Спецчастите арестуваха 6 футболисти

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Re: Спецчастите арестуваха 6 футболисти

Мнениеот plamenski » 13 дек 2012 21:36

silver1962 написа:
Bartolomej написа:Време беше да се ударят двата Бургаски тото отбора , за да тръгне футбола ни нагоре.
Тва 20 - 25 години от как гледам футбол , тези два тима си правеха каквото си искат пред очите на цяла България , най- наглио и безцеремонно . Най-после се взеха мерки .
Дано вече тръгнем нагоре , нагоре си само нагоре

Двата тото отбора са с марката Черноморец единия от Поморие които вече за радост не съществува. Другия е ПСФК-то които е крайно време също да спре да съществува. Докато в Бургас са Събев и Киряков ще е атака. Нефтохимик не ги замесвай в момента този отбор е един от малкото изрядни клубове в България. Днеска арестувани бяха само футболисти на ПСФК Черноморец Бургас.

:) Той колегата явно има добро чувство за хумор. Само аз ли го усещам?
П.П. Без майтап ама това е втори случай с клуб собственост на Събев, ръководен от Киряков и отбор воден от Херо.
Преди близо шест години сигнал до БФС за уговорен мач изпрати босът на “Черноморец” Митко Събев. Като президент на закрития вече “Нафтекс” той алармира за съмнителното равенство на “шейховете” 2:2 срещу “Черно море”.
Заради удобния на варненци резултат от бургаския клуб бяха уволнени капитанът Малин Орачев, треньорът Димитър Димитров-Херо и помощниците му Димитър Стойчев и Златко Янков. Героят от САЩ '94 дори написа обяснение.
Мотивът за освобождаването им бе “основателни съмнения за задкулисни уговорки на мачове и в частност на “Черно море”- “Нафтекс”.
Обвиненията на “Нафтекс” към Янков и Херо обаче идват само няколко дни след като двамата бяха назначени за шефове в новия бургаски клуб “Черноморец 919”. До медиите тогава бяха разпространени писмените обяснения на Янков до шефа Митко Събев. “Не сме залагали на точен резултат. Никой от нас не е искал да печели пари. Само Вили Вуцов /тогава треньор на “Черно море”/ го е направил явно”, пише в обяснението Янков. Той уточнява, че само един австрийски букмейкър е приемал залози за 2:2 - максимум 25 евро при коефициент 17, което означава максимална печалба от 425 евро на залог.
По-късно самият Янков заяви, че е бил принуден да напише неверни факти, за да избегне дисциплинарно уволнение. Назначената тогава комисия, начело с ген. Васил Василев, задейства “тежката държавна машина”, но до краен резултат от разслеването не се стигна.

Едно време дори имаше някакъв кодекс на честноста или нещо подобно, който разписваха футболистите на Нафтата ( Нафтекс тогава )...и едни декларации се пишеха тогава...
Последна промяна от plamenski на 13 дек 2012 21:44, променено общо 1 път.
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 дек 2012 21:41

Няколко точки по темата....
1. Днес ми се обади един приятел за да ми каже новината. Реших,че става въпрос за уговорени мачове и ми стана кофти. Сега вече ми олекна. Тези момчета,ако наистина са се забъркали в нещо-да си носят последствията.
2. П.Йорданов и Р.Трифонов-защо ли не ме учудват двете най-често спрягани имена ?? Първия явно не му се играе от известно време насам-вероятно вади повече пари от залози. Втория беше единствения,който въобще не ме трогна по време на допинг скандала. Не,че на другите вярвах,ама тоя си беше в кюпа. А и самата школовка им е такава. ;)
3.Херо явно бръкна дълбоко.
4. Довиждане бай Митьо. Добре дошъл,товариш Кирсан. ;)
5. Кога МВР ще разтършува в ЦСКА,Левски,Литекс и Лудогорец ??? Че и в някои други отбори ??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 дек 2012 21:42

ShooterMan написа:Бивш цесекар,бивш левскар...какво ви говори това?Те там се учат на тея мръсотии и помиярщини!УЕФА многократно сигнализира за нередности в мачовете на двата "гранда".До кога?Кога ще бъдат разформировани тези две отборчета?Колко още доказателства трябват,за да проумее и най-големия дебил,че докато ги има футбола няма да съществува в България?

