"Стачката" на играчите на Миньор.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: Жриците на любовта в "А" група !

Мнениеот ivo_gf » 02 ное 2012 23:01

percival написа:Пиша го за н-ти път.По голям шанс за футболистите подвизаващи се у нас от мач срещу един от двата гранда на България няма ,ако в тези мачове покажат нещо могат да разчитат на развитие на кариерата и доста по добри финансови постъпления за него и семейството му.Трудно бих приел ,че заради 6000-7000 лв се лишават от тази възможност.След като бойкотират да не би да им дадат заплатите ? Просто не е това начина.Имат си договори,но след като не могат да се изпълняват или се прекратяват и си намират друг будала да им плаща добри пари за качествата им или си траят на гъза и чакат !
Та кой работодател би взел такива футболисти ,освен ако както те така и той не са заедно в играта ?

Не си умен, но за сметка на това си и тъп :D За какво кариерно израстване говориш за футболист на 34 години (Траянов) и 30 години (Бибишков). Ти си тъп като антична брадва, зарежи :D

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Жриците на любовта в "А" група !

Мнениеот v.r.s. » 02 ное 2012 23:02

percival написа:
v.r.s. написа:По твоята логика, дори и Миньор да победи Левски няма да промени мнението, че е полегнал след като четирима футболисти са бойкотирали отбора. Така ли да го разбирам, след като въобще не те вълнува какво ще се случи на терена?

Каквото и да стане на мача не ме интересува.Дори да играехте и с Ботев Вр също не ми интересува ,въпроса е принципен.Футболистите ви или ръководството се продава за пари и то не за първи път ,те това ме интересува.

Човек ти четеш ли въобще какво пиша и какво ми отговаряш, съвсем се обърка нещо. Значи дори и да победим Левски, след като тези четирима не са играли то футболистите ни или ръководството се е продало за пари, независимо от всичко.
Поне някаква логика се стреми да влагаш в коментарите си.

sandi74

Re: "Стачката" на играчите на Миньор.

Мнениеот sandi74 » 02 ное 2012 23:08

percival написа:Четирима от асовете на Миньор Пк отказаха да играят срещу Левски, шефовете беснеят !

Четирима от асовете на Миньор Перник не попаднаха в групата на тима за мача срещу Левски. Двубоят от 11-я кръг на "А" група е в неделя от 14.30 часа.

Борислав Стойчев, Ванчо Траянов, Крум Бибишков и Милен Василев бойкотират срещата със "сините", заради неизплатени заплати.

По повод решението на четиримата футболисти, ген. Йордан Димитров сподели: "Провел съм разговори с тях, ще има решение и ще се вземат конкретни мерки – строги, крути мерки, съгласувани с треньорите и целия треньорски щаб. Със своите деяния, те показаха, че са недостойни да защитават цветовете на клуба".

Групата на Миньор Пк:

Николай Банков , Боян Пейков, Давид Стоянов, Йордан Юруков, Сабри Бумелха, Венцислав Василев, Ивайло Цветков, Виктор Райчев, Евертон Джилио – Том, Фарес Брахими, Исрен Писаров, Иван Михов, Илиан Илиев, Томислав Павлов, Обаси Окечукво, Камен Хаджиев, Ивайло Стоянов, Йордан Йорданов, Николай Владинов, Александър Александров.
/спортал/

Поредното навеждане от миньорци.Не си научиха урока ,че след като ги използват ги изритват и изостават.Мисля си че подобни отбори нямат абсолютно никакво място в "А" група ,та дори и в професионалният футбол,поне не и при мъжете !

Брех,какъв конспиратор. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 03 ное 2012 02:48

Ае закривай вече :lol:

Потребителски аватар
priceles
Контакти:

Мнениеот priceles » 03 ное 2012 09:43

Левски се бие с ДУХ и СЪРЦЕ, а не със "звезди" ревльовци. Момчетата, които останаха са истински мъже, така че в неделя ПОБЕДА! ;) ;) ;)
И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 03 ное 2012 10:08

Бихте ли ми дали адреса на клуба ,смятам в понеделник да ви изпратя 11 розови рокли ,дарение !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 03 ное 2012 10:12

percival написа:Бихте ли ми дали адреса на клуба ,смятам в понеделник да ви изпратя 11 розови рокли ,дарение !

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 03 ное 2012 10:13

KategorieC написа:
percival написа:Бихте ли ми дали адреса на клуба ,смятам в понеделник да ви изпратя 11 розови рокли ,дарение !

Жив и здрав да си ,може и няколко кукли "Барби" да им пусна.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 03 ное 2012 10:16

percival написа:
KategorieC написа:

Жив и здрав да си ,може и няколко кукли "Барби" да им пусна.

Вибратори и кукли, а може и кирки с каски :)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 03 ное 2012 12:35

Ей смешници , утре в Перник ще има погром!!! Или скачаме здраво на левски или влизаме и скачаме по главите и на говеда и на наши!!!

Върни се в “Футбол - България”