petko.h.markov написа:terata написа:petko.h.markov написа:terata написа:Гледам, че повечето виждат Перукан старши, като главен виновник за състоянието на националите. Може и така да е, обаче... маха се Б.Михайлов от БФС и изведнъж треньорите ни стават добри, юношите започват да мачкат всичко по пътя си, абе цветя и рози. Разберете, че младите футболисти в България, децата, тях няма кой да ги научи на нищо, понеже с тях се занимават някакви физкултурници, пияници и тем подобна паплач. Нямаме ли кадърни специалисти при подрастващите, няма как и да вадим кадърни играчи.
Да си го държим тогава.Нищо не става изведнъж! В Германия са седнали 2002г във футболния съюз и са казали" Така
повече не може.Започваме и правим това,това и това.Със срокове -ясно и точно."Сега си берат плодовете-10гпо-късно.
Ние като жените-искам бебе,искам го веднага.Щом така не може-тогава защо да го правим.Няма стратегия,няма търпение.
Някъде да съм казал да го търпим? Напротив. Питам кво точно ще се промени? Играчите ще започнат да играят, като германските национали? Треньорите ни ще станат кат Мауриньо? Юношите няма да ги бият с хандбални резултати всеки месец? Кво точно ще се промени, след като и треньори и ръководство и играчи са некадърници? Толкова ли не схващате! Идва най-честния и почтен човек на земята за шеф на БФС, Няма корупция няма нищо, мечти. Вкарва няква забрана за чужденците в БГ и на терена пълно с български момчета, деца, юноши... идилия. Обаче... тия деца, юноши, момчета са отново тренирани от същите бездарници и некадърници както досега, И кво праим? Самите клубове не обърнат ли внимание на юношите още от малки, не вкарат ли някакви специалисти отвън, че кат гледам при нас няма, нищо няма да стане, па кой ще да е шеф на БФС. Аре мислете малко!
Извинявай,ти въобще разбрали какво съм написал?Кой ако не бфс ще определи стратегията на развитието въобще.
Те въобще какво вършат според теб? Уреждат хотели,ядене,пиене и готово.Това може да го уреди и един домакин.
Щом само клубовете могат-защо е тогава бфс? Ще си го караме-"колективно,всеки сам за себе си"И последно.Като
няма оправия да го закриват футбола и готово.Те и държавниците като тях-въртят си синджира и на САМОТЕК,БЕЗПИЛОТ!
Аз те разбирам идеално. Мисълта ми е, че ако дойдат нови хора, но продължават по старому файда нулева. Трябват промени навсякъде, не само в ръководството на БФС.