Всеки отбор в България е уговорял/участвал в уговорен мач.И мен не ме кефят софийските колоси,но разсформировани ??? Та отбори като Ювентус,Милан бяха хванати в уреждане на мачове в много по-големи мащаби от това което е в България,но не бяха разформировани....защо нашите трябва да бъдат ? Аз не си представям първенство с Ботев Враца,Черно море,Монтана,Етър,Славия Лко СФ ...та тези отбори нямат пари да се усмихнат...какъв футбол ще правят
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 дек 2012 21:48

TristaNNN написа:
ShooterMan написа:Бивш цесекар,бивш левскар...какво ви говори това?Те там се учат на тея мръсотии и помиярщини!УЕФА многократно сигнализира за нередности в мачовете на двата "гранда".До кога?Кога ще бъдат разформировани тези две отборчета?Колко още доказателства трябват,за да проумее и най-големия дебил,че докато ги има футбола няма да съществува в България?

Тръгваш от негативното към ... негативното. Истината е че в момента правната и финансова ситуации в Черноморец технически дават възможност базите да се превърнат в частна събева собственост, което е директен удар по държавата. Като нищо може да се окаже, че държавата в "най-добрият за живеене град" е всъщност дясна ръка на мафията, което за управляващата власт е адски неудобно в началото на изборна година. Ама ти викаш ... пак Левски и червените са виновни, леле мале :|

А добър ден :mrgreen: ... Явно не си от Бургас и не знаеш , че навремето кмета Николов го съдиха за източване на ДДС . И че беше уволнен от Победа АД за злоупотреби 8-)

silver1962
Контакти:

Мнениеот silver1962 » 13 дек 2012 21:51

Георги Терзиев и Пламен Димов от "Черноморец" също са сред 11-те задържани при спецакция на бопаджии футболисти за черно тото, разкриха от Sportline.bg.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 дек 2012 21:53

silver1962 написа:Георги Терзиев и Пламен Димов от "Черноморец" също са сред 11-те задържани при спецакция на бопаджии футболисти за черно тото, разкриха от Sportline.bg.

Пуууу,изтървахме едни 100-200 хиляди евро от трансфера на Жорката. :(
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 дек 2012 21:55

дано не е вярно това за Георги Терзиев...момче с качества което ще е жалко да си компромитира бъдещето,но ако е участвал в тези работи..ми да е мислил :|
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 дек 2012 22:01

subzero написа:Няколко точки по темата....
1. Днес ми се обади един приятел за да ми каже новината. Реших,че става въпрос за уговорени мачове и ми стана кофти. Сега вече ми олекна. Тези момчета,ако наистина са се забъркали в нещо-да си носят последствията.
2. П.Йорданов и Р.Трифонов-защо ли не ме учудват двете най-често спрягани имена ?? Първия явно не му се играе от известно време насам-вероятно вади повече пари от залози. Втория беше единствения,който въобще не ме трогна по време на допинг скандала. Не,че на другите вярвах,ама тоя си беше в кюпа. А и самата школовка им е такава. ;)
3.Херо явно бръкна дълбоко.
4. Довиждане бай Митьо. Добре дошъл,товариш Кирсан. ;)
5. Кога МВР ще разтършува в ЦСКА,Левски,Литекс и Лудогорец ??? Че и в някои други отбори ??

Ми ... доста ти издишат точките :
1. За кое ти е олекнало . Няма конкретна информация дали не става въпрос И ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТИ ОТ ФУТБОЛНИ СРЕЩИ .
2. Освен споменатите от теб , са разпитвани още ,Д. Младенов , П. Димов , Терзиев още един ( за момента не е потвърдено името ) .
3. Херо въобще го няма в картинката .
4. Айде да не викаме хоп , преди да скочим ... току виж репликата станала - Довиждане , Община . Добре дошли МОЛ-ове ( в Лазур и Акациите ).
5. А ровят те , ровят ... ама първо показаха изровеното е "най-добрия град за живеене" . По нататък и в други ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 дек 2012 22:05

Искам си Акаунта написа: А добър ден :mrgreen: ... Явно не си от Бургас и не знаеш , че навремето кмета Николов го съдиха за източване на ДДС . И че беше уволнен от Победа АД за злоупотреби 8-)

Наистина не съм от Бургас, но това не ми пречи да намеря правилните източници на информация. Може и да греша, но не беше ли Йоан Костадинов (Кмета преди Николов) този, при когото Община Бургас се опита да мели брашно със Събев? Респективно и да изградят общата далавера.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 13 дек 2012 22:06

Виновниците от двата отбора да бъдат пенсионирани от футбола.

Върни се в “Футбол - България”