Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 17:24

staria написа:Тоше, ще ти обясня разликата между гастарбайтер и мен. На моя език гаст означава гост, т.е. като теб в Пловдив. Дошъл си тук да изкараш някой лев и т.н. В моя "Personalausweis" (ти ще си преведеш какво е това) си пише "Staatsangehörigkeit" - "Deutsch", в превод националност - германец, а не българин, циганин или гагауз. А сега ще ти обясня и нещо за кенефочистачите. Тоше, тук при нас се правят само кенефи, които се чистят сами, разбираш ли? За да може по-малко селски пръчки като теб да е работят тази работа и да си седят на село. Надявам се след някоя и друга година и в твоето село да има, но имам леки съмнения, затова ще трябва да напрегнеш малко фантазията си и да си го представиш. Поздрави на село.

Ваньо... Иванов... виж сега, манго(това е вид плод). Прост и неначетен си и такъв явно искаш да си останеш. Какво ти пише в имиграционните документи, все тая. Те и нашите мангали тук по паспорт се водят българи, а някои дори пловдивчани-истински маИни, но всъщност не са нищо повече от едни най-обикновени цигани. Та и твоята работа досущ като тяхната... "германецо" :mrgreen:
За функционирането на кенефите се предавам - определено имаш повече познания и опит в сферата на почистването и функционирането им.

За "Тоше" - обеща, че ще се обадиш да се видим миналото лято - излъга! След това обеща, че ще се обадиш това лято - излъга! След това ми каза - около 15-ти септември - ПАК ИЗЛЪГА. Ами не си ли типичан мангал ми кажи?! Всяка дума ти е лъжа. Или разбра, че на дърти години ще ядеш шамари от "Тошето" и ще си бършеш сополивия нос и реши "битките" да ги продължиш във форума?

На село ще предам поздрави, като ходя да наемам някой твой роднина за хамалски услуги. Я баща, я братя... Който е останал тук, а не е тръгнал като теб по широкия свят, за да се "образова" и квалифицира на тема "санитарни възли".
Последна промяна от Thurman Murman на 18 окт 2013 17:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 17:30

Thurman Murman написа: Или разбра, че на дърти години ще ядеш шамари от "Тошето" и ще си бършеш сополивия нос и реши "битките" да ги продължиш във форума?
".

Не, че е към мен, ама искам да попитам това като заплаха за саморазправа ли се явява?!!!
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 окт 2013 17:31

Ми като не е към теб що питаш?

Я кажи сега ти....е ли е вярно, че Узунов иска всичко да мине тихичко?

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 окт 2013 17:34

Thurman Murman написа:
staria написа:Тоше, ще ти обясня разликата между гастарбайтер и мен. На моя език гаст означава гост, т.е. като теб в Пловдив. Дошъл си тук да изкараш някой лев и т.н. В моя "Personalausweis" (ти ще си преведеш какво е това) си пише "Staatsangehörigkeit" - "Deutsch", в превод националност - германец, а не българин, циганин или гагауз. А сега ще ти обясня и нещо за кенефочистачите. Тоше, тук при нас се правят само кенефи, които се чистят сами, разбираш ли? За да може по-малко селски пръчки като теб да е работят тази работа и да си седят на село. Надявам се след някоя и друга година и в твоето село да има, но имам леки съмнения, затова ще трябва да напрегнеш малко фантазията си и да си го представиш. Поздрави на село.

Ваньо... Иванов... виж сега, манго. Прост и неначетен си и такъв явно искаш да си останеш. Какво ти пише в имиграционните документи, все тая. Те и нашите мангали тук по паспорт се водят българи, а някои дори пловдивчани-истински маИни, но всъщност не са нищо повече от едни най-обикновени цигани. Та и твоята работа досущ като тяхната... "германецо" :mrgreen:
За функционирането на кенефите се предавам - определено имаш повече познания и опит в сферата на почистването и функционирането им.

За "Тоше" - обеща, че ще се обадиш да се видим миналото лято - излъга! След това обеща, че ще се обадиш това лято - излъга! След това ми каза - около 15-ти септември - ПАК ИЗЛЪГА. Ами не си ли типичан мангал ми кажи?! Всяка дума ти е лъжа. Или разбра, че на дърти години ще ядеш шамари от "Тошето" и ще си бършеш сополивия нос и реши "битките" да ги продължиш във форума?

На село ще предам поздрави, като ходя да наемам някой твой роднина за хамалски услуги. Я баща, я братя... Който е останал тук, а не е тръгнал като теб по широкия свят, за да се "образова" и квалифицира на тема "санитарни възли".

Момък, с този си пост вече ме "амбицира". Рано или късно ще се видим. Дано тогава си също толкова словоохотлив и радостен да ме видиш. Спирам дотук, защото не ми се занимава с малоумници, но теб сън май повече няма да те хване и има защо...

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 17:34

plovdivram написа:
Thurman Murman написа: Или разбра, че на дърти години ще ядеш шамари от "Тошето" и ще си бършеш сополивия нос и реши "битките" да ги продължиш във форума?
".

Не, че е към мен, ама искам да попитам това като заплаха за саморазправа ли се явява?!!!

