Настъпва часът на скритите фаворити

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

terrorist
Контакти:

Re: Настъпва часът на скритите фаворити

Мнениеот terrorist » 18 мар 2013 17:28

На левскарите ви се чуда, Тонев бил казал нз си кво и вие му вярвате сляпо, в тая държава всеки обещава никой не изпълнява, оставаше и Батков да каже че ще пътуват до Варна със самолет и затова ще са шампиони. Понеже се познавам с някои играчи и ръководители (и бивши), отидете до надежда да питате феновете какво мислят за Иво Тонев.
Както написах по-горе по темата, най-силни в момента са Славия, Ботев и Литекс, прибавям към тях и Лудогорец (най-голям футболен потенциал)
1 Литекс
2 Ботев
3 Лудогорец
4 Славия - през купата на БГ
ние и Левски се класираме за купата на БГ :lol: ( другите ще изиграят по 2 мача мах 4 в Европа)

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 18 мар 2013 17:39

СИН_ИМПЕРАТОР написа:да не говорим че за Локо(ПД) единствената цел до края на сезона ще бъде победа в пловдивското дерби.А пловдивското дерби е следващия кръг след мача Локо(ПД)- Левски, т.е. не изключвам Локото дори да запазят някой от титулярите си срещу нас ;) ...бе както и да го въртим у сучем, реално по-трудното за Левски мина ;)

Май забравяш, че имате мачове с Ботев Враца, Миньор, Етър!:)))))))))

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 мар 2013 20:25

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Тоньо каза: ЛЕВСКИ ШАМПИОН, което ме кара да мисля че се започва със организация и "финансови инжекции" .Аз вече нямам никакво съмнение че ще бием във Варна примерно.ЦСКА в 6-тия кръг от злоба ще легнат на Лудогорец, пък и са доста слаби- тях ги отписвам. Ботев(ПД) и Литекс може би са скрити фаворити, най-вече Ботев, защото на ГГ не му се занимава вече

Те на ваш Тоньо звездите му говорят. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”