Никола Джугански подаде оставка

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

phd
Контакти:

Re: Никола Джугански подаде оставка

Мнениеот phd » 21 ное 2014 13:53

* ALOUATTA SENICULUS - лат. Червена ревяща маймуна

Ако напишете заглавието на настоящия текст в търсачката на Google, ще научите доста неща за едни стадни животинки обитаващи високите дървета в горите на Южна Америка и известни с популярното име "Червени ревящи маймуни".

Макар и доста предпазливи, маймуните са основна храна за ягуарите и пантерите в региона поради следната причина - когато намери някое дърво със сочни листа стадото започва да издава неистов рев с цел да изгони конкуренцията.

Ревът се чува на повече от…. пет километра и си е направо покана за вечеря към нощните ловци заглушавайки и без това тихите стъпки на големите котки. Кофти работа. И всичко това заради лошия навик да ревеш с цяло гърло заради клона до който си се докопал с едничката цел – да не дойде някой по силен да те измести.

Цитат от [offtopic]http://archive.sport1.bg/node/38259[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 ное 2014 13:53

1982 написа:Най-смешното е, че никой от ЦСКА не е поискал оставката на Джугански, той сам си бие шута.

А Йорданов бил заплашван по форумите и заради това СК го сменила. Да се смея ли, да плача ли. За пръв път виждам такова чудо - БФС да се влияе от писаниците по форумите. :lol: :lol:

Ти изгони Джугански! Признай си.. :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 ное 2014 13:54

memnto написа:
Player написа:
memnto написа:
CTAHKO написа:
memnto написа:В Сливен, във Варна, мача на Левски с Ловеч в София. Други? :roll:

Ехааа, мача на Левски с Ловеч :lol: Много сте се загрижили за нас бре :lol: :lol: :lol:

Ти питаш и аз ти казвам. Това, че не ти изнася отговора си е твой проблем. ;)

Ти я си вземи и си сложи едно гифче как гоните Лупи от стадиона си преди няколко лета и не гледай в купичката на Левски. Скандала ви не беше по-малък.

Ти си гледай средняците. ;)

Аз си ги гледам, но явно не само аз а и вие дето и за Б група не ставате, че за 2 месеца Монтана, Пирин (Бл) и Локо (ГО) ви го доказа.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 ное 2014 13:55

Щом е казал, че няма да свири, значи няма :lol: Гадния плехар и аз не го харесвам :mrgreen: Ако го бяха оставили, с тоя скандал така се упекоха нещата, че а сбърка в наш ущърб, а са му строшили главата след мача :roll: Има откачалници в нашата агитка, и не само ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 ное 2014 13:56

modor написа:
1982 написа:Най-смешното е, че никой от ЦСКА не е поискал оставката на Джугански, той сам си бие шута.

А Йорданов бил заплашван по форумите и заради това СК го сменила. Да се смея ли, да плача ли. За пръв път виждам такова чудо - БФС да се влияе от писаниците по форумите. :lol: :lol:

Ти изгони Джугански! Признай си.. :lol:

Аз пиша яко срещу Перуката по форумите, ама жалко, че той не се влияе толкова от писаниците в нета. :| :|
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 ное 2014 13:56

boabbb написа:Щом е казал, че няма да свири, значи няма :lol: Гадния плехар и аз не го харесвам :mrgreen: Ако го бяха оставили, с тоя скандал така се упекоха нещата, че а сбърка в наш ущърб, а са му строшили главата след мача :roll: Има откачалници в нашата агитка, и не само ...

Нямаше да се изненадам да го натупат някъде из Младост :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 21 ное 2014 13:58

CTAHKO написа:
memnto написа:
CTAHKO написа:
memnto написа:В Сливен, във Варна, мача на Левски с Ловеч в София. Други? :roll:

Ехааа, мача на Левски с Ловеч :lol: Много сте се загрижили за нас бре :lol:

Ти питаш и аз ти казвам. Това, че не ти изнася отговора си е твой проблем. ;)

Как беше...чети бе ;) Та какво общо има ЦСКА с мача на Левски с Литекс :?: Не стига че сте прости, ами и неграмотни ;) Ето го въпроса ми и тогава ми обяснявай пак, на кого, какво му отърва ;) А сега си виж и отговора. Пфуууу, това да се опитваш да водиш дискусия с красноармеец си е висша форма на мазохизъм 8-)

CTAHKO написа:Кой мач на ЦСКА е провалил :?:

Не видя ли кои мачове на ЦСКА?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 ное 2014 13:58

boabbb написа:Щом е казал, че няма да свири, значи няма :lol: Гадния плехар и аз не го харесвам :mrgreen: Ако го бяха оставили, с тоя скандал така се упекоха нещата, че а сбърка в наш ущърб, а са му строшили главата след мача :roll: Има откачалници в нашата агитка, и не само ...

А самия Йорданов не го харесвам от един мач Левски-Литекс на Герена през 2009 г. :!:
Последна промяна от bilyaletdinov на 21 ное 2014 13:59, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2014 13:58

Няма как Джугански да си подаде оставката заради изявление в нашия сайт срещу съдия!Явно от някъде другаде идва жегата,а може и отвсякъде :? !Всичко това трябва да се промени в това НЕЩО наречено български футбол!

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 21 ное 2014 13:59

Драмите са изцяло плод на ръководството на ЦСКА и нахъсването на феновете... Аз не видях подобни драми преди мачовете на ЦСКА и Лудогорец с Левски. Просто от ЦСКА знаят, че Лудогорец са единственият отбор който в момента може да ги млати както си иска, и с някакви Стойчовски-Сашевски приоми се опитват да влеят напрежение в Лудогорец. За тяхно нещастие очаквам Лудогорци да ги размажат брутално... 8-)
Последна промяна от Андре-Пиер Жиняк 96 на 21 ное 2014 14:00, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”