Явно! Получавах ЛС-и от Ваньо-кенефа със заплахи за саморазправа с някой си "Тоше", но винаги като се отзовавам, за да изясним тоя въпрос, получавам неясни отговори за имагинарни срещи в бъдещите месеци. Както казах и по-горе - лъже като дърт... локомотивец другаря Иванов. "Ще, ще", пък досега не се е обадил нито веднъж кенефния плъх.
Последна промяна от Thurman Murman на 18 окт 2013 17:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 17:35

DarkPsy написа:Ми като не е към теб що питаш?

Ами не просто питам... :mrgreen: Нали трява да знам и мен какво ме очаква, като гледам как ЕСКАЛИРАТЕ!!! :mrgreen:
Най-трудна е "ПАРТИЗАНСКАТА" война... Незнаеш от кой храст, какъв НЕПОЗНАТ ще излезе!!! :mrgreen:

Колкото до Узунов... Ти сега, веднъж искаш ДОКУМЕНТИ и ДОКАЗАТЕЛСТВА, а друг път настяваш да приемаме за остоверни думи, които ги бил чул на твой приятел, приятеля!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 17:42

plovdivram написа:
DarkPsy написа:Ми като не е към теб що питаш?

Ами не просто питам... :mrgreen: Нали трява да знам и мен какво ме очаква, като гледам как ЕСКАЛИРАТЕ!!! :mrgreen:

A-a-a молА ти се... С теб обичаме кАлтурно да си лафим, само дето напоследък обичаш да "бягаш по тъча" като стане въпрос колко пъти и на каква стойност очакват държавна помощ "нИпУдвластните" :mrgreen:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 17:47

staria написа:Момък, с този си пост вече ме "амбицира". Рано или късно ще се видим. Дано тогава си също толкова словоохотлив и радостен да ме видиш. Спирам дотук, защото не ми се занимава с малоумници, но теб сън май повече няма да те хване и има защо...

Теб докато те чакаме да се "амбицираш", Mr. WC, на мен сто пъти ще ми мине мерака. Досега цели 3 ПЪТИ обещаваш и лъжеш. За лъжливото овчарче(в превод беси означавало овчари :mrgreen: ) чел ли си? Та... чувал ли си за "лъжливото бесче" или я няма преведена на немски и затова не я разбираш :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 17:53

Thurman Murman написа:
A-a-a молА ти се... С теб обичаме кАлтурно да си лафим, само дето напоследък обичаш да "бягаш по тъча" като стане въпрос колко пъти и на каква стойност очакват държавна помощ "нИпУдвластните" :mrgreen:

'начи викаш да съм спУкоен!!! :mrgreen: дУбре!!! :mrgreen:

Иначе кУнкретнУ... Защо всеки път се опитваш да ме убедиш, че съм твърдял нещо, което няма нищо общо с това, което всъщност съм казал?!! :mrgreen: Това, че вие искате да разбирате нещата, така както ви е удобно на "разбиранията" не означава, че това нещо съвпада с РЕАЛНОСТТА!!! Ето, пак нищо не сте разбрали (или по-скоро НЕ ИСКАТЕ) от онова, което ви обясних в темата за поредното събаряне на трибуна при вас, но си настоявате че то трябва да има този "прочит", който на вас ви харесва!!! Е, няма такова нещо... Никъде, НИКОЙ от нас не е искал ДЪРЖАВНА ПОМОЩ в СТОЙНОСТ (каквото и да имаш предвид)!!! Там обясних много добре за какво става въпрос и повечето мисля разбраха, нищо че друго говорят... Опита ми през годините показва обаче, че такива "ДИСКУСИИ" с вас са БЕЗМИСЛЕНИ, защото каквто и да ви се каже, ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ РЕШИЛИ КАТО КАКВО ЩЕ ГО ПРЕДСТАВЯТЕ!!! Тук пак напомням на Пупъра за "Любовта"!!! ;) Пример за това е ИСТОРИЯТА ни, която въпреки всичко вие си я наричате "КРАДЕНА"!!! :mrgreen: Друг е въпроса, че 99,9% от вас даже незнаят (не казвам - не вярват :mrgreen: )и какво точно влагат в този израз - "КРАДЕНА", ама си го говорят, че и настояват!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 окт 2013 17:55

Thurman Murman написа:
staria написа:Момък, с този си пост вече ме "амбицира". Рано или късно ще се видим. Дано тогава си също толкова словоохотлив и радостен да ме видиш. Спирам дотук, защото не ми се занимава с малоумници, но теб сън май повече няма да те хване и има защо...

Теб докато те чакаме да се "амбицираш", Mr. WC, на мен сто пъти ще ми мине мерака. Досега цели 3 ПЪТИ обещаваш и лъжеш. За лъжливото овчарче(в превод беси означавало овчари :mrgreen: ) чел ли си? Та... чувал ли си за "лъжливото бесче" или я няма преведена на немски и затова не я разбираш :mrgreen:

:lol: Raoul Duke,кога стана и ти "потник" бе ? Нали не обичаше "поляните"...кога стана и ти "файтър"... :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Футбол - България”