Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от БТВ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ShooterMan
Контакти:

Re: Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от

Мнениеот ShooterMan » 16 май 2015 11:05

Е, той Домуз си върна жеста за 2-та милиона на Държавата. Да не забравяме как гнусно полегна на държавния отбор - Левски, така, че танто за танто :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 май 2015 11:08

ShooterMan написа:Е, той Домуз си върна жеста за 2-та милиона на Държавата. Да не забравяме как гнусно полегна на държавния отбор - Левски, така, че танто за танто :mrgreen:

Зорлем ни правят на луди, ей! :mrgreen:

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 16 май 2015 11:09

bobo_13 написа:... Еми нормално, само феновете на Пинк Флойд знаят това име. Аз не виждам как ако слушаш рап, траш, пънк, фънк, блус, джас и т.н. ще знаеш името на някакъв пенсионер. Ти като се замислиш, половината от тези които слушат напр. Металика не знаят имената на членовете на бандата...

Пинк Флойд и Роджър Уотърс са институция, фигурираща във всеки един нормален учебник по музика.
Изображение

valero80
Контакти:

Мнениеот valero80 » 16 май 2015 11:13

парци написа:
bobo_13 написа:... Еми нормално, само феновете на Пинк Флойд знаят това име. Аз не виждам как ако слушаш рап, траш, пънк, фънк, блус, джас и т.н. ще знаеш името на някакъв пенсионер. Ти като се замислиш, половината от тези които слушат напр. Металика не знаят имената на членовете на бандата...

Пинк Флойд и Роджър Уотърс са институция, фигурираща във всеки един нормален учебник по музика.

Пич какво да обясняваш на тия резаци от разград кой е Роджър Уотърс и кои са Пинк Флойд. То тия освен мазни гибеци друго не знаят що за музика е това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 май 2015 11:14

volf написа:
FLANKER написа:
volf написа:Честита титла!
Отборът играе футбол от високо ниво, каквото никога досега не бе присъствало по българските стадиони!
Който го може, го може - изглежда още дълго Лудогорец ще властва по терените.
Хилавичък е Кирето! - Трябваше на онзи папарак - олигофрен да му завре микрофона на отзад!
Хората празнуват, пумияра скимти отстрани и търси провокации - Бой по папарака мръсен..... :mrgreen:
Да се радва че не попадна на мен, ама ми се струва че няма да му се размине - ще го изкъртят!

Волф ,какво високо ниво бе ,приятелю? Високо ниво е имало някога.Просто другите са слаби и нямат финансовата мощ на този наркоман.
Е затова няма да се оправим ,защото всичко гледаме да оправим с псувни и бой ,вместо тази държава да се вземе в ръце и такива "бизнесмени на прехода" да ги тикне в един хубав хотел с решетки.Какъвто и да е журналиста ,тоя няма право да постъпва така.Нали иска да бъде европеец,ами да вземе пример от президентите на големите европейски отбори.

Аз не съм от "последователите" на Кирчо, но съм твърде обективен при оценка на футболните достойнства!
Ако Кирчо ме дразни с непълноценния си егоцентризъм, дваж пъти повече ме дразнят "дребни душици" търсещи оправдание за собствената си несъстоятелност в провокации около шампионите!
Не е достойно, разбираш ли?!
Победителят трябва да бъде поздравен! - Каквито и да са причините, той е най добрият! - Такива са правилата!

Победителят го поздравих.Кои са тия дребни душици? Тези ,които ги дразни наглостта на едно младостко амфетче ли ? Държавата е в несъстоятелност точно заради такива хора като този (и онзи нашия),крали от твоя и моя джоб.
П.П. Напротив ,достойно е да изразиш позиция(правилната).Недостойно е да се криеш ,като мишок(като журналята).
Домусчиев се превърна в един феодал.Гнусно и гадно е цялото управление на държавата да се изреди в Разград ,заради някаква трибуна,а след това да яде и пие с този човек.
П.П.2:Питам аз ,защо не оправиха къщите на хората в Мизия (и не само там)?С хеликоптер ще ми лети Кратуната за откриването на трибуна "Моци" Срам,срам ,срам :o Наглеци !!!
Последна промяна от FLANKER на 16 май 2015 11:36, променено общо 4 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 16 май 2015 11:14

парци написа:

Не му обръщай внимание на тоя - мангустите в Калтинец не учат такъв предмет и няма да те разбере. Той сади арпаджик, кара москвич, слуша Кондьо и е фен на шампиона (няма значение кой е). Игнорирай го.
Последна промяна от Raid на 16 май 2015 11:15, променено общо 1 път.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 16 май 2015 11:15

Българска, селска работа. Вместо да си гледа кефа и да празнува титлата, той като абсолютен селяк търси внимание по медиите. Представете си Абрамович, или някой Глейзър да нареждат журналисти. Половин България мрази Лудогорец, защото са много добри, а другата половина заради малоумният им собственик. Бекали и оня на Сампдория са еквивалент на наш Киро.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 май 2015 11:22

samo_levski написа:
Alexx написа:Какво коментирате поведението на човек, който питаше кой е тоя Роджър Уотърс,а сега е на концерт на Цеца ...

ахахахахххахах, тоя момент го бях позабравил. тоя мръсен селянин сереше кръв покрай концерта на роджър на националния, едни каузи бяха, едни чудеса.

---

домуса е един обикновен селянин с достъп до пари, дадени му от комунягите и брутални комплекси.

Tozi същия обясняваше как мача на Лудогорец бил по-важен за българите, отколкото концерт на един от най-великите музиканти в историята.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 май 2015 11:24

samo_levski написа:
bobo_13 написа:
samo_levski написа:
Alexx написа:Какво коментирате поведението на човек, който питаше кой е тоя Роджър Уотърс,а сега е на концерт на Цеца ...

ахахахахххахах, тоя момент го бях позабравил. тоя мръсен селянин сереше кръв покрай концерта на роджър на националния, едни каузи бяха, едни чудеса.

---

домуса е един обикновен селянин с достъп до пари, дадени му от комунягите и брутални комплекси.

Еми нормално, само феновете на Пинк Флойд знаят това име. Аз не виждам как ако слушаш рап, траш, пънк, фънк, блус, джас и т.н. ще знаеш името на някакъв пенсионер. Ти като се замислиш, половината от тези които слушат напр. Металика не знаят имената на членовете на бандата.

Всеки човек си има вкус и собствени интереси. Всеки сам си решава какво иска да научи, а и не всеки е фен на музиката и слуша музика по цял ден. Особено пък ако бачкаш по 12 часа на ден

не ми мрънкай оправданя бе, чалгар мръсен.

Типичен изказ на "металяга" на кока от Подуяне.
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Футбол - България”