ТВ излъчване на българското първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Кои мачове ще дава БНТ през новия сезон

Мнениеот Libera » 01 авг 2011 01:48

Май доста хора тук са под 18 години и са разглезени да гледат по 100 мача на кръг! Един мач си е перфектно - в Неделя следобед, когато друг мач така и така няма! Когато БНТ даваше по 1-2 мача имаше 10 пъти повече хора по стадионите! Станете от компютрите и идете на стадиона!

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 01 авг 2011 02:24

kokic1986 написа:Абе като чета коментарите до тука научих едно нещо - някои от фенове на Черно Море и Ботев са пълни дебили и олигофрени . Тук става въпрос за мачовете по БНТ - единия тръгнал да ми разправя за партии и тем подобни глупости , другия за нелегални таксита и турци :? (което вече е изтъркано и тъпо), а спрете се малко и коментирайте по темата - като няма какво да кажете по нея - горе хикса и се спасявайте.
Гадно ще е да се дават само по 2 мача на кръг - къде да гледаме мачовете на пловдисвското Локо , Берое и мега гига тера супер силния и мощен отбор на Крейзифорест :)

Аз съм от Варна фен съм на Левски, но нормално повечето ми познати да са от Черно Море. Нямаш си на представа колко са болни тез черноморци. Те нямат победа над тебе в първенството от 33 ли колко год бяха ама един път та били 4:1 през зимата на разораната си нива и вече са велики. Държи им влага 10 години. И не можеш да ги обедиш, че Левски или ЦСКА са по-големи отбори. За тях Черно море е Барса и техните играчи са звездния тим на Европа. Така че по-добре не си хаби нервите с тях.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 01 авг 2011 02:27

Libera написа:Май доста хора тук са под 18 години и са разглезени да гледат по 100 мача на кръг! Един мач си е перфектно - в Неделя следобед, когато друг мач така и така няма! Когато БНТ даваше по 1-2 мача имаше 10 пъти повече хора по стадионите! Станете от компютрите и идете на стадиона!

Как да отида на стадиона като съм фен на Левски, на 15 год и съм от Варна и имам възможност да ходя само на някои гостувания на Левски във Варна и областта.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 01 авг 2011 03:02

LSFCforever написа:
Libera написа:Май доста хора тук са под 18 години и са разглезени да гледат по 100 мача на кръг! Един мач си е перфектно - в Неделя следобед, когато друг мач така и така няма! Когато БНТ даваше по 1-2 мача имаше 10 пъти повече хора по стадионите! Станете от компютрите и идете на стадиона!

Как да отида на стадиона като съм фен на Левски, на 15 год и съм от Варна и имам възможност да ходя само на някои гостувания на Левски във Варна и областта.

Аве момче....как ще си от Варна и ще си от Левски,не вярвам....най-вероятно си от някое село,или тати е от там,нали....Ай при нас в Пловдив е ясно като кажеш,че си от ботев,значи си се родил поне на 30км.от Пловдив,ама при теб.......

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 01 авг 2011 07:08

rado. написа:
LSFCforever написа:

Аве момче....как ще си от Варна и ще си от Левски,не вярвам....най-вероятно си от някое село,или тати е от там,нали....Ай при нас в Пловдив е ясно като кажеш,че си от ботев,значи си се родил поне на 30км.от Пловдив,ама при теб.......

А като кажеш че си от локо и е ясно че си от малцинствата и караш нелегално такси... :lol:

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 01 авг 2011 07:14

Срам за тази телевизия, срам... Много съм разочарован... :(
Поне един мач да предават по канала на домашният любимец ... :shock:

