася до тебе!!!!Познавам те и знам,че не е така!!Прочети го отново и ще разбереш,че е много прав!!
Както и да е!!!

Напълно си е прав! Вие какво искате- да го плюете всеки ден-а той да седи и да си мълчи-еми не става!!!И той е човек-мислите ли че всеки ден му е много приятно да го псувате,обиждате и да го наричате какъв ли не????А в момента ,когато ви отговори по начина по които заслужавате-се чувствате много засегнати-аууу горките ми те!!! :oops: :oops: :oops: :oops: .И да прав си е човека-НА ВИСОКО Е и ще продължи да е там,колкото и да не ви се иска,господа!!!ЩЕ е там и ще остане завинаги,като един от най-добрите и велики БГ футболисти на всички времена,а пак ако ще и да се пукнете от яд!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 мар 2010 10:58

SAMP написа:Много жалка позиция на един добър футболист!!!
Изложи се тотално,както се излага и в Юнайтед и хората с основание го критикуват!!
Тва е 2-рия Стоичков,все някой му завижда и злобее по негов адрес.Да вземе да погледне малко в собствения си двор и да си види грешките и тогава да взима такава позиция.
Очаквам 2-ра серия с "късане" на паспорти и отказване от роднината.....

Кое по точно му е срамното бе!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ако аз сега те напсувам -какво ще седиш и ще ме гледаш ли!!!!Много ви е лесно така-вие си го псувате-а той като отговори и то културно-СРАМ!!!!!
Жалки сте-и ще си останете такива!!!

излага и в Юнайтед -хахаха-този сезон е третия им най-добър играч-и ако не беше и контузията ......................За пореден(5ти) път е избран в отбора на кръга ......................ех и аз искам така да се излагам!!
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 мар 2010 11:24

Желая живот и здраве на всички Ви... Желая работна хипертрофия на слончените ви жлези... Колкото повече плоете Бербатов, толкова по-ясно става на всички, че Митко е много прав. И че е велик, щом всяка негова дума и текст се обсъждат така... Защото в момента, в който някой от Вас бъде обект на такъв коментар, значи малко от малко се е извисил...
Историята,... Безпристрастната история ще оцени думите и делата на Димитър Бербатов. Фактите са неоспорими.
Давате ли си сметка защо само той ви е в устата? В момента в който осъзнаете отговора ще се окаже че е прав.
И дори с репликата че и да пада няма да падне толкова ниско пак е над Вас...

Дано Митко продължава да ви дразни с това което прави... Аз ще съм доволен...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 мар 2010 11:35

ros написа:Желая живот и здраве на всички Ви... Желая работна хипертрофия на слончените ви жлези... Колкото повече плоете Бербатов, толкова по-ясно става на всички, че Митко е много прав. И че е велик, щом всяка негова дума и текст се обсъждат така... Защото в момента, в който някой от Вас бъде обект на такъв коментар, значи малко от малко се е извисил...
Историята,... Безпристрастната история ще оцени думите и делата на Димитър Бербатов. Фактите са неоспорими.
Давате ли си сметка защо само той ви е в устата? В момента в който осъзнаете отговора ще се окаже че е прав.

Нали знаеш-великите хора са или много обичани или много мразени-това е!!!!!
Точно това те прави велик!
Изображение

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 09 мар 2010 11:38

никой наистина голям , няма нужда да спори като някоя плейметка с тия които не го харесват, просто няма нужда, аз не вярвам че това го е писал той, то е ясно че около него има шайка печалбари начело с "големия " мениджър Емил Данчев и те се "грижат"

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 мар 2010 12:36

ros написа:Желая живот и здраве на всички Ви... Желая работна хипертрофия на слончените ви жлези... Колкото повече плоете Бербатов, толкова по-ясно става на всички, че Митко е много прав. И че е велик, щом всяка негова дума и текст се обсъждат така... Защото в момента, в който някой от Вас бъде обект на такъв коментар, значи малко от малко се е извисил...

Ти сериозно ли си мислиш,че,ако Бербатов беше истински лидер на националния отбор и наказваше съсътоятелните ни съперници в квалификациите,някой ще го критикува?Повтарям критикува,не е зле да правиш лека разлика с плюенето,ако я осъзнаваш,разбира се.Пиша го отново,Бербатов не е Бог,за да не се критикува,разберете го най-сетне,идиотска е концепцията за култа към личността...А и не е много добре един мъж да издига друг за свой кумир,идол,очаквам даже и религия да основеш :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 12:40

acmilan написа:

Ти сериозно ли си мислиш,че,ако Бербатов беше истински лидер на националния отбор и наказваше съсътоятелните ни съперници в квалификациите,някой ще го критикува?Повтарям критикува,не е зле да правиш лека разлика с плюенето,ако я осъзнаваш,разбира се.Пиша го отново,Бербатов не е Бог,за да не се критикува,разберете го най-сетне,идиотска е концепцията за култа към личността...А и не е много добре един мъж да издига друг за свой кумир,идол,очаквам даже и религия да основеш :lol:

А ти осъзнаваш ли, че към Бербатов има не повече от 10% критика и всичко останало е плюене? Истината е, че в България на практика всеки един успял човек бива оплюван, псуван и какво ли още не. Говорим за успял в световен мащаб, не тук.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Футбол - България”