ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2013 19:14

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:Хората ти го написаха, но ти не си си отворил очите... Ще получавам малък процент от продажбата на акциите!

Ти се поразрови малко в нета, потърси що за фирма ви е купувач!

Викаш, тия ще ви купят и без одит, само на честната дума на Лупи?!

Какво лошо има да получава процент от акциите? Не го ли заслужава, ако плана за развитие на клуба е успешен?

Човеко, за трети път ти предлагам да намериш фирмата, която ще ви е купувач и да разбереш кои са и в управителния съвет, ако е АД, с какво се занимава, е кога е основана.. ето такива дребни неща, преди да почнеш да правиш метани на Лупи!

Нали уж беше групировката "Червени шампиони"?!?

Абе, човеко... Гледай запис на конференцията и тогава разсъждавай за "групировката". Такава групировка - НЯМА. Това е обединение на група хора, които след закупуването на ЦСКА ще спрат да ползват това има, с което се определят пред червеното общество.

Добре де няма.Група хора, обединени от една цел, са сигурно хайдушка дружина.
Обаче тия хора нещо не ми се връзват с "Лира инвестмънс", а на теб?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 19:15

petko.h.markov написа:Не съм черноглед а подозрителен.Мисля че съм се обосновал.Също и показал как може да помогнем на клуба
в този труден момент.
Който го чете емоционално и не търси смисъла-негов проблем.

Това го каза и показа Сашо Томов - не ти! Тоя човек прави това, което ти, аз и много други искаме - акциите при феновете.
Е сега се вижда ясно какви сме фенове. стискаме си 50-те лв и не искаме да си купим 10 акции, щото лошия чичко Томов ще ги присвои. Ако беше друг чичко - същата песен. Що ли - не щото е Томов - щото сме нещастници, които обичат да плюят, когато не вадят нищо от джоба си.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 19:17

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:Хората ти го написаха, но ти не си си отворил очите... Ще получавам малък процент от продажбата на акциите!

Ти се поразрови малко в нета, потърси що за фирма ви е купувач!

Викаш, тия ще ви купят и без одит, само на честната дума на Лупи?!

Какво лошо има да получава процент от акциите? Не го ли заслужава, ако плана за развитие на клуба е успешен?

Човеко, за трети път ти предлагам да намериш фирмата, която ще ви е купувач и да разбереш кои са и в управителния съвет, ако е АД, с какво се занимава, е кога е основана.. ето такива дребни неща, преди да почнеш да правиш метани на Лупи!

Нали уж беше групировката "Червени шампиони"?!?

Абе, човеко... Гледай запис на конференцията и тогава разсъждавай за "групировката". Такава групировка - НЯМА. Това е обединение на група хора, които след закупуването на ЦСКА ще спрат да ползват това има, с което се определят пред червеното общество.

Как да се връзват, като нямат нищо общо? Лира ще са собственик на акциите, докато не се пуснат в продажба и бизнесмените, дето се крият за сега не си купят акции.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2013 19:22

Кировец написа:Как да се връзват, като нямат нищо общо? Лира ще са собственик на акциите, докато не се пуснат в продажба и бизнесмените, дето се крият за сега не си купят акции.

Ти помниш ли неща отпреди 12 дена, примерно, когато "Червени шампиони" излезе на светло? А Лира ще са собственик и когато се пуснат в продажба.Ще си приберат милионите в джоба, а вие пак ще го духате, защото не мислите предварително, а викате Ура! на всеки нов! Никой не може да ги задължи да изчистят веднага дълговете, ако придобият акциите така, както са го намислили.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юли 2013 19:25

Кировец написа:
petko.h.markov написа:Не съм черноглед а подозрителен.Мисля че съм се обосновал.Също и показал как може да помогнем на клуба
в този труден момент.

Това го каза и показа Сашо Томов - не ти! Тоя човек прави това, което ти, аз и много други искаме - акциите при феновете.
Е сега се вижда ясно какви сме фенове. стискаме си 50-те лв и не искаме да си купим 10 акции, щото лошия чичко Томов ще ги присвои. Ако беше друг чичко - същата песен. Що ли - не щото е Томов - щото сме нещастници, които обичат да плюят, когато не вадят нищо от джоба си.

Къде съм написал и ред за акции.Къде съм написал че лупи ще ги присвой.Къде съм написал че няма да купя акции.
Чети и после пиши.Структурата на един клуб и хората в нея определят начина и на работа.В тази липсват хора
професионалисти-както при титан.И накрая.Призовах феновете да ходят на мачовете и пълнят стадиона.Два
мача на месец по 80 000лв дава 160хил.лв приход.Изчерпих си търпението да ти повтарям.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 19:31

petko.h.markov написа:
Кировец написа:
в този труден момент.

Къде съм написал и ред за акции.Къде съм написал че лупи ще ги присвой.Къде съм написал че няма да купя акции.
Чети и после пиши.Структурата на един клуб и хората в нея определят начина и на работа.В тази липсват хора
професионалисти-както при титан.И накрая.Призовах феновете да ходят на мачовете и пълнят стадиона.Два
мача на месец по 80 000лв дава 160хил.лв приход.Изчерпих си търпението да ти повтарям.

Извинявам се.Както и да е. Живота продължава.
Айде, бъдете здрави.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 юли 2013 19:31

От цялата "дискусия" тук разбрах едно, че никой не предлага решение на проблема, обаче всички критикуват единственият човек, който се зае да спасява "автентичния" ЦСКА.
Пролича и типично българската увереност, че видиш ли " не мой то туку така да се е захванал за доброто на народа, ако няма келепирец" и веднага започнаха да се вадят кирливи ризи, като доказателство, че и той е маскара.
Томов никъде не е казал, че лично той ще получава процент от акциите, но нейсе...
Въпрос: С какво управляващите преди 5 години са по- свестни от сегашните? Значи тогава те са били прави, а сега изведнъж станаха криви? Бре де, протестиращите ...тогава нямаше мутри и олигарси... 8-)
От гледна точка на днешните събития около властта, започвам все повече да вярвам, че тогава скроиха капа на Лупи заради Кремиковци и то я скроиха комунистите и агентите на ДС.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 16 юли 2013 19:36

в този труден момент.Който го чете емоционално и не търси смисъла-негов проблем.

По скоро имах предвид някои от "армейските" постове преди твоя. Просто писах под твоето мнение.
Съгласен съм с теб, да пълним стадиона в домакинските мачове, от там ще влизат свежи пари, защото едно такова преструктуриране ще отнеме време.
Но не вярвам в момента да няма човек( или хора), който да дава пари за някои спешни плащания.
Остават още много въпроси. Днес почти нищо не се разясни, освен посоката към която се е устремил ЦСКА може би.
Аз също съм подозрителен към Лупи, със сигурност търси изгода, дано да прави опит да си изчисти името, доколкото е възможно това стане.
Тази прозрачност, която твърдят, че ще прилагат ми дава надежди. Ще видим.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 юли 2013 19:38

Кашчей написа:

Вещер, каква е според теб процедурата по преобразуването на АД в ПАД? Имаш ли хабер, как става тази работа? А да видим въобще нещо"връзваш" ли по въпроса или само хейтваш.. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 юли 2013 19:38

Извинявайте, че питам, но моите 40 поименни привилегировани акции на Левски не означават ли, че има и други акционерни дружества освен новото?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”