БФС + ПФЛ = пълна МАФИЯ!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: БФС + ПФЛ = пълна МАФИЯ!!!

Мнениеот korteneca » 13 май 2015 14:21

hristo1306 написа:Един съвет към ръководството на "Тича" ! Опазете най-силния "играч" на "Левски" - духащия перчема с неговите "други начини" и мача е ваш !!! За това искайте чужди рефери, до като има време !

Хубаво даваш безплатни съвети. Сега ако извадиш и парите за чуждите рефери ще направиш добре. :lol: Съвети давал той хаха.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 13 май 2015 14:23

russia написа:Ей, "морето", няма се плашите бе! Нали ги знаете "моралните шампиони" и "сами срещу всички", че имат способността да се "давят" накрая. Уж са свършили по-трудната работа и когато очакванията са, че просто трябва да се пресегнат и да вземат тенекето, то пък пущината се изплъзва и хваща друга посока. :lol:

Продължавай да се мазниш това ти е в кръвчицата. :oops:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 май 2015 14:24

moreto vn написа:
СиняВарна написа:зелени отрепки... стига с това че било в Бургас... ми Бургас е на 130 км от Варна а от софия на 400 смятате ли? Ако можело в София, щяло да бъде в София. Ами не е в София, и ако баба ти беше мъж... Вие и розовите курви знаете само да ревете и искате всички да ви слушат...

Отрепка си ти бе.Леко с пяната на устата. :mrgreen:

Остави го, за него Ботев-ЦСКА е уреден защото Левски не е там, разделянето на А група не струва защото Левски не е там

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 май 2015 14:26

Защото на тях име приятно да бъде махленска война, да крадат салами и кренвирши...

На това му се вика комплексарщина. И понеже са велики само в квартала, затова застават зад името Левски и изведнъж стават национални герои. Комплексарщина голяма... Мач като мач, играе се и си ходиш, какво толкова има в него не мога да схвана ?!?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 май 2015 14:29

Кролик написа:
Защото на тях име приятно да бъде махленска война, да крадат салами и кренвирши...

На това му се вика комплексарщина. И понеже са велики само в квартала, затова застават зад името Левски и изведнъж стават национални герои. Комплексарщина голяма... Мач като мач, играе се и си ходиш, какво толкова има в него не мога да схвана ?!?

Когато един мач и един клуб са ти най-смисленото нещо в живота, възприемаш всичко като война.

Потребителски аватар
СиняВарна
Контакти:

Мнениеот СиняВарна » 13 май 2015 14:29

milen.hristov написа:
moreto vn написа:
СиняВарна написа:зелени отрепки... стига с това че било в Бургас... ми Бургас е на 130 км от Варна а от софия на 400 смятате ли? Ако можело в София, щяло да бъде в София. Ами не е в София, и ако баба ти беше мъж... Вие и розовите курви знаете само да ревете и искате всички да ви слушат...

Отрепка си ти бе.Леко с пяната на устата. :mrgreen:

Остави го, за него Ботев-ЦСКА е уреден защото Левски не е там, разделянето на А група не струва защото Левски не е там

Левски е там където си е заслужил и нито чорбари нито майни са им виновни, ясно ли ти е? За мен вината си е в нашия клуб.. А дали други са се възползвали, това си е отделна тема... Идола на чорбарите Стойчо беше силно "притеснен", когато падаше от БотевЪ... Не се изказвай неподготвен
"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 май 2015 14:34

Този път с право ревете,по малко билети скапани сектори,ама няма да е лошо да питате ръководството ви как се е съгласило на този вариант.Трябваше поне според мен да ви дадат целият В сектор и другата част от стадиона за левскарите поне щеше така да е по-честно.А така по-малко места,при това скапани.

Изображение
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 13 май 2015 14:37

korteneca написа:
hristo1306 написа:Един съвет към ръководството на "Тича" ! Опазете най-силния "играч" на "Левски" - духащия перчема с неговите "други начини" и мача е ваш !!! За това искайте чужди рефери, до като има време !

Хубаво даваш безплатни съвети. Сега ако извадиш и парите за чуждите рефери ще направиш добре. :lol: Съвети давал той хаха.

Парите няма да ги извадим, ще извадим "стоката" от магазините - колбаси, салами, кренвирши и ще Ви оставим само БАХУР :mrgreen: да разберете, че и ние сме хора :mrgreen: ! Но кой каквото сам си надроби това ще сърба !

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 май 2015 14:41

ivan56 написа:Този път с право ревете,по малко билети скапани сектори,ама няма да е лошо да питате ръководството ви как се е съгласило на този вариант.Трябваше поне според мен да ви дадат целият В сектор и другата част от стадиона за левскарите поне щеше така да е по-честно.А така по-малко места,при това скапани.

Те пък щото ще отговорят на някого.. и 20 000 теми да пуснем за мача, каквото са решили шефовете това ще стане.
Пък и то няма значение, Купата е наша :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 май 2015 14:44

ivan56 написа:Този път с право ревете,по малко билети скапани сектори,ама няма да е лошо да питате ръководството ви как се е съгласило на този вариант.Трябваше поне според мен да ви дадат целият В сектор и другата част от стадиона за левскарите поне щеше така да е по-честно.А така по-малко места,при това скапани.

Изображение

И тия билети са им много, ако гледаме реално на нещата те над 3000 няма как да са! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Футбол - България”