ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Мнениеот plovdivram » 19 фев 2009 15:58

slavia_forever
Това вече, наистина е позиция (за разлика от мнението ти), която не мога да отрека, ти прави чест!

Ами чакам тогава както вече казах botev champion да ми пише на ЛС и да координираме нещата!!! Пак казвам никакъв не е проблема да се създаде организация по една такава среща!!!
Изображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 19 фев 2009 16:39

hypodil написа:
terro написа:Аз искам тука да вметна само едно нещо, един цитат - "при толкова живи легенди да се прави паметник на престъпник"...., това са думи на Гошо Василев.Вметнах ги не случайно, защото именно този човек загуби сина си вследствие на свръхдоза...Пловдиврам, интелигентен си, така че навярно разбираш препратката!

Смешко, тоя цитат май ти е само в главата. Нещо като плаката, който уж сте издигнали на трибуна истанбул "Наско върви си" :lol:

Отделно, наркотиците са проблем на обществото. Какво общо има Георги Илиев? Ти ся, ако станеш наркоман кой ще е виновен? Жоро си отиде. Кой ще е виновен, ако ти или някой твой близък/да не дава Господ/ стане наркоман и свърше по тоя начин? Много ти издиша логиката. Или просто целта ти е заяждане? Нека тогава и аз се заям :) Ти правиш ли разлика между паметник и плакет? Ето: http://yambol.government.bg/news/nagradi/ipaei2004.jpg нещо такова представлява и плочата, окачена на стените вътре преди съблекалните. Айде обясни според теб какво означава паметник? Щото май бълграският език ти е чужд :D

Ти ще говориш с мен, когато спреш да огащваш дънките чак под мишниците си!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 19 фев 2009 16:42

plovdivram написа:terro, би ли ми казал откъде точно ги цитираш тези думи на Гочо?!!
И много добре знам как си отиде синът на Гочо!!!

Защо не попиташ самия Гочо Василев дали е казал тези думи?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 фев 2009 16:56

terro
Защо не попиташ самия Гочо Василев дали е казал тези думи?

Ами всеки може да каже, че някой друг е казал нещо!!! Бъди сигурен, че ще го попитам... Наскоро се видяхме за пореден път на 70 години спортна дейност на г-н Атанас Шейтанов, където направихме уговорка за среща!!! Не пожелавам на никого случилото се на сина Гочо... или пък на родител преживяното от самият него!!! Но за отношението на Гочо към Жоро Илиев в годината, когато му бе направена плочата може да се увериш сам... Понякога снимките говорят повече оттова, че някъде някой казва, че друг бил казал това или онова... !!! Съгласен ли си?!

Изображение

И като заговорихме КОЙ-КАКВО на КОГО ЛИЧНО бил казал.... Къде се изгубиха форумистите bamzi, който твърдеше, че Аспарух Караянев му бил дядо и лично той му бил казал, че Локо Пловдив и Спортклуб нямат нищо общо.... и bene, който твърдеше, че лично Палахмана му казал, че никога не е играл в Спортклуб, та било то и под името Славия Пд!!!
Последна промяна от plovdivram на 19 фев 2009 17:08, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 19 фев 2009 16:57

terro написа:Ти ще говориш с мен, когато спреш да огащваш дънките чак под мишниците си!

Женчо, ти чрез форумите ли си говориш :)

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 фев 2009 18:13

Мамини сладури. Темата я следя с интерес. Хубаво е , когато се съберат умни хора в един форум и няма разни глупави подстрекатели, които да пречат на нормалния разговор. Имам и свое мнение по въпроса който дискутирате, но не съм сигурен, че трябва да го давам, просто съм външен човек и не съм така добре запознат с проблемите ви.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 20 фев 2009 20:14

hypodil написа:
terro написа:Ти ще говориш с мен, когато спреш да огащваш дънките чак под мишниците си!

Женчо, ти чрез форумите ли си говориш :)

Калеко Алекооооооооооо, това ти ли си, бре мъжкар :D
Аз съм бе , не ме ли позна :roll:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 фев 2009 21:27

Темата е пак отключена... :? :) :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 20 фев 2009 21:53

Ти само това чакаш-давай........
Защо не издадеш книга за пловдивския футбол,виждам ,чя си много компетентен по тази тема............а защо не е така по други?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 фев 2009 21:54

slavia_forever написа:Темата е пак отключена... :? :) :)

Умен ми бъди! :|
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Футбол - България”