Синята приказка VS Зелената магия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Този Лудогорец vs онзи Левски

Мнениеот angelco77 » 26 сеп 2014 14:47

bomba016 написа:
komentator написа:
batmanlevski написа:Левски остава единствения български отбор играл в шампионска лига ,засега не виждам кой друг отбор от България би постигнал този успех !

Ти си бавноразвиващ бе, сигурно си 6-ти клас и много не се следиш футбола, ЛУДОГОРЕЦ ВЛЕЗЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ЗА РАДОСТ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, нека ги подкрепим, направиха страшен мач в Ливърпул, показаха уникална класа и накараха всички българи да се гордеем, айде лапе, отивай да си пишеш домашното по математика, че футболът не ти е силата!

по-скоро ти си бавноразвиващ дори не си развит ,лудогорец никой не ги подкрепя и всеки иска да паднат ако може и с 15 гола,докато Левски са и си остават отбора на народа,не случайно дори като играят Левски и лудогорец,феновете на Цска викат за Левски

Лаик,не ти се получава,коментирай водна топка. :lol: 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 сеп 2014 14:48

Tommi написа:Чито игрово, онзи Левски играеше по-качествен футбол, лично мнение.
Сравнено по постове, онзи Левски превъзхожда този Лудогорец на 8-9 поста, Лудогорец има по-силни единици на 1-2 поста, а вратарският пост е много труден за сравнение, защото и двамата вратари си свършиха работата отлично.

Кажи ги тези 8-9 поста да ги видим? :? :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 26 сеп 2014 14:48

Тия статистики са супер смешни . Левски си е Левски и не може да се сравнява с Луноходец! Тоя автор луд ли е? Все едно да сравнява лодка с круизен кораб . Той и смокача си го каза , като беше в ливърпул "всички тук ме питат за Левски и за цска" факт.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 сеп 2014 14:49

Tommi написа:Чито игрово, онзи Левски играеше по-качествен футбол, лично мнение.
Сравнено по постове, онзи Левски превъзхожда този Лудогорец на 8-9 поста, Лудогорец има по-силни единици на 1-2 поста, а вратарският пост е много труден за сравнение, защото и двамата вратари си свършиха работата отлично.

Предубеден си,Томи. 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 26 сеп 2014 14:51

komentator написа:
vayk написа:
komentator написа:
batmanlevski написа:Левски остава единствения български отбор играл в шампионска лига ,засега не виждам кой друг отбор от България би постигнал този успех !

Ти си бавноразвиващ бе, сигурно си 6-ти клас и много не се следиш футбола, ЛУДОГОРЕЦ ВЛЕЗЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ЗА РАДОСТ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, нека ги подкрепим, направиха страшен мач в Ливърпул, показаха уникална класа и накараха всички българи да се гордеем, айде лапе, отивай да си пишеш домашното по математика, че футболът не ти е силата!

Човекът явно има предвид, че Лудогорец не е български отбор? :lol:

Глупости, срещу него след като пише БЪЛГАРИЯ, аз като фен на друг отбор от България, ще ги подкрепям като любим отбор, горд съм че съм българин направиха чудеса срещу Стяуа и Лацио, а сега съм сигурен, че ще бият Реал Мадрид, надменният и нагъл Роналдо ще си говори сам като го направят нашите на луд!

Вече съм твърдо убеден, че си на около 12 години - Лудогорец НЕ Е българскии отбор, най-малкото, ако сравниш броя на чужденците в съставите на двата тима, които съпоставяш!!!
А това, че ти си се кефил не означава, че " ...всички българи да се гордеем... РАДОСТ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ..."
И мислч, че с "...айде лапе..." показваш, е е крайно време "...да си пишеш домашното по математика..." защото "...футболът не ти е силата!..."
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 сеп 2014 14:51

bilyaletdinov написа:Онзи Левски имаше 80 % българи в състава си, без тези с паспортите, като повече от половината от българите бяха юноши на клуба...Да не говорим, че маса юноши получиха шанс за изява. До тук с паралелите. Няма смисъл да говорим за публика, атмосфера и т.н. Факт е, че Мъри игра агресивен и нападателен футбол и заради това изяде шамарите от големите отбори. Ако се бяхме затворили и да ръгаме само напред може би имахме шанс да вземем някоя точица, ноо...все тая.

Прав си,но на мен лично ми хареса този нападателен Левски. :)

пп.Кога ли ше се върне? 8-)

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 26 сеп 2014 14:52

С милиони за трансфери всеки ще влезе в ШЛ и ще стигне 1/8 финал. Онова, което направи Левски няма да има никога аналог. Резервите при Гочето, + няколко юноши, върналият се от Германия Дани Боримиров и свободните агенти Томашич и Бардон Левски влезе в ШЛ и стигна 1/4 финал. До червеният картон на Бардон мачкахме Шалке, ако не беше онзи британски хомосексуалист щяхме да играем финал в Айндховен.

Чорбарите могат само да въздишат и да си гледат черно-белите ленти от мачовете с Нотингам и Ливърпул.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 сеп 2014 14:53

Red Warrior написа:

Кажи ги тези 8-9 поста да ги видим? :? :mrgreen:

Лусио Вагнер - Минев, Томашич и Топузаков - Моци и който и да е друг, Боримиров и Ричи - Дяков и Ешпиньо/Златински, Бижутера - Мисиджан, Мечо Телкийски - Мишо Александров, Бардон - Марселиньо. Вратарите не ги сравнявам, а десният бек е "на кантар", но може да се даде леко предимство на Кайсара.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 сеп 2014 14:54

1palq4o1 написа:
komentator написа:
vayk написа:
komentator написа:

Човекът явно има предвид, че Лудогорец не е български отбор? :lol:

Глупости, срещу него след като пише БЪЛГАРИЯ, аз като фен на друг отбор от България, ще ги подкрепям като любим отбор, горд съм че съм българин направиха чудеса срещу Стяуа и Лацио, а сега съм сигурен, че ще бият Реал Мадрид, надменният и нагъл Роналдо ще си говори сам като го направят нашите на луд!

Вече съм твърдо убеден, че си на около 12 години - Лудогорец НЕ Е българскии отбор, най-малкото, ако сравниш броя на чужденците в съставите на двата тима, които съпоставяш!!!
А това, че ти си се кефил не означава, че " ...всички българи да се гордеем... РАДОСТ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ..."
И мислч, че с "...айде лапе..." показваш, е е крайно време "...да си пишеш домашното по математика..." защото "...футболът не ти е силата!..."

Значи и ЦСКА НЕ Е български отбор.

komentator

Мнениеот komentator » 26 сеп 2014 14:54

1palq4o1 написа:

АБЕ АЛАААААААААААААААНКООООООООЛУ ШАХТЬОР ДОНЕЦК УКРАИНСКИ ОТБОР ЛИ СА С 200 БРАЗИЛЦИ, ЛИВЪРПУЛ И ТЕ КАТО ИГРАЯТ С ЕДИН ДВАМА АНГЛИЧАНИ ШВЕЙЦАРСКИ ОТБОР ЛИ Е БЕ АЛАНОКОЛУУ. ЛУДОГОРЕЦ КАКТО И ДУГИТЕ ОТБОРИ С МАЛКО МЕСТНИ ФУТБОЛИСТИ СА КЛУБНИ ОТБОРИ, А НЕ НАЦИОНАЛНИ, ЛАИК!
Последна промяна от komentator на 26 сеп 2014 14:57, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”