Осветление на стадионите в България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: СЛАГАТ ОСВЕТЛЕНИЕ НА "ЛАУТА"
На 100% ще има осветление. За съжаление поради проблемите които има с изграждането на трафопост сигурно ще доведат до това да няма осветление до началото на пролетния полусезон. Иначе самото осветление се слага бързо и лесно. Днес бях на стадиона, момчетата са свършили доста работа и продължаваха да работят усърдно. Сектора срещу централната (това слънчев кът ми е крайно неприятна журналистическа измислица...) е за мен готов на 3/4. Аз не съм строител и само гледам като лаик и как изглежда от страни, може да не е много точен прогреса. Като се сложат седалките и се направят входовете в самата трибуна ще стане супер готино просто! Нямам търпение да присъствам на мач на осветление на ремонтирания стадион вече!!!!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Снимки няма 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Снимки няма
Спокойно. Още месец и ще се появят снимките.
България има природни богатства,
- Пловдив1926
- Контакти:
Локо инвестира 1 000 000 - 1 200 000 лв. за осветление
Локомотив (Пловдив) ще инвестира между милион и милион и двеста хиляди лева за изграждането на осветление.
Средствата ще отидат за изграждането на пилоните, на които ще се поставят прожекторите, както и за самите прожектори. Проектът е изготвен вече от Philips и одобрен от собственика на клуба Коко Динев.
След това осветлението ще отговаря на всички съвременни стандарти на ФИФА и УЕФА за провеждане на футболни срещи и телевизионни предавания.

Средствата ще отидат за изграждането на пилоните, на които ще се поставят прожекторите, както и за самите прожектори. Проектът е изготвен вече от Philips и одобрен от собственика на клуба Коко Динев.
След това осветлението ще отговаря на всички съвременни стандарти на ФИФА и УЕФА за провеждане на футболни срещи и телевизионни предавания.

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Re: Локо инвестира 1,000 000 - 1, 200 000lw за осветление
Похвално, дано да се осъществи.
Супер, дано всички стадиони в България скоро придобият нормален вид !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Не сте ми любимци, но дано да стане! Дай Боже и навсякъде в България 
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Браво бе, тоя Коко май се е взел доста не сериозно.. дано продължава така, защото Локо го заслужава!
Лека-полека, тук седалки, съблекални, после осветление, трибуна за феновете и след година-две Лаута ще е доста хубаво стадионче!
Лека-полека, тук седалки, съблекални, после осветление, трибуна за феновете и след година-две Лаута ще е доста хубаво стадионче!
Мечта!!!! Дай боже да го видим на пролет! Коко Динев е президент мечта!
Върни се в “Футбол - България”