Дока изпревари Дембеле за Футболист на футболистите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Дока изпревари Дембеле за Футболист на футболистите

Мнениеот Долно уйно » 17 май 2011 00:00

blue avalanche написа:
Долно уйно написа:Не зная, но според мен гласувалите за Дока са взели и в предвид поведението му извън терена, защото то е неотделна част от известните личности. Идеален пример за това е Руни и изцепките му извън стадиона.

Между другото Гарет Бейл ли е най-добрият в Англия http://www.winner.bg/european-football/read41739.html ?

През 2007 ли беше не помня, футболист на футболистите стана Георги Христов и т.н.

Вероятно в тази класация не се вземат в предвид само футболните качества.

Доколкото мога да чета,класацията се казва:"Футболист на футболистите".Аз не знам някъде другаде да се играе футбол,освен НА терена.А ти?Интересно ми е,например,как е гласувал "домошарчето" Караджов. ;).Както и тези,дето ги боляха пръстите от щракане.

Точно защото се казва "Футболист на футболистите", а не "Най-добър футболист за годината" (тези класации обикновено са в края на календарните такива) е много вероятно да има критерии за поведение извън терена и т.н.

Аз не зная, но ти знаеш ли какви са критериите по които са си давали гласовете?
Гарет Бейл ли е най-добрият футболист за сезон 2010/2011 в ЕПЛ?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Дока изпревари Дембеле за Футболист на футболистите

Мнениеот ЕМИЛ » 17 май 2011 07:36

Paralel написа:Кой е нападателят от ЦСКА?
Дока е един от най-добрите футболисти в А група, както и Дембеле, разбира се. Сега ще започнат едни безкрайни спорове кой е по-добър... Аз ще се въздържа от коментар.

Няма кво да се спори.Дембеле е с класа над всички в А група.

Върни се в “Футбол - България”