glarus_ds написа:za nas e toj religiq написа:glarus_ds написа:Vict0ry написа:Показвате мачове от Европааааа!Вие добре ли сте бе хора?Те половината на стадиона са отишли да гледат другия отбор,а не Софийските "грандове".Мислите ли че на мачовете на Левски със Челси и Барселона хората са отишли да гледат Левски?Не се залъгвайте!Дайте мач от родното първенство или купата!
Да, мисля! При гола на Огнянов целия стадион избухна в радост! Спрете с приказките, че едва ли не фенове на други отбори са пълнили стадиона на мачовете на Левск, че вече ми е смешно да ви чета

Ти по добре коментирай колко от феновете на стадиона са софиянци , и ти с колко приятели от Бургас отиде на мача ? Както и още колко хиляди като теб от провинцията са запалили колите за да гледат тоя мач? Спора е не дали сте повече , а дали софийските ви фенове са повече ? Защото през уикенда в А група когато не можете да си позволите да се изсипете от цяла България , и не играете с Барса и Челси сте 2-3000 човека на стадиона , което е меко казано смешно за 2 милионен град и за отбор с име и традиции като вашите ! Ето там е трагедията ви !!!
Съгласен съм с вас по принцип, в София публиката е разглезена и на мач срещу по-малките отбори на никой не му се ходи! Аз по принцип ходя на Герена като мога, но примерно на мача с Пирин Гоце Делчев отидох както се казва с малко зор, не ми се ходеше много

и междо другото нямам нищо общо с Бургас, там съм ходил само веднъж преди 9 години

Сори , прочетох , гларус -бс , а то било - дс от там помислих че си бургазлия

Но дори и да не си това което казвам е абсолютната истина ! Защото всички говорим за фенове , а феновете са тези които са на мача ! Защото сърца милиони , отбор на народа , а накрая 1000 човека на мач в 2 милионен град ? Сам усещаш че звучите и изглеждате смешно , а не ние които сме си само от Пловдив и пълним стадионите си по мачовете в А група че и в Б даже , а не с Байерн , Манчестър или Барса ! Защото и ние сме играли с такива отбори и на стадиона е имало по 40-50 000 души и то пловдивчани ! Така че е смешно да се хвалите с присъствие на евро мачове на които присъстват хора от цяла България !