Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2013 18:27

DarkPsy написа:На тия 30-40 хиляди за концерта дали и пука за Лудогорец?

Че не им пука,не им пука,но пак казвам...не е нормално да си собственик на клуб,да строиш ново съоръжение и то да не е построено според изискванията 8-) Какви са тези БГ бизнесмени,акъла ми не стига :? Визирам стадионите на Литекс и на Лудогорец.На Черноморец също е сравнително нов.Сега ще видим и с тези на Левски и Ботев какво ще стане и дали ще отговарят на изискванията 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 07 авг 2013 18:31

CTAHKO написа: Какви са тези БГ бизнесмени,акъла ми не стига :?

е тия са същите, които смятат "роджър лотърс" за световно неизвестен, а цеца - богиня на музиката. :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 авг 2013 18:34

Вие май не разбирате, че има хора, на които им пука повече за спорт и доста по-малко за музика, пък ако ще да е на Бийтълс. Стига толкова от мен, явно съм прекалено тъп във вашите очи.
Само Левски!

way
Контакти:

Мнениеот way » 07 авг 2013 18:34

CTAHKO написа:

Че не им пука,не им пука,но пак казвам...не е нормално да си собственик на клуб,да строиш ново съоръжение и то да не е построено според изискванията 8-) Какви са тези БГ бизнесмени,акъла ми не стига :? Визирам стадионите на Литекс и на Лудогорец.На Черноморец също е сравнително нов.Сега ще видим и с тези на Левски и Ботев какво ще стане и дали ще отговарят на изискванията 8-)

От Левски уж казаха че ще отговаря на всички изисквания до не знам си кое

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2013 18:37

siniq_fen написа:Вие май не разбирате, че има хора, на които им пука повече за спорт и доста по-малко за музика, пък ако ще да е на Бийтълс. Стига толкова от мен, явно съм прекалено тъп във вашите очи.

Абе пич,на какъв език трябва да ти се обясни,че проблема е в собствениците на футболните клубове,както и в БФС,дето има раздава ей така лицензите,а не че Рожър Уотърс щял да направи един концерт в България за 50 годишната си кариера 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2013 18:38

way написа:
CTAHKO написа:

От Левски уж казаха че ще отговаря на всички изисквания до не знам си кое

Дано :!: Дано и този на Ботев също да отговаря на всички изисквания.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 07 авг 2013 18:41

siniq_fen написа:Вие май не разбирате, че има хора, на които им пука повече за спорт и доста по-малко за музика, пък ако ще да е на Бийтълс. Стига толкова от мен, явно съм прекалено тъп във вашите очи.

и ти май не разбираш, че е възможен и обратния сценарии - на много повече хора да им пука за "стената", от колкото за лудогорец.
и фактите ще го потвърдят - виж колко човека ще дадат по средно около 120 лева да гледат "стената" и виж колко ще гледат лудогорец.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 18:47

niki87 написа:Кво реват тия? Да си направят стадион, отговарящ на изискванията! Нали са голямата работа.

Ако вместо Лудогорец беше Левски, къде щяхте да играете, бре пиле монтанско- В Београд или в Атина?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
teodor83
Контакти:

Мнениеот teodor83 » 07 авг 2013 18:58

Национален стадион е за футбол и за спортни мероприятия, а не за някакви певци. За певците, онази мутра нали направи красива зала........

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 авг 2013 19:05

Кашчей написа:
niki87 написа:Кво реват тия? Да си направят стадион, отговарящ на изискванията! Нали са голямата работа.

Ако вместо Лудогорец беше Левски, къде щяхте да играете, бре пиле монтанско- В Београд или в Атина?

Щяха да изчакат строежа на сектор А да приключи и на връх 100 годишнината щяха да си изиграят мача. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”