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 01 авг 2011 07:40

супер са си мачовете! така нагледно ще се вижда как "грандовете" си "печелят" мачовете, без да се размиват изявите им с още 3-4 мача през уикенда!
1 кръг, Локо (Сф) – ЦСКА - ще гледаме ниския Делев, как ще се справи срещу високите играчи на Локото!
2 кръг, Черно море – Левски - истински динамит, и двата отбора няма да са навлезли във форма и ще наваксват липсата на футболни качества с много фалове! задължително ще има дузпа и червен картон!
3 кръг, Калиакра - ЦСКА - загрявка за "вечното дерби", буфера на Левски ще се пробва да отнеме точки на противника!
4 кръг, Славия - Литекс - Венцито ще заработи някой лев, задължителен за залози на живо!
5 кръг, Миньор - Левски - мач със страхотен заряд, но съдията както винаги ще свири за правилния отбор!
6 кръг, Левски - Литекс - тотално надмощие на сините и в крайна сметка равен мач, но не е за изпускане този мач, заради феноменалните 10-20 положения за дузпа, които ще имат сините футболисти!
7 кръг, Лудогорец – Левски - малко колорит в ефира, Планината отива при Мохамед!
8 кръг, Левски – Локо (Сф) - без тоя мач не може, единствения, в който съдията няма да е от значение!
9 кръг, ЦСКА - Славия - най-безсмисления мач в цялото ни първенство, но се очакват нови култови изречения от Венцито!
10 кръг, Черно море - ЦСКА - пак кюскане на топката и рутинна победа за гостите!
11 кръг, ЦСКА - Левски - ако Борат не е пратил половината титуляри на проби в Баламаспор, то току виж се получи някои интригуващ мач! пак положенията за дузпи, ще са по-многобройни от изработените положения за гол!
12 кръг, Ботев (Враца) - ЦСКА - мач, за който ще са ви нужни няколко пакета салфетки, че да си изтриете сълзите от умиление, гледайки тоя мач и спомняйки си за доброто старо време!
13 кръг, Берое - Левски - дано не го гледат много хора, че току виж има протести пред БФС за намаляване на отборите в А група от 16 на 6!!!
14 кръг, Литекс - ЦСКА - настоящия срещу бъдещия Шампион!
15 кръг, Локо (Пд) - Литекс - абе що не е мача срещу Левски, тея Литекс ги бием със затворени очи!

някой ще се запита:
- Абе, къде е Черноморец?
а отговора идва от самосебе си:
- На път към Б група, чадо!

П.П: БНТ удариха кьоравото, след като държавата (данъкоплатците) им плати правата за мачовете, и сега гледат с такива мачове да извлекат още по-голяма печалба от реклами!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 авг 2011 09:13

Нормално е да се дават Левски и четирибуквеното отборче(военни има не само в София хаха)! Колкото и да са феновете на останалите отбори, ако ще и по 15 000 да ходят на стадиона те са си локални отбори! Феновете на Левски има в цялата страна и е нормално да се дават техни мачове! Не знам само, защо БНТ не предвижда поне по 1 мач на всеки отбор от А група . При такова отразяване блокираните часове не виждам, с какво ще помогнат на телевизионното отразяване. Уш блокираха скучните мачове на "малките" отбори за да избираме м/у: Левски/чорбата или МанЮ и Милан...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 авг 2011 09:38

Sardukar написа:Нормално е да се дават Левски и четирибуквеното отборче(военни има не само в София хаха)! Колкото и да са феновете на останалите отбори, ако ще и по 15 000 да ходят на стадиона те са си локални отбори! Феновете на Левски има в цялата страна и е нормално да се дават техни мачове! Не знам само, защо БНТ не предвижда поне по 1 мач на всеки отбор от А група . При такова отразяване блокираните часове не виждам, с какво ще помогнат на телевизионното отразяване. Уш блокираха скучните мачове на "малките" отбори за да избираме м/у: Левски/чорбата или МанЮ и Милан...

Пичага, много бъркаш! Две трети от военните са левскари. Тва да не ти е 85-та година. Военен ставаш на 18, а левскар се раждаш!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 01 авг 2011 09:42

10 кръг, Черно море - ЦСКА - пак кюскане на топката и рутинна победа за гостите!

Не,че нещо ама от 3-4 години ЦСКА не са ни вкарвали гол на Тича 8-)

7 кръг, Лудогорец – Левски - малко колорит в ефира, Планината отива при Мохамед!

А ТОВА МЕ РАЗБИ АХАХАХАХА
фалшива коса - фалшив футбол!

Върни се в “Футбол - България”